LÆR Å PILLE PIANO – EN NYBEGYNNEROPPLÆRING TRINN FOR TRINN! (Youtubevideo)

På min Youtubekanal: https://www.youtube.com/user/Nadina1708 har jeg laget 6 episoder i serien min: “Lær å spille piano” – En nybegynneropplæring trinn for trinn. Dersom du har lyst til å lære deg å spille piano, er det ikke for sent! Min mormor var 53 år da hun begynte å spille piano, og hun ble kjempeflink 🙂
 
 
Har du et keaboard i kjelleren eller ett piano som står der til pynt har du nå sjansen. I videoene følger jeg progressjonen fra helt nybegynneropplærin til man behersker å spille med to hender. I tillegg notekunnskap.
 
 
På kanalen min ligger 5 andre videoer, og de bygger opp opplæringen trinn for trinn. Fordelen med å lære seg å spille piano på nettet er at dørstokkmilen ikke blir så lang, og det er gratis 🙂
 
 
Jeg tar utgangspunkt i denne begynneropplæringsboken:
 
 

 
 
Dersom du vil følge Youtubeundervisningen min er du hjertelig velkommen til å subskribe meg på Youtube 🙂
 
 

Lær å spille piano (Del 6) – En nybegynneropplæring på piano 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “LÆR Å PILLE PIANO – EN NYBEGYNNEROPPLÆRING TRINN FOR TRINN! (Youtubevideo)

 1. Råbra at du har laget ny opplæringsvideo snuppa mi;)) Du er råflink å forklare. Hvis du skal fortsette med pianoopplæring på youtube vil jeg anbefale at du legger ut videoer ukentlig. For hvis ikke minster de som følger med på videoene dine interessen.

  Jeg synes du er råflink å forklare;)) Og du bør ikke ha videoene lengre.

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Elise Marit
  Else Marit recently posted..Så langt kan voksne bloggere hevne seg hvis de kommer på kant med andre bloggere….My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding om videoen min Else Marit vennen 🙂 Flere jeg kjenner har sett videoene mine, og de har gitt meg tips og råd. Det de sier er at jeg forklarer bra og grundig, men det skal ikke bli for langtekkelig heller 🙂

   Tusen takk for godt råd. Nei, hvis jeg skal fortsette med dette må jeg legge ut nye videoer ukentlig, for jeg vil ikke miste mine seere nå. Har fått noen følgere som også følger med, og hvis jeg skal beholde dem må jeg fortsette. Hvis ikke finner de seg andre kanaler.

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Jeg synes du er flink til å forklare på videoene dine 🙂 Stå på med youtubevideoene dine, og legg ut nye videoer ofte. Da først vil du få nye youtubefølgere. Jeg har delt videoen på facebooken min, og noen av mine facebookvenner har delt den videre igjen.

  En fin onsdag ønskes deg og dine 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg med tilbakemelding på videoen! Det setter jeg kjempestor pris på 🙂

   Jeg få bare si takk for gode råd, og jeg tar dem til meg. Det er flere som har sagt det samme at jeg kontinuerlig må legge ut nye videoer for at folk skjønner at dette er seriøst. Jeg er med i en facebookgruppe for oss youtubere, og de har kommet med gode tilbakemeldinger de også 🙂

   Tusen takk for at du har delt videoen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Kerr kanonartig at du har posta ny video med nybegynner opplæring på piano og æg sei mæg enig med dæm andre at du e flenk tel og forklar. Æg følge med videoan din sjøl om æg ikkje har keaboard eller piano førr æg får jo repetert notan. Plutselig huska æg notelæra fra barneskola 🙂

  Æg ønska dæg ein fin ættermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar med tilbakemelding på videoen 🙂 Det setter jeg kjempestor pris på!

   Flere har sagt at jeg er flink til å forklare, men så er det problemet mitt, nemlig det å fatte seg i korthet, og ikke bli for langtekkelig da. Det er en balansegang. Jeg jobber med det.

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 4. Kjekt med ny video, og jeg liker måten du forklarer på. Du stresser ikke, men forklarer slik at de uten notekunnskap skal forstå det du sier.

  Ha tro på at pianoundervisningsvideoene dine er noe å satse på for youtubekanalen din, og jeg tror det er marked for sånt. Du må ukentlig legge ut nye videoer, for når du får følgere som vil følge videoene dine vil de slutte å følge deg hvis du ikke deler nye videoer. Undervisningsserien din er noe annet enn alle sminke og kroppsfikserte videoene som florerer på youtube. Du må huske på at det tar tid å bygge opp det du har begynt med.

  Du har kunnskap og faglig utdanning for å gjøre serien til å bli populær. Stå på videre 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 5. Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingene du gir meg.

  Jeg prøver å være nøye med å forklare slik at de som ikke har kunnskap skal få det med seg. Så er det balansegangen om å ikke være for langtekkelig, for da går seerne kanskje lei.

  Flere har sagt det samme, og jeg har sagt til meg selv at jeg skal dele videoer ukentlig for å holde å de følgerne jeg har fått. Den ene videoen min var vist over 10 000 ganger! Da holdt jeg på å få sjokk! Det var kjempegøy 🙂

  Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge