GODT NYTT ÅR KJÆRE ALLE SAMMEN ❤😊

Riktig godt nytt år kjære bloggvenner, blogglesere og følgere 😊 Jeg håper alle har hatt en kjmpefin og god nyttårshelg, samt at dere har fått en fin og god start på 2023 ❤😊 Måtte 2023 bli en fint og godt år for dere alle sammen slik at dere kan se tilbake på året med takknemlighet og glede ❤😊
 
 
Vi hadde en kjempekoselig og egentlig nokså avslappende nyttårshelg. 30.12.2022 var vi invitert på middag hos et vennepar av oss. Der fikk vi servert kjempegod kjøttgryte, og det var kjempegodt. Til dessert fikk vi hjemmelaget panacotta. Middagen og desserten var kjempegod ❤😊
 
 
Vi satt og pratet og hadde en kjempekoselig kveld sammen med våre gode venner 😊
 
 
Her er noen bilder jeg tok 30.12.2022.
 
 

Middagsbordet nydelig dekket 😊 Venninnen min er superflink til å dekke nydelige middagsbord, og hun er så kreativ 😊

 
 

Denne hjemmelagede panacottaen smakte kjempegodt 😊

 
 
31.12.2022 stod vi opp kl.09.00. Vi begynte å ordne til i leiligheten med å støvsuge og tørke litt støv. Så gikk vi gang med å ordne til middagsselskap vi skulle ha om ettermiddagen.
 
 
Vi skulle ha naboene og ei venninne av meg på middag. Til middag skulle vi servere kalkun med tilbehør.
 
 
Gjestene kom kl.18.00, og vi spiste middag og koste oss. Kalkunen var supergod ❤😊Vi hadde det kjempekoselig 😊 Etter middagen gikk vi over til naboene våre hvor vi drakk kaffe og koste oss. Hadde en kjempekoselig kveld 😊 Det er så godt å ta med med ro sammen gode venner på nyttårsaften.
 
 
Jeg vil være i nærheten av kattene mine nyttårsaften. Selv om de ikke er livredde, så er jeg tryggheten deres på en kveld som nyttårsaften ❤❤❤
 
 
Ved midnatt dro mannen min, mannen til naboen vår og venninnen min gikk bort til Studentersamfunnet for å se på rakettene derfra. Selv ble jeg hjemme sammen kattene, men om de er rolige når jeg er hjemme vet jeg ikke hvordan de har det inni seg. Elvis gikk og la seg på en av spisestuestolene under spisebordet, men han stressa ikke. Det at han gikk og la seg på stolen under spisebordet var fordi han ikke helt likte situasjonen. Jeg ble stående å se på nyttårsrakettene fra leiligheten.
 
 
Mannen min kom hjem kl.00.30, og vi ble sittende og slappe av etter han kom hjem før vi la oss.
 
 
01.01.2023 tok vi det med ro, og vi slappet av hele dagen. Det var kjempegodt 😊 Vi satt og så på filmer på TV. Slike dager er deilige. Jeg fikk redigert ferdig bilder på PC’n noe som tar tid.
 
 
I dag er hverdagen her igjen, og ny uke og nye muligheter ligger foran oss. Uken her begynner korene igjen. Tirsdag 03.01.23 om kvelden har vi i det koret jeg synger i styremøte. Torsdag 05.01.2023 begynner nytt semester i det koret mannen min og jeg synger i. Det er mye som skjer i 2023 av korrelaterte til.
 
 
Nå er det ca. 2 1/2 uke igjen før jeg får begynne å kjøre bil, og ikke minst får lov til å begynne og trene styrketrening 😊 Jeg gleder meg enormt, og det skal bli superdeilig 😊
 
 
Jeg ser fram til 2023. Mange er så flinke til å sette seg nyttårsforsett. Jeg setter meg ikke nyttårsforsett, men heller nyttårsmål.
 
 
Det ene målet er at jeg skal utfordre meg selv ved å prøve og bli tøffere. Et annet mål er å bli flinkere til å si fra hvis det er noe jeg er uenig i. Av til kjenner jeg at jeg går litt på akkord med meg selv fordi jeg er litt for feig når det gjelder egen grensesetting. Jeg vil også prøve å være mer kreativ når det gjelder fotografering. Det er aldri for sent å sette seg små mål man ønsker å nå for seg selv. Målene trenger ikke være store og pompøse.
 
 
Da vil jeg igjen si riktig godt nytt år til alle sammen ❤😊
 
 
Ønsker å vise dere bilder som jeg tok nyttårsaften, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Valdorfsalaten vi hadde til kalkunen 😊

 
 

Dekket middagsbord 😊

 
 

Nyttårsrakettene som hilser 2023 velkommen 😊

 
 

Nyttårsrakettene 😊

 
 

Nyttårsrakettene 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge