Coro De Iddanoa De Monteleone – “Ballu Cantadu” :)

Dette koret hadde vi i Heimklang besøk av i juli 2007, og denne sangen gikk rett hjem til oss! Vi gikk og sang på “Bim-bom-bim-bom” resten av den sommeren…. Til glede for noen og til ergelse for andre 🙂
Vi koret vårt traff jo dette mannskoret da vi var på Sardinia sommeren 2006 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “Coro De Iddanoa De Monteleone – “Ballu Cantadu” :)

  1. De var utrolig flinke;=) Synd vi kom ned til Sardinia uken etter dere, og ikke fikk hørt dem live;( Jeg har heller ikke sett den oppstillingen før på et kor. Morsomt at de opptrer i nasjonalkostymene sine;=)

  2. Stilig oppstilling og kjempeflinke… Er det blitt noe bebis på dere.. ååååh er så spent og litt misunnelig.. hihihihi…

  3. Det koret var veldig flinke, og jeg er enig at det av en morsom oppstilling. Sangen de sang var jo fengende jo;)) Jeg også venter i spenning på når noe skjer hjemme hos dere;))

  4. Hallaisen… Bare innom bloggene og ønsker god helg til alle.. Håper pusemor har det fint og at ho snart leverer et lite under til dere… Bloggklem…

  5. Mari: Ja, de er bare kjempeflink til å synge!:) Ja, dere skulle absolutt kommet uken før til Sardinia, for da hadde dere fått opplevd dem, men nå fikk du gleden av å høre dem på video!:)

  6. Allis: Ja, vi ble overrasket vi også da vi så det, for det var så totalt forskjellig fra vår Norske og Svenske koroppstilling. Ikke noe nytt skjedd her ennå. Dag 65 i dag, og moren og søsteren hennes fødte begge på dag 66. De kan ha paret seg etter den paringen vi var vitne til også.

  7. Gymjenta: Ja, ikke sant? De er bare fantastisk flinke til å synge, og oppstillingen er ikke vanlig i vår korkultur. Ingenting har skjedd her ennå, og jeg blir gaaaaaaaal av å vente!

  8. Allis: Takk i like måte!:) Ha en riktig god helg du også!:) Jeg håper Ariel Corvette føder snart, for nå er jeg j… lei av å vente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge