DETTE ER REN OG SKJÆR LØGN FRA DENNE BLOGGEREN! HVORFOR SPRER DU LØGNER PÅ ANDRE BLOGGERES KOMMENTARFELT?

Dette blogginnlegget er personlig opplevd! Jeg vet mange av mine bloggvenner lurer på hva som har hendt. Her forteller jeg kun hele og fulle sannhet! Noe annet er helt utenkelig!
 
 
Det er kjempesårende å bli utsatt for stygge, usanne og sårende løgner som faktisk er ment for å såre!
 
 

Dette er ren og skjær løgn fra deg du http://poesimylife.blogg.no/

 
 
Jeg mottok dette printscreenbildet av en bloggvenn av meg. Tusen takk for tipset for denne løgnaktige kommentaren!
 
 
Her vil jeg si at denne kommentaren er ren løgn fra ende til annen! At denne bloggeren våger*!
 
 
Jeg vil fortelle hva som faktisk skjedde!
 
 
Det er ikke sant at KM (Kari Marita) og Inger J slettet bloggen pga Synskpeggy og meg! De valgte selv å gå over på bloggstedet nouw.com! Inger J mente nouw.com var en mye koseligere bloggplattform! De diskuterte dette en stund, og til slutt ville Kari Marita bytte bloggplattform! Alt annet er løgn fra ende til annen!
 
 
Hvis du denne bloggeren tror at jeg ikke forstår at kommentaren kommentar omhandler min bloggvenninne og meg tar bloggeren fullstendig feil! At bloggeren gjør narr av at jeg hilser mine bloggvenner “Purr, purr”, får bloggeren ta på egen kappe! Hilser mine bloggvenner akkurat som jeg selv vil på en måte jeg synes er kjempekoselig! Jeg har jo sett at denne bloggeren blir rasende og hisser seg opp pga den minste lille ting! Du ber ikke meg om å stappe tvrrfløyta mi en viss plass!
 
 
Forstår nå hvem som har servert deg de styggeste løgner om flere av oss! Jeg trodde du var motstander av løgner jeg, men der tok jeg grundig feil!
 
 
Jeg godtar mye, men løgner det hater og avskyr jeg! Løgner får meg til å se rødt!
 
 
Jeg er kjempeglad for at jeg oppdaget hvordan denne bloggeren oppførte seg før det gikk for lang tid! Sannheten er at bloggeren ikke tålte at jeg tok min gode bloggvenn Synskpeggy i forsvar.
 
 
Bloggereen gjorde alt hun kunne for å sette meg opp mot min bloggvenn Synskepeggy og en annen blogger som kaller seg Aud Marit. I følge bloggeren var hennes oppfatning hun at de to bloggerne (Aud Marit og Synskpeggy) mobbbet henne. Det var slett ikke tilfellet!
 
 
Samme hva Synskpeggy og Aud Marit skrev om i sine blogger var bloggeren sikker på at innleggene handlet om henne, noe som slett ikke var tilfelle.
 
 
Jeg var naiv og dum at jeg gav bort mobilnummeret til denne bloggeren. Vi ble også facebookvenner en liten stund.
 
 
Hver gang hun reagerte på et innlegg som Synskepeggy eller Aud Marit hadde skrevet ringte hun meg, og hun var rasende på begge bloggerne! Det var ikke bare en gang hun ringte! Det hendte at jeg ikke orket å snakke med henne, for jeg ble tappet for energi.
 
 
Jeg ba henne slutte med å blande meg inn i hennes egne konflikter med Synskepeggy og Aud Marit, og jeg sa at jeg ikke ville høre ett eneste negativt ord om de to. Det tålte hun ikke, og hun ble fornærmet når jeg ikke ville støtte henne! Jeg mente at hennes egen konflikt med to bloggere fikk hun ordne opp i selv!
 
 
Det ble ikke populært mottatt, og hun gikk straks over til bloggerne Inger J og Kari Marita. Der ble hun foret med stygge og sårende løgner om både Synskepeggy, våre felles bloggvenner og meg!
 
 
Ikke nok med det! Hun skrev en truende chatmelding på min ene facebookprofil (katteoppdrettfacebookprofilen min) hvor hun truet meg at hvis ikke min barndomsvenninne Else Marit slettet bloggen sin og facebookprofilen sin skulle hun hevne seg!
 
 
Bloggereen skal ha en ting klart for seg, og det er at jeg lar meg ikke true til taushet, og det gjør ingen av mine bloggvenner heller!
 
 
Ikke nok med at hun skrev en truende facebookchatmelding til meg, truet hun min barndomsvenninne Else Marit om at hun måtte slette sin blogg. Bloggeren skal ha en ting klart for seg, og det er stygt gjort å true noen til taushet!
 
 
Flere av oss bloggvenner som også er facebookvenner har blokkert hele tre facebookprofiler på vedkommende blogger slik at bloggeren ikke kan søke oss opp på facebook!
 
 
Personlig er jeg kjempeglad for at jeg oppdaget hvordan denne bloggeren var. Det ble litt vel mye dramaqueen for meg å ha kontakt med den bloggeren, og jeg ble tappet for energi de få ukene vi hadde kontakt!
 
 
Vedkommende blogger får selv finne ut hvem hun vil være bloggvenn med. Jeg kunne ikke brydd meg mindre! Bloggeren skal akseptere at jeg kommenterer til mine bloggvenner. Hun skal også tåle at jeg skriver blogginnlegg med mine meninger på min egen blogg! Hvis bloggeren ikke tåler å se at jeg har kontakt med mine bloggvennner har vedkommende blogger ikke noe å gjøre på blogg!
 
 
Bortsett fra kjempegode rasekattvenninner (som jeg kjenner personlig fra rasekattmiljøet) og kjempegode venninner fra barne- og ungdomsårene som blogger på blogspot, har jeg flere kjempekoselige bloggvenner som jeg har personlig kontakt med på facebook. Tusen takk til dere alle: Lillja, Foreignerat50, Wenche, Synskepeggy og Gro for at jeg får lov til å ha kontakt med dere <3 🙂 Jeg setter kjempestor pris på dere alle sammen <3 <3 <3 🙂
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “DETTE ER REN OG SKJÆR LØGN FRA DENNE BLOGGEREN! HVORFOR SPRER DU LØGNER PÅ ANDRE BLOGGERES KOMMENTARFELT?

 1. Råbra skrevet. Og jeg vet du er ærlig når du fortellere om dine opplevelser med denne bloggeren.

  Du er alt for snill snuppa mi. Det vet du at flere har sagt til deg også. Og da kan du komme ut for sånne uærlige personer på blogg.

  Når hun begynte å ringe deg for å klage på SP og hun andre bloggeren burde ha vært et varselssignal at hun ikke var helt til å stole på. Jeg trekker meg langt unna når folk blir så innpåslitne som det hun var mot deg.

  Hun er nok misunnelig på SP, deg og vi som er bloggvenner til dere at dere vi står ved deres side i tykt og tynt. Og det tåles jo ikke av løgngjengen som ikke vet hva sannhet er.

  Jeg har ikke lest på bloggen hennes. Men ut fra det jeg har lest virker hun som en person som er avhengig av oppmerksomhet. Jeg reagerte på noen av innleggene hun skrev om de som hadde mobbet henne. Når jeg leste innleggene til disse bloggerne var det ikke i nærheten av mobbing. Noen vet ikke hva mobbing vil si. Og de misbruker begrepet mobbing. Fysj. De skulle skamme seg. Jeg syntes det var hun som oppsøkte bråk og kverulerte på alt andre skrev.

  Vær glad snuppa mi for at du sa fra at du ikke ville bli blandet inn i bråk hun hadde med andre bloggere. Men når hun ikke respekterte et nei fra deg forteller deg meg mye om hvordan person hun er.

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Råherlig sommereferie hjemme hos familien i Trondheim;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempefin og støttende kommentar fra deg Else Marit-vennen <3 🙂

   Jeg er kjempeglad for at sannheten om denne bloggeren kom frem en gang for alltid, og jeg er kjempeglad for at jeg kom meg unna!

   Vekommende blogger prøvde jo alt for å sette meg opp mot Synskpeggy og Aud Marit, og bloggeren kalte de to for mobbere, noe de slett ikke var eller er.

   Bloggeren tålte ikke at jeg valgte å stå ved Synskpeggy å støtte den bloggeren. Det verste er at bloggeren ikke enser å se sin egen atferd hvor forferdelig den er. Bloggeren får bare holde på. Det er vedkommend som taper på det til slutt, og ingen andre.

   Når det gjelder IJR er vi heldigvis mange som står sammen mot henne. Det gjør henne vondt å innse sannheten om hvor mange vi er, og det er flere av oss som har hatt ublide møter med den dama. De andre forteller også om hva IJR har gjort mot dem.

   Uærlige bloggere som IJR, den bloggeren og KM fortjener hverandre. De er like egobefengte alle sammen, og har en ting felles. Det er at de ikke ser sin eget ekle atferd som nettroll!

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Jeg blir lei meg når jeg leser et slikt innlegg 🙁 Ikke for at du skriver innlegget, men for at voksne bloggere i 40 – 60 års alderen ikke har lært seg hva folkeskikk er. Jeg lurer på om hvordan oppdragelsen deres har vært, og hva hjertene ders er laget av. Hjertene deres må være harde som stein.

  Jeg kjenner ikke til denne bloggeren du hadde kontakt med, men nå blogger ikke jeg på blogg.no. Det har aldri fristet meg, for inntrykket mitt av blogg.no er ikke særlig positivt. Jeg har aldri opplevd noe slikt på blogspot en gang. Der får bloggere blogge i fred.

  Hun bloggeren som har skrevet den kommentaren hos sin bloggvenninne vet ikke hva hun snakker om. Ved første øyekast lyser det bittrhet og hat av kommentaren hennes. Det var en veldig stygg og nedlatende kommentar å skrive om andre.

  Du gjorde det rette for deg da du sa fra at du ikke ville bli blandet inn, og så voksen som den bloggeren er skulle ha respektrt valget ditt om ikke å blande de inn. Ha det i mente at du aldri gir bort telefonnummert før du er 100% trygg på bloggeren at bloggren er 100% til å stole på.

  Jeg skal være oppmerksom på slike typer bloggere, men hva skal de gjøre med meg som en håndarbeidsbloggere.

  Du og bloggvennene dine skal aldri godta trusler. De som truer viser at de er små og ynkelige.

  Jeg ønsker deg en fin kveld 🙂

  Stor klem fra Gry
  Gry recently posted..Adventstiden skaper stemning og forventning 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Setter kjempestor pris på støtten din <3 🙂

   Det komiske midt i det hele er de verste nettrollene på blogg noen sinne som IJR, den bloggeren jeg skrev om i innlegget mitt og KM søker sammen likesinnede. De har en ting til felles, og det er at de ikke eier selvinnsikt til egen atferd! Det skal en 40-60 åring ha!

   Jeg vet det. Godtar aldri trusler, og jeg gir ikke opp bloggen min samme hvor mye det irriterer to av dem. Kommer fortsatt til å skrive mine meninger, selv om egobefengte nettroll tror at mine innlegg handler om dem. De tror jo alt handler om dem.

   Jeg vet at jeg gjorde det rette ved å min gode bloggvenn Synskpeggy sitt parti, og det angrer jeg ikke på, selv om den gnager den ene bloggere så mye at hun vrenger seg i sin irritasjon, og tror at jeg blir tvunget til vennskpaet.

   Jeg skjønner ikke hvor de henter det fra, og det oser sjalusi fra dem begge to at de aldri klarer å få Synskpeggy og meg satt opp mot hverandre.

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Torl og kattene

 3. Noen burde blitt skånet for seg selv på blogg.no. Jeg kjenner heldigvis ikke så mye til den bloggeren det gjelder men jeg slike som henne er energitvr. Alt handler om dem selv. Vi som har lest blogger noen år vet hvordan hun der Inger J har herjet under diverse bloggnavn, og alt faenskapet hun har gjort mot mange uskyldige ofre.

  Du vet jeg støtter deg <3 Den bloggeren som du forteller om er et nettroll. Det er det eneste rette beskrivelsen av slike som henne.

  Heldigvis blir slike som henne avslørt og de baller seg inn i nettverkeet av egne løgner. Takk deg selv for at du satte en stopper for det hun prøvde seg på.

  Du må ha en riktig fin kveld og god natt <3

  Godklem fra Irene S

  • Irene: Tusen takk for kjempefin og støttende kommentar fra deg <3 🙂 Setter kjempestor pris på omtanken din <3 🙂

   Jeg er kjempeglad for at jeg valgte Synskpeggy sitt parti. Vedkommende var rett og slett som du sier en energityv!

   Du har jo sett selv hvordan IJR holdt på, og den dag i dag holder hun fremdles på med sine lystløgner, fantasier, virkelighetsfjerne løgner som ikke har rot i virkeligheten og eier ikke magefølelse og evner. Det må være noe alvorlig galt med IJR når hun har en slik atferd. Ingen 55 åringer oppfører seg slik. Jeg kjenner mange i den alderen, og de har normal oppførsel.

   Synes det var bra navn min bloggvenninne Gro kalte IJR, nemlig Pinoccioheksa 🙂 Ha, ha, ha 🙂 Passer godt ja 🙂

   Når det gjelder den bloggeren som ikke tålte at jeg valgte å stå på Synskpeggy sin side viser hva hun er laget av. Jeg er kjempeglad jeg oppdaget hvordan hun var gjennom atferden hun viste da jeg var bloggvenn med bloggeren.

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge