SUPERKOSELIG JULEFEIRING ❤😊

Riktig god romjul alle sammen 😊 Håper dere har hatt en fin og god julefeiring?
 
 
Har hatt to superherlige juledager sammen familien, og jeg har kost meg kjempemasse 😊
 
 
Julaften om morgenen stod mannen min og jeg opp kl.09.00. Vi kokte oss kaffe, og koste oss med noen småkaker mens vi så på “Julemorgen” på NRK med koselige julefilmer 😊 Det gjør vi hver enste julaften, og det er superkoselig 😊
 
 
Fra mannen min hadde jeg fått en julestrømpe med forskjellige ting opp i, og det var kjempekoselig 😊 I strømpen fikk jeg: Et julehefte, julemix (julegodter), snus, klementiner og noe godis til kattene 😊
 
 
Mannen min og jeg satt og slappet av og koste oss med de koselige julefilmene på TV. Så dro mannen min på graven til foreldrene mine og tente lys. Ute var det glatt, og jeg tok ikke sjansen på å gå utendørs p.g.a at brystkassen ikke har grodd sammen enda. Skulle jeg falle på isen så vil det bli smertefullt for å si det mildt.
 
 
Når mannen min kom hjem begynte vi å ordne oss i stand ved å ta på oss penklær. Kl.15.15 skulle vi til min niese med familie sammen med søsteren min, mannen hennes og min yngste nevø.
 
 
Vi kom til niesen min kl.15.15, og kl.15.30 kom julenissen gående. Ungene til niesen min ble helt ville av glede da de så nissen komme 😊 Det å se den spenningen og gleden i øynene til barn er helt magisk ❤😊 Jeg blir i julestemning når jeg ser spenningen og forventningene i øynene til ungene.
 
 
Vi spiste middag, og tradisjonen tro var det ribbe på menyen 😍 Til dessert var det karamellpudding, is og fruktsalat 😍 Det smakte kjempegodt 😍
 
 
Etter middag var det tid for kaffe og julegaveåpning, og ungene til niesen min ble superglade for julegavene de fikk 😊 Selv fikk jeg også kjempefine gaver, og jeg ble kjempefornøyd med dem 😊
 
 
Mannen min og jeg kom hjem kl.23.00. Vi koblet av og så litt på TV før vi gikk og la oss.
 
 
Her kommer noen bilder som jeg tok julaften 😊
 
 

Meg selv julaften morgen 24.12.2022 😊

 
 

Julestrømpen min 😊

 
 

Innholdet i julestrømpen min 😊

 
 

Ikke noe er som en rolig julaften morgen når vi koser oss med kaffe, småkaker og “Tre Nøtter Til Askepott” 😍

 
 

Det gikk bra i år også 😊

 
 

Kjempefin og nydelig julestemning på kirkegården

 
 

Før middagen og før nissen kom så vi på Julegudstjenesten på NRK, og der deltok det beste guttekoret i Norge nemlig Nidarosdomens Guttekor 😊 Dirigenten for det ene koret jeg synger i synger bass i guttekoret.

 
 

Så endelig kom nissefar til ungenes store begeistring 😊

 
 

Tradisjonen tro var det ribbe med tilbehør til middag 😍

 
 

De kjempefine julegavene mine 😊

 
 
1.juledag 25.12.2022 stod mannen min og jeg opp kl.09.00. Vi koste oss med kaffe og så litt på TV’n. Begge var mette etter julaften så det ble en lett frokost på begge to.
 
 
Kl.15.30 var vi på middag hjemme hos søsteren min og mannen hennes sammen med min yngste nevø, min niese, samboeren til niesen min og deres to unger. På menyen var det pinnekjøtt til middag, og det smakte kjempegodt 😊
 
 
Etter middag ble det kaffe og dessert (karamellpudding og is)😊
 
 
En tradisjon vi har 1.juledag er å spille spill og ha en quiz for barn og voksne. Spillet vi spilte var “Pakkeleken”, og dette spillet er kjempegøy å spille 😊 Vi hadde en superkoselig 1.juledag sammen ❤😊
 
 

Søsteren min hadde dekket et nydelig middagsbord 😊

 
 

 
 

På menyen var det pinnekjøtt med tilbehør, og det smakte også kjempegodt 😍

 
 

Meg selv.

 
 
2.juledag skulle mannen min og jeg ha besøk til en julelunsj. Broren til mannen min og tvillingsønnene hans skulle komme.
 
 
Vi hadde en julelunsj med forskjellig pålegg, kokt egg, eggesalat og eggerøre. Det var kjempegodt, og det var godt med noe annet enn tung julemat 😊
 
 
Etter vi hadde spist drakk vi kaffe og satt og pratet 😊 Det var en koselig ettermiddag 😊
 
 

Dekket bord til julelunsjen 😊

 
 

Forskjellig godt pålegg på julelunsjen 😊

 
 

Julesylte og ribberull hører julen til av pålegg 😊

 
 

Selv liker jeg mye bedre kalkunpålegg og kokt skinke 😊

 
 
Hadde en superkoselig julaften, 1.juledag og 2.juledag 😊
 
 
Egentlig skulle jeg være med å synge på julekonsert i kirken sammen med koret som mannen min og jeg synger i 3.juledag (27.12) og på kirkekonsert med koret jeg synger i går 4.juledag (28.12) Siden brystbeinet mitt ikke har grodd sammen enda etter lungeoperasjonen må jeg være forsiktig med å utsette meg for noe. Det går mye influensa og korona nå. Derfor bestemte jeg meg for ikke å være med på konsertene siden det var mye publikum til stede. Det var ikke noe jeg gjorde med lett hjerte, men helsa går foran alt nå i enda noen uker til.
 
 
Mannen min jobber i romjulen. Jeg har slappet av og kost meg i julen med håndarbeid og gode julefilmer.
 
 
Har fått gjort min daglige gåtrening for å få opp pulsen min. Da går jeg over stuegulvet mellom 400 – 450 ganger som blir ca. 4 km. Merker at det går fremover ja 😊 Gleder meg kjempemasse til å begynne å gå på mølla når jeg får kommet meg på treningssenteret igjen!
 
 
Nyttårsaften får vi besøk av min venninne. Vi skal ha kalkun til middag, og kose oss. Det ser jeg fram til 😊
 
 
Ønsker dere mine kjære bloggvenner og blogglesere en kjempefin og god romjul videre ❤😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge