Get Adobe Flash player

ØNSKER ALLE MINE BLOGGLESERE EN KJEMPEFIN OG GOD JUL, OG ET GODT NYTT ÅR!:)

Jeg ønsker alle mine blogglesere en kjempefin og god jul, og et riktig godt nytt år! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Responses to “ØNSKER ALLE MINE BLOGGLESERE EN KJEMPEFIN OG GOD JUL, OG ET GODT NYTT ÅR!:)”

 • Anita:

  God jul til deg også 🙂

  Juleklem

 • Irene:

  God jul, og tusen takk for julekortet vi fikk fra dere 🙂 Jeg håper dere hadde en fin julaften i går? Vi hadde en fin julaften, og den feiret vi hjemme hos oss selv. Mamma, pappa, søsteren min med familie og broren min med familie var på besøk hos oss 🙂

  I ettermiddag skal vi på julemiddag hjemme til mamma og pappa, og det blir trivelig 🙂

  Dere får fortsatt ha en trivelig jul 🙂

  Klem fra Irene

 • Jeg håper dere har hatt en fin jul? Det har vi hatt. Og vi har storkost oss sammen mamma, pappa, søtrene mine og tantebarna mine;)) Tuuusen takk for julekortet og den fine julestjerna vi fikk fra dere;)) Julekortet var fint. Og den julestjerna er den fineste julestjerna jeg har sett.

  Jeg gleder meg masse til lørdag. Og jeg gleder meg til å se hele gjengen igjen;))

  Ha en fin jul. Og kos deg så masse;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Adventstid og fotokonkurranse;))My Profile

 • God romjul til deg, mannen din og pusene deres;=) Tusen hjertelig takk for nydelig julekort fra dere. Jeg håper dere har hatt en fin julefeiring? Vi har hatt en fin julefeiring, og vi har gått fra juleselskap til juleselskap nesten hver dag;=)

  I morgen nyttårsaften skal vi feire nyttårsaften hjemme hos oss sammen med søsteren min, mannen hennes og niesene mine. Det blir veldig hyggelig;=)

  Ha en fortsatt fin romjul, søte deg Torilvennen;=)

  Stor og varm klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Adele – Skyfall (James Bond 007 Offical Full Music Video)My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

iDEAL of Sweden:

Quality Hotel Panorama:

Instagramprofilen min:

Instagram

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats