TIL SOPHIE ELISE SINE NETTROLL! HUSK AT DANS ER EN KUNSTFORM PÅ LIK LINJE MED MUSIKK OG DRAMA SOM HANDLER OM INDRE FØLELSER!

Jeg har lyst til å rett og slett lyst til å gråte, for så sint og fly forbannet på ondskapsfulle nettroll er jeg. Da mener jeg nettroll i ordets rette forstand. 
 
 
Selv ser jeg på “Skal Vi Danse” på TV2. Jeg liker programmet, og har alltid likt programmet. Blir kjempeimponert over hvor flinke deltakerne er 🙂 Deltakerne er under konstant press, og de har en uke på å lære seg dansene sine på. Det står det kjempestor respekt av.
 
 
Selv spiller jeg tverrfløyte, og jeg har spilleoppdrag ved gudstjenester, hyggetreff, begravelser, bryllup, til kor som trenger fløytespill ved julekonsert etc. Jeg har spilt publikum til tårer. Flere ganger har f.eks. folk på en gudstjeneste kommet og takket meg for at jeg spilte, og de har kommet bort med tårer i øynene. Når jeg som fløytist skal spille i en begravelse, er det i seg selv kjempetrist, men jeg skal gjøre en jobb. Da må jeg koble ut, og jeg må fokusere på melodien jeg skal spille. Samtidig så vil jeg formidle noe til de som hører på. De som hører på skal føle de er i sangen jeg spiller. 
 
 
Det samme gjelder på andre spillejobber jeg har. Jeg må formidle det jeg spiller til de som hører på. Hvis jeg klarer å formidle følelse og nerve i musikken, da har jeg gjort jobben min, og når folk kommer med tårer i øynene og takker meg for fløytespillingen. Da har jeg gjort en jobb, for da har jeg gitt publikum noe. Det skjer ofte når jeg spiller en melodi på fløyta at jeg begynner å gråte etterpå, og det er fordi jeg er i musikken. 
 
 
Musikk er kunst på samme måte som dans, drama, film, tegning, dikt, form og farge. I alle disse kunstformene handler det om følelser, og det å uttrykke seg uten ord! 
 
 
Deltakerne i “Skal vi danse” holder på med en kunstform på nøyaktig samme måte som musikk. Dans handler om følelser, og det er følelser uten ord! På lørdag 20.10.2018 skulle deltakerne gi dansen til noen. Deltakerne hadde forskjellige uttrykksformer i dansene sine som glad, takknemlig, romantisk, trist osv.
 
 
Sophie Elise danset til minne om sin avdøde venn, og dansen hennes var så sterk, så inderlig, ekte, ærlig og med en nerve som gjorde til at jeg satt med gåsehud. Det gikk ikke lang tid før tårene mine strømmen ned kinnene, fordi jeg ble så rørt! Noen vil sikkert si: “Det går ikke an å få gåsehud av en dans”. Jo det gjør det så absolutt! På samme måte som når man hører på et musikkstykke som går rett til hjertet <3 🙂
 
 
Selv blir jeg lett rørt til tårer av kjempefin musikk, av et vakkert dramastykke, av en fin film eller et dikt. Hvis dette treffer meg i hjertet begynner jeg å gråte. Det betyr at musikken, diktet eller filmen har gitt meg noe som har rørt ved hjertet mitt. 
 
 
Jeg har aldri opplevd å bli rørt til tårer av dans før. Aldri! Helt til Sophie Elise greide prestasjonen å røre meg til tårer i første sending av “Skal vi danse”. Jeg er en helt vanlig utenforstående TV-seer, og jeg kan ikke noe om dans selv. Hat gått ett år på danseskole i min barndom, men det er ikke å kunne dans 🙂 
 
 
Sophie Elise klarer gjennom dansen å ta meg som TV-seer inn i dansens indre kjerne som handler om å formidle en følelse uten ord! Det  har ingen klart før henne. Sophie Elise har knekt koden om hva dans som er en estetisk kunstform handler om <3 🙂
 
 
Dansen Sophie Elise danset på lørdag var noe av det sterkeste jeg har sett følelsesmessig noen gang. Den var tvers igjennom ærlig og oppriktig <3 🙂
 
 

Bildet lånt fra https://www.dagbladet.no/kjendis/hyllet-avdod-venn—visste-ikke-om-jeg-skulle-klare-det/70341647

 
 
Så til det jeg reagerer kraftig på nemlig de hatefulle, ondskapsfulle, sjalu og motbydelige anonyme nettrollene som klarer å lire ut av seg de kvalmeste kommentarer som finnes i kommentarer på bloggen til Sophie Elise.
 
 
Dèt på en dag hvor Sophie Elise skulle igjennom en sterk og emosjonell dans til ære for sin venn, og hvor fortiden innhentet henne.
 
 
Dere kan lese blogginnlegget som Sophie Elise skrev her: http://sophieelise.blogg.no/1540039891_kjre_henrik.html 
 
 
Der kan dere også lese hva de anonyme nettrollene lirer ut av seg. Selvfølgelig dukker de feige anonyme nettrollene opp i kommentarfeltet til Soohie Elise, og de spyr ut av seg hjernedøde og sårende kommentarer 🙁 Det var det siste Sophie Elise trengte å få på bloggen sin på en slik emosjonell dag <3 🙁
 
 
Kommentarene fra nettrollene er beskyldninger om at Sophie Elise fisker etter stemmer ved å sutre, være i fokus, beskyldninger om å ikke stille opp for kameraten sin før han døde m.m. Da jeg leste kommentarene som de anonyme nettrollene hadde skrevet ble kvalm, uvel og jeg fikk vondt i sjelen. Ingen, og da mener jeg ingen bloggere eller nettbrukere fortjener å motta slike stygge og kvalmende kommentarer i kommentarfeltene sine!
 
 
Jeg greide ikke dy meg, og jeg måtte sende Sophie Elise støttekommentarer på blogginnlegget hun hadde skrevet, og i hvert fall når hun skulle danse en dans til sin avdøde venn <3 <3 <3 Da jeg leste de stygge kommentarene fra de feige anonyme nettrollene kunne jeg ikke sitte passivt å se på at det skjedde. Jeg måtte si fra, for jeg følte det var min plikt som en medblogger. 
 
 
Så kan man spørre seg selv hva som driver slike anonyme nettroll til å skrive slike stygge kommentarer på blogger sitt kommentarfelt. Det blir en klisjè å si at det skyldes sjalusi.
 
 
En ting er sikkert, og det er at nettrollene forholder seg kun til janteloven at man ikke skal tro at man er noe når de tråkker på Sophie Elise.
 
 
Da er spørsmålet mitt: “Hva har nettrollene klart å oppnå?” Svaret mitt til det er ingenting! De klarer ikke se på at Sophie Elise lykkes med dansen i “Skal vi danse”, og de klarer ikke se at Sophie Elise er i sitt ess når hun får danse, og dansen gjør henne godt. Derfor har de et indre behov for å trykke henne ned 🙁 Jo mer jeg tenker over det, jo mer sint blir jeg 🙁 
 
 
Kjære Sophie Elise! Du leser mest sannsynlig ikke dette blogginnlegget mitt, men jeg håper noen du kjenner leser det slik at de kan videreformidle mitt budskap til deg <3 🙂
 
 
Stå på med danse <3 🙂 Du har mange som heier på deg, og som stemmer deg frem lørdag etter lørdag. Det er fordi vi faktisk ser med våre egne øyne at du er en av dem som har vært jevnest i årets sesong, og du har hatt en enorm utvikling fra første program <3 🙂
 
 
Som en utenforstående TV-seer av “Skal vi danse” klarer du kunststykket å danse på meg gåsehud og tårer <3 🙂 Dèt uten å si et ord. Du er et dansegeni, og du vet hva kunstformen dans handler om, nemlig formidling av følelser <3 🙂     Du skal vite at vi er mange som tar sterk avstand fra de feige anonyme nettrollene som dukker opp i kommentarfeltet på bloggen din og rakker ned på danseferdighetene dine, og at du har forstått at dans handler om indre følelser!      Hvis vi hadde vi møtt de anonyme nettrollene ansikt til ansikt hadde nettrollene tapt!      Lykke til <3 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “TIL SOPHIE ELISE SINE NETTROLL! HUSK AT DANS ER EN KUNSTFORM PÅ LIK LINJE MED MUSIKK OG DRAMA SOM HANDLER OM INDRE FØLELSER!

 1. Det var råflott innlegg du har skrevet snuppa mi;))

  Jeg synes det er råbra at du forteller litt om hva de forskjellige kunstformene er. Og at du forteller om hva kunstformene handler om. Hvis jeg skal være ærlig tenkte jeg ikke over at dans var en kunstform.

  Vi ser på skal vi danse. Jeg heier på Sophie Elise. For jeg synes hun har vært den beste hele tiden. På lørdag sa begge jentene mine at de skulle ønske at hun vant. De sa de ønsket at hun kunne knuse fordommene folk har mot henne ut fra det de har lest på bloggen hennes. Vi stemte alle tre på Sophie Elise;)) Når sant skal innrømmes har jeg to venstreføtter når det gjelder dans. Men hvert år når skal vi danse sendes på tv har jeg sett tidlig hvem som hevder seg i toppen. Og ut fra det jeg ser i år er Sophie Elise den som har vokst hele veien. Hvis hun vinner er det like fortjent som alle andre vinnerne.

  Jeg gikk i kveld og leste blogginnlegget du linket til. Og jeg må si jeg er dypt rystet. Å kritisere at noen sutrer fordi de viser følelser er en personlig anklage mot personen.

  Ingen har rett til å kritisere en person i sorg, Og kanskje var dansen til Sophie Elise en terapi for å komme seg videre i sorgarbeidet.

  Jeg kjente tårene på kinnet. Mannen min lo av døtrene våre og meg der vi satt og sippet. Og vi stemte maaaange ganger på Sophie Elise.

  Jeg håper at hun gir fullt gir neste lørdag. Og at hun kommer til finalen;)) Sophie Elise får mine stemmer. For hun er den eneste rette vinneren i årets skal vi danse.

  Ønser deg en råfin mandagskveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Råherlig sommereferie hjemme hos familien i Trondheim;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt Else Marit-vennen <3 🙂

   Ut fra det jeg ser personlig ser det ut som om de verstingene som rakker ned på Sophie Elise ikke forstår at dans er en kunstform som faktisk handler om ulike følelser.De ser henne kun som den jenta som har tatt kosmetiske behandlinger og plastiske operasjoner,og de ser ikke Sophie Elise som prøver å formidle en historie.

   Jeg er en person som blir rørt av ulike kunstformer, men det er ingen som har klart å få meg rørt av danse, noen gang. Bortsett fra Sophie Elise. Det jeg blir rørt av er flyten hennes, og de rene linjene hun har. Jo mer renhet jo mer følelser.

   De som kritiserer henne har skylapper på seg, og de ser den blogg-Sophie Elise som de har kritisert i årevis.

   Det jeg reagerte på av kommentarene fra nettrollene hvor de beskyldte Sophie Elise for å utnytte kameraten sin død. Da jeg leste det holdt jeg på å hoppe gjennom skjermen. Familien hans satt jo i salen de også, og de hadde ikke gjort det hvis så var tilfelle! Enkelte nettroll burde fått amputert fingrene sine, eller finne seg en sølepytt å drukne seg i. Jeg håper for Guds skyld at ikke det er voksne nettroll som sitter slik og rakker ned på henne. Hvis det er tilfelle skjemmes jeg.

   Jeg også håper du gir alt på lørdag, og jeg håper hun viser nettrollene at de skal få bite i seg hvert eneste ord!

   Ønsker deg den kjempefin torsdag <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Flott og tankevekkende innlegg 🙂 De færreste forstår hva kunst handler om. Jeg gjør det ikke men jeg kjenner til de 9 muser som har med kunst å gjøre.

  Jeg har hørt at dans er kunst på samme måte som muskken er det og på samme måte som et maleri er et kunsterk. Da vi var i Paris for noen år siden. Var vi i Louvre Der så jeg Mona Lisa. Da jeg så maleriet av Mona Lise begynte jeg å hylgrine for det ble sterkt for meg 🙂

  Æsj. Disse ekle nettrollene på bloggen til Sophie Elise 🙁 Stakkars jente 🙁 Det er stygt gjort å beskylde henne for å være falsk. Jeg måtte gå ut fra bloggen hennes for nettrollkommentarene gjorde meg sint. Det eneste nettrollene greide med det var at Sophie Elise får mine stemmer på lørdag.

  Vi ser på programmet og jeg må ærlig si at Sophie Elise er min klare favoritt også. Det er Thea og Sophie som klart er de to beste. Vinner en av dem er jeg fornøyd 🙂

  Du må ha en god natt 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene S: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på innlegget mitt <3 🙂

   Det tror jeg, og jeg tror at alle skjønner at musikk, drama, dans osv er kunst, men de skjønner ikke hva som ligger i dybden av disse kunstformene. Eksempelet du forteller fra da dere var i Paris er et godt eksempel. Når noe fra en kunstform treffer deg som menneske rett til hjertet, da blir man rørt som det du ble.

   Jeg var kjempesint da jeg leste kommentarene til nettrollene og hva de satt og skrev å bloggen til Sophie Elise. At hun er kjendis, og mange mener at hun må tåle kritikk er nettmobbing aldri, aldri, aldri greit!

   Det var tydelig at nettrollene var ute etter å såre Sophie Elise på det groveste, med sine kommentarer. Følelser er private, og ingen kan si noe galt om en person sine følelser uansett hvem det er!

   Under "Skal Vi Danse" har jeg fokuset kun på "Danse-Sophie-Elise" , og ikke som blogger. Det er fordi jeg alltid har er åpen for alle deltakerne som er med i "Skal Vi Danse". Da vil jeg ikke forhåndsdømme dem ut fra det de har gjort tidligere.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag <3 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

  • Deveny: Ja, huff 🙁 Jeg blir oppriktig lei meg, og det stakk i sjelen da jeg leste de stygge kommentarene som Sohie Elise hadde fått på bloggen sin <3 🙁 Det er avskyelig som du sier.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag <3 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

 3. Stakkars Sophie Elise 🙁 Jeg begriper ikke hva nettroll klarer å skrive av kommentarer på bloggers kommentarfelt. Det er forferdelig 🙁

  På lørdagskvledene ser jeg litt på Stjernekamp og litt Skal vi danse. Jeg har fått med meg dansene til Sophie Elise og jeg må si hun den som er flinkest av de tre jentene som er igjen.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Det tenkte jeg også, og det knøt seg i magen da jeg leste kommentarene som nettrollene hadde skrevet <3 🙁

   Nettrollene beskyldte henne for å være falsk og det verste for å bruke sin avdøde venn for å sanke stemmer. I det hele tatt å si noe slikt er kjempestygt gjort Familien hans var jo tilstede i salen. Det å rakke ned på noen sine følelser er aldri greit, for der så personlig som det går an å bli!

   Jo, hun er en av de flinkeste år, og hun har blitt bedre og bedre utover sesongen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld <3 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge