NYE AKRYLNEGLER, KORØVELSE MED ÅGE STEN NILSEN OG HANDLETUR TIL STORLIEN I SVERIGE 😊

I dag har jeg lyst til å vise dere bilder jeg har tatt dagene 20.10 – 24.10.2021.
 
 
20.10.2021 hadde jeg time til påfyll av nye akrylnegler, og det var godt. Jeg har nevnt det før at neglene mine har blitt sterkere etter at jeg begynte med akrylnegler. Denne gangen valgte jeg en høstlig farge.
 
 
Når jeg velger farger velger jeg en farge som går til alle typer klær jeg har. Bruker gjerne litt duse farge. Er ikke den personen som bruker sterke farger på klær. Bruker nøytrale farger.
 
 
21.10.2021 hadde koret hvor mannen min og jeg synger i øvelse til Queen- og gospelkonserten med solisten som skal være med oss. Det er ingen annen ringere enn Åge Sten Nilsen som er kjent fra Wig Wham. Øvelsen var kjempebra, og alle i koret gleder seg kjempemasse til konserten 20.11.2021 😊
 
 
23.10.2021 var mannen min og jeg på besøk til min mor på sykehjemmet. Vi fikk servert kaffe når vi var der. Mor var blid og fornøyd, og glad for å få besøk 😊 Når vi kom hjem gikk vi oss en tur, og på turen fotograferte vi litt.
 
 
24.10.2021 dro min tremenning og jeg en tur på shopping på Storlien i Sverige. Fikk handlet litt av det vi trengte pluss litt til 😊 Vi hadde en koselig tur til Sverige. Fra Trondheim til Storlien bruker vi ca. 1 1/2 time.
 
 
Håper dere liker bildene mine som jeg viser dere 😊
 
 

20.10.2021 var det tid for nye akrylnegler.

 
 

Resultatet av neglebehandlingen 😊

 
 

Litt av den ene noten på den ene sangen vi skal synge på Queen- og gospelkonserten 😊

 
 

Hadde øvelse sammen Åge Sten Nilsen på korøvelsen 21.10.2021 😊

 
 

Et ensomt blad på grenen på treet 😊

 
 

Nye skudd på grenene på dette treet. Det har jo vært så mildt i høst.

 
 

Dro på shopping på Storlien i Sverige 24.10.2021 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “NYE AKRYLNEGLER, KORØVELSE MED ÅGE STEN NILSEN OG HANDLETUR TIL STORLIEN I SVERIGE 😊

 1. Åååhhh snuppa mi sååå råfine negler;)) Og for en rålekker farge;))

  Kost å se de fine bildene dine med det du har gjort i det siste.

  Åååhhh dere er heldige som får ha konsert med Åge Sten Nilsen. Han er råflink. Og jeg elsker hans Queensanger. Det hadde vært råartig å høre dere.

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

 2. Koselig blogginnlegg du har skrevet, og det er alltid like koselig å lese hva du har holdt på med. Som vanlig fine og varierte bilder 🙂

  Fine negler og flott farge 🙂 Fargen kledde deg, og det var typsik deg.

  En riktig fin og god kveld til deg 🙂

  Go’klem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge