PÅSKEFERIEN MIN I ORD OG BILDER :)

Påskeferien 2018 er over, og hverdagen har innhentet oss igjen. 
 
 
Det har vært en kjempeherlig påskeferie, og det kjempeherlige påskeværet med skyfri blå himmel og sol gjorde til at påsken ble perfekt på alle måter 🙂 
 
 
Jeg synes påske er en kjempefin høytid, og den er fylt av håp på så mange måter. Ikke noe er som å pynte opp i leiligheten med påskeduk, gule påskelys, gule tulipaner/påskeliljer og påskepynt 🙂
 
 
De ulike høytidene og årstidene har forskjellige farger gjør at det blir variasjon med pyntingen. Halloween pynter jeg med orange. Orange er en typisk høstfarge for meg. Så kommer adventstiden som er lilla. Julen med rødt. Etter jul har jeg gjerne blått eller off white. Påsken gul. 17.mai gjerne rødt, hvitt og blått. Sommeren grønn. 
 
 
Mannen min hadde fri fra jobb, og fikk slappet av etter noen hektiske uker på jobben. Jeg hadde også fri i påsken for første gang på flere år. Pga betennelsen i håndleddet måtte jeg takke nei til fløytespilling i påsken, og tenke på helsa. Jeg går med støtteskinne på høyre håndledd, og det er ubehagelig å spille tverrfløyte når jeg har på skinna, men av og til tar jeg av meg skinna når jeg øver litt, og på spillejobbene jeg takker ja til. 
 
 
I mai skal jeg på etterkontroll til håndortopeden, og da vil han ta en avgjørelse hva som skal gjøres videre. 
 
 
Mannen min greide å få den unngåelige vårforkjølelsen. Den sitter i enda. 
 
 
Vi slappet av, koste oss, spiste sene frokoster og koste oss med kattungene som er i en kjempeherlig alder <3 🙂 Jeg storkoste meg masse i påskeferien min med å lese bøker, lese blader, høre på musikk, øve litt på fløyta og piano, se filmer på TV, håndarbeid, fotografere, redigere bilder og være sosial med familie og venner. 
 
 
Onsdag 28.03.2018 tok mannen min med oss moren min, og vi kjørte på ettermiddagstur ut på hytta til søsteren min og familien. Der var også min yngste nevø, min niese, hennes samboer og ungene deres. Det ble en kjempekoselig ettermiddag 🙂 Vi koste oss med middag og kaffe der før vi dro hjem på tidligkvelden 🙂 Min mor storkoste seg, og hun gav uttrykk for at hun hadde det kjempekoselig 🙂 
 
 
Torsdag 29.03.2018 reiste mannen min nordover til Namdalen for å være sammen familien sin et par dager. Siden vi har kattunger i huset kunne jeg denne gangen ikke bli med med 🙁 Jeg savnet svigerfarmillien min, og tenkte på dem <3 🙂 Med hånden på hjerte må jeg si at jeg har verdens beste svigerfamilie <3 🙂 Mannen min kom hjem 1.påskedag om kvelden, og det var kjempegodt å få ham hjem 🙂 
 
 
Lørdag 31.03.2018 om formiddagen fikk jeg besøk av barndomsvenninnen min Else Marit, og det var kjempekoselig å se henne igjen <3 🙂 Vi vokste opp ikke så langt fra hverandre da vi var barn og ungdom, og vi var mye sammen 🙂 Else Marit har abyssiner fra et av mine abyssinerkull. Det som var moro midt opp i dette var at hun la sin elsk på abyssinere da min første abyssiner hadde kattunger. Dette hadde hennes enes storesøster fått med seg, og uten at Else Marit visste og skulle vite om det kjøpte begge søstrene en abyssinerkattunge fra ett av mine abyssinerkull. Da Else Marit fikk vite gladnyheten ble hun og familien kjempeglade, og ungene hennes gråt da de kom for å ta med kattungen til Oslo <3 🙂 I desember blir Snuppa 11 år gammel. Hvor har årene blitt av? 11 år? Helt utrolig hvor fort årene har gått. 
 
 
Det var kjempekoselig å treffe Else Marit igjen, og som alltid hadde vi mye å prate om 🙂 Jeg setter kjempestor pris på Else Marit som venninne, og hun er 100% seg selv, er ærlig, har godt humør, tar avstand fra mobbing, hun misliker urettferdighet og løgner, hun har gode og sunne verdier i livet sitt og hun er en venninne som gir alt av seg for sine venninner <3 🙂
 
 
Søndag 01.04.2018 begynte jeg å kjenne at jeg var litt sår i halsen. Jeg slappet av og tok med med ro, fikk kost meg med håndarbeid, koste meg med kattungene, drakk masse varm te med honning i, slappet av med gode påskefilmer på TV og leste bøker og blader. Det var kjempegodt å bare ta det helt med ro. 
 
 
Mandag 02.04.2018 (2.påskedag) slappet mannen min og jeg av. Jeg var blitt mer forkjølt, og jeg hadde ikke ork til så mye. Slappet av på sofaen, og jeg passet på å drikke varmt. 
 
 
Tirsdag 03.04.2018 lå jeg på sofaen det meste av dagen, og når jeg har feber har jeg behov for å sove. Hadde ikke så høy feber, men typisk forkjølelsesfeber. Likevel er det godt å sove. Jeg skulle egentlig ha vært på korøvelse, men jeg var ikke i form. 
 
 
Har vært litt tung i brystet, og jeg var til fastlegen min i dag. Det er bronkitt. Heldigvis ikke bakterielt. da! Jeg fikk treningsforbud frem til mandag. Holder jo på å gå på veggen, for det kribler i kroppen etter å komme i gang med treningen igjen. Fastlegen og fysioterapeuten sier at man aldri skal trene når man er forkjølt med feber. Det er rett og slett farlig for kroppen!
 
 
I påsken fikk jeg treningsforbud pga kraftig betennelse under hælen av fysioterapeuten min. Fredag før påske fikk jeg trykkbølgebehandling, men fysioterapeuten sa at i påsken skulle jeg holde meg i ro! Jeg savner å trene, og vil trene nå! Gleder meg kjempemasse til mandag til å komme i gang igjen 🙂 
 
 
Jeg passer på dietten min, og holder meg til å spise diettmaten min 🙂 Det er kjempemasse godt på menyen, og på kostholdsplanen har jeg mat jeg liker, og mat jeg kan spise 🙂 
 
 
I dag var det mange skuffende Trøndere da de så at det slapset og snødde. Det var nok et slag i trynet at det kom snø og slaps. Trøsten er å vite at den snøen som kom nå hjelper den gamle snøen å smelte. Det har vært mildere ute i dag enn hva det har vært. Mars måned har vært en kald måned hos oss. Jo da, våren den kommer den, og det har smeltet en del her vi bor 🙂 
 
 
I morgen 06.04.2018 blir kattungene til Nadina (Hammurabi, Helios og Hera) 9 uker gamle. De får være på stuen om dagene, men om natten er de på kattungerommet. På stuen er de i 100, og de storkoser seg. Du verden for en energi bøtteballetten har 🙂 Det er full rulle med lek fra de kommer inn på stua rundt kl.07.30  til de må gå på kattungerommet kl.22.00. Et nytt blogginnlegg med nye bilder kommer i løpet av 2-3 dager. Når de har slik aktivitetsnivå er det nesten umulig å fotografere dem slik jeg gjorde før. De har ikke rast eller ro til å være i ro for å bli fotografert. 
 
 
Ønsker å dele noen bilder som jeg tok i påsken. Jeg håper dere liker dem 🙂 
 
 

Påskepynt og påskeduk på spisebordet 🙂

 
 

Påskepynt på pianoet 🙂 

 
 

Påskepynt i vinduskarmen på stua 🙂

 
 

Påskepynt i den andre vinduskarmen på stua 🙂 

 
 

En påskepyntdekorasjon jeg laget med påskepynt i glasskolben på kubbelysbeholderen min 🙂 

 
 

Kveldskos med Helios i armkroken og Hammurabi i halsgropen <3 🙂

 
 

Utsikten utenfor hytta til søsteren min og mannen hennes 🙂 

 
 

Utsikten utenfor hytta til min søster og mannen hennes 🙂 

 
 

Gule påsketulipaner og gult påskelys 🙂 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “PÅSKEFERIEN MIN I ORD OG BILDER :)

 1. Takk for sist snuppa mi;)) Det var råkost å treffe deg i påsken. Og jeg koste meg glugg sammen med deg og kattene. Ååhhh sååå råååsøøøte kattungene til Nadina er da;)) Jeg kunne ikke i min villeste fantasi tro at de var så råherlige;))

  Vi kom hjem ved nitiden søndagskveld. Og det var godt å ha en dag hjemme før jobben begynte på tirsdag.

  Snuppa mi;)) Tuuusen takk for det fine du skriver om meg;)) Jeg blir rørt. Men du skal vite at dete er gjensidig. Jeg kommer alltid til å støtte deg i tykt og tynt. For det er det venninner er til for;))

  Råfine bilder du har lagt ut på bloggen din;)) Gul er en fin påskefarge. Jeg pynter med lilla under advent jeg også. Og rødt i jula. Men etter at ungene ble store at de sluttet med å feire halloween har det ikke blitt mye pynting hjemme. Jeg kommer ikke på å ta frem halloweenpynten. Og jeg står ikke og skjærer gresskar for å bruke en dag.

  Ha en fin fredag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..En liten oppdatering med bilder;))My Profile

 2. Vel overstått påske. Det er koselig å lese om hvordan du og mannen din har hatt det i påsken, og det er koselig å se de fine påskebildene du har tatt 🙂 Bildene var fine 🙂

  Jeg må få si takk for en koselig formiddag med kaffe og kattungekos hjemme hos deg på mandag. Kattungene har jo blitt så store, og det var morsomt å se på dem 🙂

  Uff det er kjedelig at du sliter med betennelse i foten, og jeg har hørt det er ubehagelig med denne typen betennelse fra de som jeg kjenner som har hatt samme betennelse som deg. Du må bare høre på hva fysioterapeuten og fastlegen din sier, for de vet hva det er snakk om.

  Vi ble forkjølt hele familien i tur og orden i påska. Det begynte med mannen min på mandagen i påskeuken, ettrfulgt av den ene datteren og så den dandre. Jeg ble forkjølt på påskeaften. I år ble det dårlig med skigåing. Vi laget oss sitteplasser i nærheten av hytta, og vi der og solte oss. Det var late dager med deilig påskestemning 🙂

  God bedring med forkjølelsen din <3

  Du må ha en fin kveld 🙂

  Godklem fra Irene

 3. Kjekt å få lese om hvordan påskeferien din har vræt og kjekt å få se de vakre påskestemningsbildene dine 🙂 Jammen ser det ut som du har hatt en kjekk og trivelig påske 🙂

  Det har vi hatt. Vi var på hytta vår i Halsa og der koste vi oss hele familien 🙂 Været var toppers fra vi kom lørdag 24 mars til vi reiste hjem 1. påskedag. Det er ikke hver påske vi får oppleve perfekt påskevær.

  Kjekt at du traff Else Marit. Jeg chattet med henne på facbook samme kveld etter hun hadde vært på besøk hos deg og hun fortatle at hun var betatt av kattungene.

  Begge yngstegutta, gubben og jeg var forkjølt før påske. Hos meg hegere det igjen. Eldstegutten ble forkjølt og slapp i påskeferien. Mange forkjøla sjeler på jobben som medfører fravær.

  Au det høres ikke godt ut å ha betennelse under hælen. Hælen går du på og du får trykket på hælen når du går. Du må lytte til lene og fysioterapeutens råd. Jeg skjønner at det er kjedelig at du ikke får trent men helsen er det viktigste.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 4. Nå er det andre arbeidsuke etter påskeferien. Forrige uke var hard både for elvene og for oss lærerne.

  Påskeferien var deilig 🙂 Barna og jeg var sammen med kjæresten min på hytten vår, og du skulle ha sett hvilket perfekt vær vi hadde i påsken 🙂 Vi koste oss på ski hver dag i påsken.

  Du har som vanlig tatt fine bilder, og jeg synes du er flink til å pynte til de forskjellige høytidene 🙂 Det er det som er fint med de forskjellige høytidene når fargene på pynt og lys er forskjellige.

  Jeg ønsker deg en fin kveld 🙂

  Stor bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Adventstiden skaper stemning og forventning 🙂My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge