FERDIG MED ANTIBIOTIKA INTRAVENØS, OG SÅRET PÅ ARMEN ER KJEMPEFINT 😊

Da fikk jeg slippe mer antibiotika intravenøs 😊 Såret har grodd kjempefint, og det ser mye finere ut enn arret jeg har etter tennisalbueoperasjonen i 1994. Nå skal jeg ta stingene hos fastlegen på mandag 😊 Ortopeden sa det var en lett og enkel gul stafylokokkinfeksjon som gjorde at såret ikke grodde, og det måtte renses og skylles for at det skulle gro på nytt. Slike sår vil ikke gro.
 
 
Jeg spurte ortopeden om jeg kunne trening. Siden jeg har fått antibiotika rett i årene så anbefalte han at jeg tok fri i dag og i morgen. I morgen kan jeg gå en rolig tur samt gjøre noen mageøvelser. Når det gjelder trening av overkroppen sa han at han anbefalte å vente til mandag til etter stingene jeg hadde tatt, men jeg måtte kjenne på det selv. Det er ikke farlig å trene overkropp og armer siden såret ikke verker. Grunnen for at ortopeden anbefalte et par dager med ro er fordi antibiotika rett i årene er sterkt til kroppen, og det er vanlig å bli slapp, kvalm og litt feber etter antibiotikakuren er avsluttet.
 
 
Jeg savner trening, og føler det er noe i hverdagen som mangler, og jeg føler meg rastløs. Heldigvis har det ikke gått lengre enn en uke med treningsfravær, og det tåler man uten å bli satt så mye tilbake. Gleder meg kjempemasse til onsdag til jeg kan trene. Planen er å trene underkropp på onsdag og fredag.
 
 
Været her er surt og kaldt. Ikke noe som minner om sommertemperatur nå nei. I dag tidlig før jeg dro ned på sykehuset for å få antibiotikakuren måtte jeg skru på varmovnen på stua. Håper at sommeren kommer tilbake igjen, for nå føler jeg at jeg har avkjølt meg nok her. Nå er jeg klar for sol og varme igjen 😊
 
 
Har lyst til å dele noe bilder som jeg har tatt forrige uke. Tok bildene 13.07 og 14.07 da jeg var på tur til og fra sykehuset mellom antibiotikakurene. Håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Georiger er en av mine favorittsommerblomster 😊

 
 

Kjempefin lilla blomst. Noen som vet navnet på denne?

 
 

Kjempefin kveldshimmel over Trondheim 😊

 
 

En måse ute på tur like ved der vi bor 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “FERDIG MED ANTIBIOTIKA INTRAVENØS, OG SÅRET PÅ ARMEN ER KJEMPEFINT 😊

 1. Kjedelig at du måtte inn på sykehuset med nok en infeksjon 🙁 Trøsten må være at det var bra du slapp å være så lenge slik du måtte i fjor. Det er ikke å spøke med katteklør.

  Fint å høre at du fikk lengre intravenøs antibiotika siden du kaster opp av tabletter. Du er ikke alene om å kaste opp av pencelin og antibiotika. Derfor er det viktig ved infeksjoner at de som ikke tåler det får det intravenøs slik du fikk.

  Flott at du kunne være hjemme. Det er kjedelig å ligge på sykehuset når du ikke er kroppslig syk. Den ser jeg.

  Du kommer deg fort på føttene igjen ja men husk at du ikke skal presse deg selv etter en heftig antibiotikakur. En slik kur setter deg tilbake i 1-2 uker. Så vær oppmerksom på det.

  Du må ha en riktig fin kveld 🙂

  Go’klem fra Irene

 2. Åååhhh snuppa mi så rågodt høre at du ble ferdig med antibiotikakuren. Og godt du slapp den lengre Du var jo gjennom en skikkelig runde i fjor med fingeren din.

  Likevel klarer du å se det positive på det. En anne ville bli knekt med så mange innleggelser og operasjoner som det du har hatt. Din positivitet skulle flere ha lært av deg. Den er enestående.

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge