Get Adobe Flash player

LUKE NR. 7 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Luke 7 i min bloggadventskalender 2017 skal åpnet, og bak den luken vil jeg hente frem en populær sang fra TV 2’s “The Julekalender” med Travellin Strawberries og sangen: “The Støveldance” 🙂 
 
 
Hvem husker vel ikke Olaf, Gjertrud, Benny og nissene (Hansi, Günter og Fritz). Serien ble sendt første gang i 1994, og det var den desember måneden ingen snakket normalt. Samme hva du sa til folk fikk du svaret: “Bob, bob, bob, ikke sant”, eller “Det e bærre lækkert” 🙂 Kos dere med “The Støveldance” 🙂 
 
 

Gruppa Travellin Strawberries med sangen “The Støveldance” 🙂 

 
 

Bildet er lånt fra denne nettsiden: http://tristesa.centerblog.net/rub-fond-d-ecran-noel-7.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to “LUKE NR. 7 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)”

 • Irene:

  Morsomt gjensyn med sangen, og den julekalenderen var morsom 🙂 Da serien gikk for første gang begynte jeg å se på den litt ut, men når jeg begynte å følge med ble jeg hekta. Jeg kjøpte meg cd’en med sangene på, og den har blitt spilt mye i desember 🙂

  Du får ha en fin dag 🙂

  Godklem fra Irene

 • Ja, det var tider det 😀 Husker godt den, og gikk rundt og sa det jeg også 🙂 Jeg har den på tegnspråk også, må legge ut snart igjen 🙂 Ha en fin dag 🙂
  frodith recently posted..Trekning av kalendergave bak luke nr 8My Profile

 • Jeg ser på The julekalender nå jeg, og jeg ler like godt nå som den gangen 🙂 Serien er morsom. Når jeg ser julekalenderen nå ler jeg av helt andre ting enn jeg gjorde da den gikk første gangen.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats