BILDER FRA PYNTING MED JULEPYNT TIL JUL 21.12 – 22.12.2018 :)

I dette blogginnlegget vil jeg vise bilder som jeg tok i dagene, og forberedelsene jeg hadde til jul (21.12 – 22.12.2018) 🙂 Jeg håper du liker bildene mine 🙂
 
 

Vi satte opp juletreet 21.12.2018 for å venne kattene til juletreet. Nadina, Dixie og Elvis bryr seg ikke om juletreet, men Hera derimot…. Bare se selv 🙂

 
 

22.12.2018 pyntet jeg og koste opp med julepynt i leiligheten vår. Her ser dere julepynten på pianoet 🙂

 
 

Julepynt i hyllen på bokreolen 🙂

 
 

Julepyntet vinduskarm 🙂

 
 

Julekunstverkene som mannen min og jeg laget da vi gikk på barneskolen 🙂 Mannen min laget den nissen i garn, og jeg laget klokkestrengen med julemotiv på 🙂

 
 

Julestrømper pynter opp veggen 🙂

 
 

Jeg laget en liten juledekorasjon i denne glassbollen som hører til en lysestake for kubbelys 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “BILDER FRA PYNTING MED JULEPYNT TIL JUL 21.12 – 22.12.2018 :)

  • Vera Lynn: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Kjempekoselig at du likte julepyntbildene mine 🙂 Synes selv det er kjempoekoselig å se julepyntbilder, og å se hvordan folk pynter til jul for å hente tips og inspirasjon 🙂

   He, he, he 🙂 Hera var spennvill å klatre i juletreet. Et par dager etter dro vi ut på dyrebutikk, og vi kjøpte “Get Off” spray, og det hjalp. Sprayen stinker noe helt for j…

   Juletreet står godt bundet fast enda, og all pynten har berge, men det lukter spray av det 😀

   Ønsker deg en kjempefin og god natt <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  • Frodith: Tusen takk for det 🙂 Kjempekoselig du likte bildene mine. Jeg synes selv det er kjempekoselig å se hvordan andre pynter til jul, og da henter jeg inspirasjon 🙂

   Ønsker deg en kjempefin og god natt <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 1. Trivelig å få se hvor fint du har pyntet til jul med fin julepynt 🙂 Det er fine minner å ta vare på julepynt en har lagd selv som barn. Jeg tror vi laget slik nisse i garn vi også og mener å husker hvordan vi gjorde det.

  Haha 🙂 Videoen av Hera i juletreet var bra 🙂 Jeg lo da du sendte video på snap, instagram og facebook når hun klatrt i juletreet 😀 Lucia har aldri vært interessert i juletreeet hun. Hun fisker ned juletrekuler men klater ikke.

  Fin, fin nyttåraften til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar 🙂 Det var kjempekoselig at du synes det 🙂

   Jeg henter selv inspirasjon av å se bilder hvordan andre pynter rundt seg til jul.

   Hera var helt i 100 i juletreet den første 1 1/2 dagen, men da fikk matfar tak i sprayen “Get Off” som vi sprayet på treet. Den hjalp, for Hera roet seg betraktelig 🙂

   Svartfot huspus var den verste, for han veltet juletreet mange ganger den julen han var kattunge 😮 Rett etter Halvard satte det opp på fot lå det i gulvet 😮 Tror juletreet var ute av huset 02.01 det året 😀

   Ønsker deg en kjempefin og god natt <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Hera er en morsom og oppfinnsom katt, og jeg lo da du postet videoer av henne i juletreet på facebook og instagram 🙂 Takk for en god latter av videoen du har postet 🙂

  Det er koselig å se bilder av julepynten og måten du pynter på 🙂 Rødt er julefargen over alle farger, og julen er rød for meg også 🙂

  Du må fortsatt ha en fin dag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   He, he, he 😀 Ja, det er hun så absolutt 🙂 Når hun ikke gir seg, men fortsetter å klatre i juletreet så er grensen for morsomhet oppbrukt. Da kjørte matfar på dyrepbutikken for å få tak i en spray som heter “Get Off”, og den gjorde susen, men med en fæl lukt på kjøpet.

   Jeg synes også det er kjempekoselig å se bilder av julepynten til andre, og se hvordan dem pynter til jul, for da henter jeg inspirasjon og tips 🙂

   Ønsker deg en kjempefin og god natt <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Åååhhh snuppa mi;)) Råfine julepyntbilder du har tatt;)) Du er råflink til å pynte opp til jul;))

  Jeg skrev det på facebook at jeg synes den glassbollen med dete røde lyset og julekulene er råfint laget. Og det ble mer enn enn en glassbolle. Kreativt laget;))

  Jeg har tatt vare på noe av julepyntn som ungene mine laget. Og de hjemlagede julepyntene skal de få med seg den dagen de får egen familie. Ingen av de tre vil ha julepynten de har laget oppe. Mamma gav meg julepyntene jeg laget da jeg var barn. Og det er råartig å ha nå som jeg er voksen;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Råherlig sommereferie hjemme hos familien i Trondheim;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen <3 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Jeg henter selv inspirasjon av å se bilder til mine venner og fra bloggvennene mine på hvordan de pynter til jul, og jeg har snappet opp noen tips da 🙂

   Den glassbollen er vertinnegave jeg fikk fra Party lite, og jeg liker å fikse en slags dekorasjon til de forskjellige årstidene. Nå som julen er ferdig har jeg noen falske blomsterstiker, til påske har jeg påskekyllinger, til halloween har jeg halloweenpynt og advent lilla kuler 🙂

   Kjempebra at du har tatt vare på julepynt som ungene dine har laget 🙂 Når de selv blir voksne synes de at det er kjempegøy å vise sine unger igjen 🙂 Da min mor flyttet på omsorgsboligen fant jeg en tegnebok jeg hadde på skolen med tegningene mine i. Vel eh.... Jeg kan ikke akkurat skryte på meg tegneferdighet. Det vil være å lyve 🙂

   Ønsker deg en kjempefin og god natt <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge