14,02,2010 SKAL JEG PÅ HOVEDAUDTITION I NORSKE TALENTER :) TRENGER DITT RÅD FOR HVA JEG SKAL VELGE Å SPILLE?

14.02.2010 skal jeg på hovedaudtition i Norske Talenter. Jeg skal spille tverrfløyte!:) Det er nå vi får møte dommerne. Hvis vi går videre er det en dommer camp i slutten av februar hvor semifinalistene blir plukket ut! På audition vil jeg være 100% sikker når jeg spiller et fløyte stykke. Det å spille fløyte kreves god pusteteknikk. Jeg ønsker samtidig å vise at jeg kan spille. Da har jeg valgt ut 3 fløyte stykker som jeg kan velge mellom.Nå trenger jeg deres hjelp til å si hva dere synes! Hvilket av disse tre stykkene synes dere jeg bør spille på helgas audition? Vær så snill å svar meg på det!

Nr.1:
 
 


Meg selv som spiller Sarabande i a-moll av Bach.

 
 
Nr.2:
 
 

Her spiller jeg Melody In F av Anton Rubenstein.

 
 

Nr.3:

 
 

Jeg spiller Serenade (From String Quartet Nr.8) av Franz Joseph Haydn.

JIPPI! JEG ER VIDERE TIL HOVEDAUDITION I NORSKE TALENTER :)

Tirsdag 07.12.2009 var var jeg på precasting i Norske Talenter i Trondheim. Det foregikk på Studentersamfunnet i Trondheim. Selv spilte jeg et stykke av Bach på tverrfløyta.
 
 
Precasting er en foraudition for å sile ut hvem som skal få komme på hovedaudition. På precastingen var ikke dommerne tilstede, men folk fra crewet som arbeider med Norske Talenter. Dommerene er kun tilstede på hovedaudition. Den skal foregå i Trondheim 13.02 – 14.02.2009!
 
 
Ingen av oss som var på precastingen fikk vite om vi kom med. Enten fikk man “Nei”, eller så fikk man “Kanksje”. Hvis vi ikke får telefon innen onsdag 23.12.2009 kommer vi ikke videre!
 
 
Nå nettopp fikk jeg telefonen jeg ikke hadde forventet! Jeg er videre til hovedaudition i Norske Talenter!:) Dette hadde jeg over hodet ikke forventet! Gjett om jeg er lykkelig? JA 🙂
 
 

Meg selv som spiller Sarabande i a-moll av Bach.

Nå skal jeg i gang å øve inn ett nytt stykke på fløyta som jeg kan spille på hovedaudition! Bare det å komme videre til hovedaudition er en stor prestasjon i seg selv! Jeg skal gi mitt absolutt beste på hovedaudition, og jeg skal finne et fint stykke som jeg kan kose meg med på scenen 🙂

 
 
Snakk om en førjulsjulegave da? Jeg er er kjempeglad 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...