TUSEN TAKK TIL DERE EMPATILØSE EGOISTER!

Tusen takk til de egoistene her i Trondheim som på død og liv måtte ut å feste 17-mai-helgen, til de egoistene som ikke har overholdt karantener og til de som ikke har overholdt isolasjon p.g.a koronasmitte! Det resulterer i at det blir full nedstenging i Trondheim Kommune i 2 uker! 😒
 
 
Jeg sier som Trondheims ordfører sa i et intervjue i dag at disse egoistene er totalt empatiløse, og de setter andre menneskeliv i fare!
 
 
Selv om de fleste med underliggende sykdommer har fått sin(e) vaksinedose(r), er det fremdeles yngre med mennesker som har en eller annen form for underliggende sykdom som ikke har fått sin vaksine enda. Det tenker ikke disse egoistene over.
 
 
De må på død og liv feste, samles i store gjenger i hagene, samles i store gjenger i parkene, drikke alkohol, feste, bryte karantene og isolasjon! Det de ikke tenker ikke over er at de kanskje uten å vite det sitter ved siden av en som kanskje har en eller annen form for underliggende sykdom. I dagens nettutgave på Adresseavisen stod det at det har vært koronasmittede tilstede på hagefester!
 
 
Trondheims ordfører sa i et intervjue til Adresseavisen det er unge voksne som har spredt rundt seg med smitte av koronaviruset nå, og det er det indiske koronaviruset som mest sannsynlig herjer i byen. Russen i Trondheim fikk ros av Trondheims ordfører for at de hadde liten eller ingen smitte! Det står det kjempestor respekt av!
 
 
Jeg har forståelse for at folk er lei pandemien med tiltak og restriksjoner som har herjet i godt over ett år! Det er vi alle sammen! Nå er vi inne i gjenåpningsfasen hvor vi skal gjenåpne landet gradvis.
 
 
Vi i Trondheim har vært kjempeheldige under denne pandemien i forhold til f.eks Oslo og Bergen som har vært nedstengt i flere måneder, og vi har ingenting å klage over!
 
 
At noen unge voksne er egoistiske, tenker på sine egne behov, at de på død og liv må samles i store gjenger, ha hagefester med mange til stede, bryte karantene, bryte isolasjon når de vet at de er smittet av korona gjør meg rasende sint!
 
 
Passelig straff for de som er smittet av korona, og som bevisst har brutt eller bryter isolasjon er å la dem jobbe på en sykehusavdeling hvor de sykeste koronapasientene ligger. Kanskje det har åpnet øynene til disse empatiløse egoistene!
 
 
Nå blir Trondheim nedstengt, og det takket være disse empatiløse egoistene!
 
 
Jeg håper disse festglade og empatiløse egoistene som har fartet rundt på puber og barer, de som har visst at de har hatt korona og ikke har overholdt overholdt isolasjon eller karantene, dere som har vært samlet i store gjenger i parkene hvor dere har drukket alkohol, dere som har vært samlet mange på en hagefest nå er fornøyd med hva de har stelt i stand!
 
 
Takk skal dere ha 😒
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...