LUKE NR. 7 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Luke 7 i min bloggadventskalender 2017 skal åpnet, og bak den luken vil jeg hente frem en populær sang fra TV 2’s “The Julekalender” med Travellin Strawberries og sangen: “The Støveldance” 🙂 
 
 
Hvem husker vel ikke Olaf, Gjertrud, Benny og nissene (Hansi, Günter og Fritz). Serien ble sendt første gang i 1994, og det var den desember måneden ingen snakket normalt. Samme hva du sa til folk fikk du svaret: “Bob, bob, bob, ikke sant”, eller “Det e bærre lækkert” 🙂 Kos dere med “The Støveldance” 🙂 
 
 

Gruppa Travellin Strawberries med sangen “The Støveldance” 🙂 

 
 

Bildet er lånt fra denne nettsiden: http://tristesa.centerblog.net/rub-fond-d-ecran-noel-7.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “LUKE NR. 7 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

  1. Morsomt gjensyn med sangen, og den julekalenderen var morsom 🙂 Da serien gikk for første gang begynte jeg å se på den litt ut, men når jeg begynte å følge med ble jeg hekta. Jeg kjøpte meg cd’en med sangene på, og den har blitt spilt mye i desember 🙂

    Du får ha en fin dag 🙂

    Godklem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge