BILDER FRA 4.JULEDAG, 6.JULEDAG OG NYTTÅRSAFTEN!:)

Første uken av 2013 er over, og det var godt å komme tilbake til hverdagen og daglige gjøremål. Juleferien har vært kjempekoselig, og min kjære mann og jeg har kost oss sammen familie og venner! 🙂
 
 
4.juledag sang koret hvor min kjære mann og jeg synger i på vår årlige julekonsert vi har sammen med et musikkorps og et mannskor. Vanligvis pleier også et damekor å være med på disse konsertene, men de hadde konsert sammen Steffen Brant-Hansen før jul, og hadde ikke kapasitet til å være med å synge. Kirken var stappfull av publikum som vanlig, og konserten gikk kjempefint! 🙂 Etter konserten har vi i koret tradisjon å ha kurvfest hjemme hos noen i koret, og det var det i år også. Alle sammen har med seg hver sin mat, og vi dekker på til koldtbord. Kurvfesten var kjempekoselig! 🙂
 
 
 

Korpset i kirka på julekonserten! 🙂

 
 

Koret hvor min mann og jeg synger i på julekonserten! 🙂

 
 

En av tenorene i koret vårt var solist på “O Helga Natt”, og publikum sa de fikk gåsehud  når han sang sangen, for det var kjempenydelig! 🙂

 
 

Noen fra koret på kurvfesten! 🙂

 
 

Etter midnatt hadde ei i koret bursdag, og vi sang bursdagssangen for henne! 🙂

 
 

Bursdagssang for bursdagsbarnet! 🙂

 
 
5.juledag var jeg i byen på vennetreff fra gymnaset, og det var kjempekoselig. I år var vi 25 som møtte opp, og det var kjempegøy å se alle sammen igjen! 🙂 Vi mimret, lo og pratet masse. Dere er kjempeherlige alle sammen! 🙂 <3
 
 
6.juledag var min mannen min og jeg på besøk til et vennepar av oss. Før jul hadde de pusset opp stuen og kjøkkenet, og de hadde fått det kjempefint! 🙂 Vi fikk spekemat å spise, og det var godt med noe annet enn julemat! 🙂
 
 

Mannen min med den mellomste sønnen til venneparet vårt på fanget! 🙂

 
 

 Venninnen vår sammen med deres eldste datter og kaninen! 🙂

 
 

Siden vi har katter ønsker vi å være i nærheten av kattene våre på nyttårsaften. Naboene våre ønsket at vi skulle spise middag sammen med dem, og det gjorde vi. Vi spiste kjempegod kalkunmiddag inne hos naboene våre, og drakk kaffe inne hos oss! 🙂 Det smalt mer og mer raketter rundt oss utover kvelden. Til å begynne med ble Svartfot litt redd. Han satte seg under juletreet, men fant ut at det kanskje ikke var så farlig likevel. Da det smalt som verst lå Svartfot huspus og sov, Aros satt og så ut, Nadina lå og sov og Dixie lurte fælt på hva de lysende “fuglene” som flakset oppe på himmelen var. Vi gikk bort ved Samfunnet og så på rakettene som ble skutt opp fra festningen.

 
 

Raketter på himmelen sett fra Samfunnet! 🙂

 
 

Nyttårsrakettene på himmelen ønsker 2013 velkommen! 🙂

 
 

Lyslykter tennes for å hilse 2013 velkommen! 🙂

 
 

Nidarosdomen nyttårsaften til 2013! 🙂

 
 

Det har vært en kjempekoselig juleferie, og det julemennesket jeg er skulle ønske at julen hadde vart lengre! 🙂 I dag tok vi ut juletreet, men adventsstjernen, den syvarmede lysestaken og julepynten får stå en uke til. Det blir jo så mørk når de kjempefine julelysene blir tatt ned, og jeg synes julelysene er kjempenydelige! 🙂 

 
 

Kanskje jeg skulle slutte å skryte av kattene at de har vært flinke når det gjelder juletreet…. Da vi stod opp i går morges fant vi juletreet liggende på gulvet, og jeg mistenker sterkt en liten abyssinerfrøken som heter Dixie Rose som har forsøkt seg med et B-moment å klatre i treet! 🙂 Jeg tok det som et tegn, og vi tok ut juletreet i dag! 🙂

 
 

På tirsdag begynner vi vårsesongen i koret som mannen min og jeg synger i, og til helgen er det øvingshelg i det andre koret som jeg synger i. Har kjempemasse å se frem til denne våren! 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “BILDER FRA 4.JULEDAG, 6.JULEDAG OG NYTTÅRSAFTEN!:)

  1. Æg syns det va hærlige bilda du har lagt ut på bloggen din fra jula, og det e artig å sjå og læs ka dokker har gjort. Ønska dæg en fin dag 🙂

    Bloggklem

  2. Artig å se de fine bildene dine fra romjula;)) Jeg har sendt deg bilder på mail fra festen 5.juledag. Og du må bare bruke dem som du ønsker. Det hadde vært artig å høre dere i koret en gang når jeg er hjemme. Og det ser jo så artig ut å være med i kor. Jeg har ikke sangstemme. For jeg synger som ei kråke i havsnød.

    Ha en knallherlig dag snuppa mi;))

    Stooor klem Ofmariel
    Ofmariel recently posted..Godt nytt år;))My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge