BILDER FRA JULEFEIRINGEN 2012! :)

Pepperkakehuset vårt! 🙂 I år var det min kjære mann som stod for dekorasjonen! 🙂

 
 

Den nyeste julenissen som jeg kjøpte i fjor fra en rasekattvenninne i katteklubben jeg er med i. Hun lager slike! 🙂

 
 

Julepynten min på hylla! 🙂

 
 

Julepynten i vinduet. Denne nissejenta fikk jeg fra min rasekattvenninne Catzy, og den har alltid hedersplassen i vinduet! 🙂

 
 

Juletreet vårt. Julepynten henger i kattesikker høyde, men i år måtte vi feste fast juletreet slik at ikke en viss abyssinerfrøken ved navn Dixie Rose river det ned! 🙂

 
 

Julaften ble i år feiret hjemme hos oss. Vi hadde en stille og rolig julaften. Ribba var kjempegod, og svoren ble sprø! 😛

 
 

På julaften får kattene våre noe ekstra godt, og Aros syntes restene på matfatet smakte kjempegodt! 😛

 
 

Nam, nam! 😛 Aros syntes det smakte kjempegodt! 🙂

 
 
I år feiret min mor julaften hjemme hos oss, og vi hadde en kjempekoselig, stille og rolig julaften! 🙂 På dagen koste vi oss med de klassiske julefilmene “Tre nøtter til Askepott”, “Reisen til julestjernen” og “Disneyfilmer”! 🙂 Kl.17.30 spiste vi julemiddag, og tradisjonen tro var det ribbe. Den ribba var kjempegod, og svoren var sprø! 😛
 
 
Etter middag lot vi maten synke litt før vi koste oss med kaffe, småkaker og pakket opp julegavene våre. Vi fikk kjempefine julegaver. Felles fikk min kjære mann og jeg: dynetrekk, vannkaraffel med glass, flakslodd, tennbriketter og en nydelig glassskål.
 
 
Selv fikk: 3 gavekort som jeg kan bruke, en bok, billetter til konsert med Karoline Krüger og Sigvart Dagsland i Oslo Konserthus 10.02.2012, bok om kattens atferd og velferd og deilige sokker! 🙂
 
 
Vi koste oss kjempemasse, og hadde en kjempekoselig julaften! 🙂
 
 
1.juledag har vi tradisjon å ta det helt med ro. Slappet av hjemme med julegavene, leste julehefter, løste kryssord, strikket, så på  fine julefilmer på TV, gikk meg en tur, og hadde ribberester til middag! 🙂
 
 
2.juledag var i juleselskap på Myra (barndomshjemmet til svigermor/nå landstedet vårt) i Namdalen! 🙂 På menyen stod kjøttkaker og kalkun med ris, poteter, valdorfsalat, og saus til. Det smakte kjempegodt! 😛 Med stort og smått var vi  over 20 personer. Høydepunktet er besøk fra Myranissen som kom med godterposer til barna! 🙂 Etter middag var det godt med en god kopp kaffe og kaker. Det var som alltid et kjempekoselig juleselskap! 🙂 Min kjære mann og jeg kom hjem til Trondheim kl.21.30, og vi slappet av og tok det med ro i går kveld.
 
 
 

Landstedet/svigermor barndomshjem som min sivgerinne har laget! 🙂 Hun laget det etter arkitekttegningene over landstedet! 🙂 Imponerende laget! 🙂 Ungene fikk knuse “fjøset” som de fikk spise! 🙂

 
 

I dag er det juleselskap til min søster og familie, men der i huset har de hatt mageviruset som herjer her i Trondheim for tiden, og flere har gått ned for telling. De ligger dårlig med feber, oppkast og diaré. I ettermiddag blir det koldtbord med forskjellig god mat! 🙂

 
 

I morgen 4.juledag skal koret som min kjære mann og jeg synger i være med på den årlige julekonserten vi synger på i kirka. Hver 4.juledag er det romjulskonsert sammen med et mannskor, et damekor og et musikkorops. Det blir kjempekoselig, og det kirka er alltid stappfull av publikum! 🙂 Etter konserten har vi i koret tradisjonen tro romjulsfest hjemme til et par i koret! 🙂

 
 

5.juledag om kvelden har vi flere venner fra gymnaset “gymnasvennetreff”, og det er kjempekoselig! 🙂 Mange av vennene jeg hang sammen med på gymnaset kommer, og i år blir vi ca. 25 stykker som kommer! 🙂 Jeg gleder meg kjempemasse! 🙂 Det skal bli kjempekoselig å treffe igjen folk som jeg ikke ser så ofte. Noen bor ikke i Trondheim lengre, men de er hjemme på juleferie hos familiene sine. Det er kjempekoselig og treffes slik, og det blir masse mimring! 🙂

 
 

6.juledag skal vi på julebesøk til et vennepar av oss og ungene deres.

 
 

Nyttårsaften skal vi feire sammen med naboene våre. Siden vi har katter vil vi være i nærheten når rakettene begynner å smelle. Det er tryggheten for kattene, men så lenge vi ikke viser at vi er redde blir heller ikke kattene engstelige.

 
 

Ønsker alle mine kjære bloggvenner og lesere en kjempefin og god romjul fortsatt! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “BILDER FRA JULEFEIRINGEN 2012! :)

 1. Så mange fine bilder;)) Det var artig å lese hvordan dere har hatt det i julen. Mamma var også heldig med ribba si. Og den var saftig. Vi har hatt det toppers i julen. Og vi har kost oss sammen mamma, pappa, søstrene mine og tanteungene mine. Julaften var vi hjemme til mamma og pappa alle sammen. 1.juledag var vi på julelunch hjemme til eldstesøster og 2.juledag var vi på middag hjemme hos mellomsøsteren vår. Begge jentene har overnattet til eldstesøsteren min siden 1.juledag. Og de kommer hit til mamma og pappa igjen i kveld. Da kommer to av tanteungene mine også for å overnatte.

  Åhhh jeg gleder meg som bare det til lørdag og til romjulstreffet vårt;)) Kjenner jeg oss rett kommer skravla til å gå.

  Dere må ha en fin jul videre snuppa mi;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Adventstid og fotokonkurranse;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen tak for det Ofmarielvennen! 🙂 Ikke minst tusen takk for sist. Det var kjempekoselig å treffe deg i julen, og det var kjempegøy 5.juledag! 🙂 Kjempegøy å se igjen alle i gjengen vår! 🙂 Jeg er litt enig at neste gang leier vi et lokale til gymnasvennetreffet. Godt å høre at dere kom dere velberget hjem igjen.

   Vi hadde en kjempekoselig nyttårsaften. Vi feiret sammen med naboene våre.Spiste kalkun hos dem, og drakk kaffe inne hos oss! 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag! 🙂

   Stor klem tilbake

 2. Ser ut som du har hatt en kjempefin julefeiring. Og enda er det jo dager igjen. 🙂 Den nissen var utrolig flott! Litt artig med juletreet som har pynten litt oppi høyden. Selv har jeg valgt å ikke friste pusesnuskene med noe juletre. 🙂
  Ha en fortsatt God Jul!
  Mandy Lou recently posted..På rekkeMy Profile

  • Mandy Lou: Godt nytt år til deg! 🙂 Vi har hatt en kjempefin og god jul, og vi har kost oss! 🙂 Ja Aase i KKMN er kjempeflink til å lage slike nisser. Hvis du vil er det bare å bestille deg en nisse.

   Vet du, at juletreet står ennå! Dixie og Nadina har prøvd seg med å fiske etter Norske flagg, men de har ikke greid å få plukket dem ned! Hører flere av rasekattvennene mine som heller ikke frister kattene sine med juletrær.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag! 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 3. Mange fine bilder fra julefeiringen deres. Det ser ut som om dere har hatt en fin julefeiring;=) Det har vi også;=)

  Jeg likte veldig godt den nissen på hyllen. Den var veldig fin;=) Det er lurt å henge juletrepynten lengst oppe i treet, men det stopper ikke kattene våre. Hihihi;=) Abyssinere er apekatter, og det har vi fått beviset på for lenge siden;=)

  Ha en fortsatt fin og god romjul søte deg Torilvennen;=)

  Stor varm klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Adele – Skyfall (James Bond 007 Offical Full Music Video)My Profile

  • Catzy: Godt nytt år til deg og familien din! 🙂 Tusen takk for det! 🙂 Vi har hatt en kjempefin og god julefeiring! 🙂 Den nissen ble jeg helt forelsket i, og Aase har mange flere som hun selger! 🙂

   Det har du rett i. Dommer Thea Friskoveck kaller Dixie for Monkey Aby! 😀 Hver gang hun ser henne så sier hun: “Oh my little aby monkey”! 🙂 Tro det det eller ei så står juletreet ennå, selv om Dixie og Nadina har prøvd seg på å fiske ned Norske flagg.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag Catzyvennen! 🙂

   Stor klem tilbake

 4. Vel overstått jul, og tusen takk for sist. Det var morsomt 🙂 Morsomt å treffe igjen gjengen, og jeg koste meg i likhet med alle andre. Jeg gleder meg allerede til neste år 🙂

  Det var to trøtte unger som så vidt greide å komme seg ut av senga i dag. Jeg var inne på rommene deres og vekket dem mange ganger før de endelig greide å kare seg ut av senga og inn på badet. Jentene har snudd opp ned på døgnet i juleferien. Det er kanskje like greit at det er helg om 3 dager 🙂

  Morsomt å se de fine julebildene dine.

  Du må ha en fin dag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Godt nytt år til deg og familien din! 🙂 Tusen takk for sist, og for en kjempekoselig fest! 🙂 Ja det var kjempegøy! 😀 Jeg er helt enig med forslaget som kom fram om å leie et lokale neste år. Det kan vi snakke mere om.

   Tusen takk for det! 🙂 Det vil jeg tro at døtrene dine var. Hørte nevøen min på 16 år ikke så frem til å stå opp tidlig i går, og datteren til naboene våre gruet seg til å begynne på skolen i dag.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag! 🙂

   Stor klem tilbake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge