ENDELIG ER HELGEN OG BLOGGTREFF I TRONDHEIM 😊

Endelig var dagen her for vårt planlagte bloggtreff, og jeg var spent på da jeg dro ned til Trondheim Sentrum på hotellet hvor vi skulle møtes.
 
 
Jeg var superspent, og det var jo nesten som første skoledag. De aller, aller fleste hadde ikke truffet hverandre før. Vi var nok alle spent på hver vår måte til å endelig få møte hverandre personlig 😊
 
 
Da jeg kom inn på hotellet satt det en dame i området hvor vi skulle møtes. Det var bloggeren Linda Den siste måneden har jeg begynt å følge bloggen til Linda. Førsteinntrykket mitt av bloggen hennes er kun positivt, og hun er en blogger som er dyktig til å uttrykke seg skriftlig. I tillegg er hun forfatter, og den boken har jeg kjempelyst til å lese. Det var kjempekoselig å møte Linda. Hun er en jordnær, ærlig, omtenksom, snill, positiv, blid, kreativ og målrettet 😊
 
 
De neste som kom var Tom med sin kjære. Førsteinntrykket mitt var nøyaktig som jeg hadde forestilt meg. En jordnær, målrettet og hyggelig mann med godt humør og gode kommentarer. Det var kjempekoselig både Tom og hans kjære 😊
 
 
Tom sin kone (Heidi) fikk jeg også kjempegodt inntrykk av. Hun var positiv, blid, hadde godt humør med gode kommentarer 😊 Det var koselig at hun ble med på bloggtreffet, og hun ble godt tatt i mot av alle sammen 😊
 
 
Bloggeren Ligaya er en bloggvenninne jeg har hatt i flere år. Gjennom bloggen sin fremstår hun som en snill, ærlig og omtenksom person. Dette inntrykket stemte på en prikk. Ligaya er virkelig snill, ærlig, omtenksom, blid, positiv, jordnær og kreativ dame 😊
 
 
Den neste som kom var bloggeren Kari Hun var også nøyaktig like hyggelig, blid, kreativ, leken, omtenksom, sprudlende og positiv som jeg har oppfattet henne gjennom bloggen 😊 Det er Kari som har vært pådriver for bloggtreffet i Trondheim, og ære være henne for den jobben hun har gjort for å legge ting til rett for oss 😊 Helt fantastisk 😊
 
 
Etter hvert dukket det opp to tilreisende damer fra Bergen. Den ene bloggeren var Randi Det var så superkoselig å møte henne også. Mitt inntrykk av Randi var at hun er en positiv, jordnær, målrettet, blid og omtenksom person😊
 
 
Neste person på treffet jeg fikk æren av å møte var Hildegunn. Gjennom bloggen hennes har jeg oppfattet hennes som en reflektert, jordnær, ærlig, omtenksom blogger med godt humør. Dette inntrykket ble bekreftet fullt og helt 😊
 
 
Like før det bloggtreffet braket løs kom bloggeren Ingvild. Mitt inntrykk av hennes etter å ha lest blogg er bare positivt 😊 Det stemte på en prikk. Hun er en omtenksom, snill ærlig, jordnær og omgjengelig person 😊
 
 
En blogger skulle komme, og hun kom etter selve arrangementet hadde begynt. Det var bloggeren Monica. Jeg må ærlig innrømme at jeg har vært for dårlig å lese hennes blogg. Tidligere i uka som har gått måtte jeg sette meg ned å lese bloggen hennes, og jeg tenkte: “Hvorfor har jeg ikke lest den bloggen tidligere”. Hun har fått en ny fast leser i meg nå etter jeg fant bloggen hennes! Det jeg har lest av bloggen til Monica er at hun fremstår som åpen, ærlig, reflektert, omtenksom og snill. Det stemte på en prikk 😊
 
 
Etter en stund forsvant Kari E ut av lokalet. Vi andre ble sittende å prate med hverandre. Selv mente jeg at vi mangle to bloggere som jeg ikke hadde sett? Det var Frodith og Karidansen.
 
 
Etter en stund kom det tre damer ned, og de måtte være influensere som var ankommet hotellet. Ingen tvil i min sjel 😊 De begynte å rappe for oss 😊 Rappen var skrevet av en medblogger.
 
 

Kari E, Karidansen og Frodith åpnet med en morsom rapp som var skrevet til bloggtreffet 😊

 
 
Etterpå var det kjempekoselig å hilse på Frodith. Det var kjempekoselig. Hun var nøyaktig lik seg selv som det inntrykket jeg hadde fått av bloggen hennes. Bloggen til Frodith har jeg fulgt i flere år nå. Frodith vil jeg beskrive som en humørfylt, fargerik, kreativ, leken, jordnær, omsorgsfull ærlig og engasjert dame 😊
 
 
Bloggeren Kari er også en blogger jeg har fulgt i mange år. Kari er også en fantastisk person i virkeligheten. Mitt inntrykk er at hun er kreativ, leken, ærlig, engasjert, jordnær, snill og omtenksom.
 
 
Etter åpningsrappen holdt Linda en velkomstlek hvor en goodiebag med pakker ble sendt rundt. Dette var en morsom måte å få løsnet på stemningen.
 
 
Kari fortsatt med en en annen “bli kjent-lek” hvor vi skulle gjette på fun facts (som stemte) om hverandre.
 
 
Stemningen var kjempefin blant oss, og vi alle kom i kontakt med hverandre 😊 Jeg har kun positive ting å si om absolutt alle bloggvennene mine som hadde tatt turen til bloggtreffet i Trondheim, og inntrykket mitt om hver enkelt ble ytterlige positivt forsterket 😊
 
 
Etter velkomstarrangementet var over var det tid for byvandring. Selv dro jeg hjem for å slappe av litt før jeg skulle delta på felles middag sammen med bloggvennene mine 😊
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder jeg tok under “Bli kjent økten” vi hadde, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Oss bloggere/influensere samlet på hotellet 😊

 
 

Bror til Morsmiddag hadde skrevet et kjempefint åpningsdikt om bloggtreffet som ble fremført 😊 Dette visste ikke Morsmiddag noe om.

 
 

Kari iført ny outfit når hun skal ut på tur med sin Elvis 😊

 
 

Linda og Happy 😊

 
 

Morsmiddag og Hverdagsmagi 😊

 
 

Tomsmatprat og hans kjære var også med på bloggtreffet 😊

 
 

Frodith sine følgesvenner Salt og Pepper og Snorkfrøken hadde også et bloggtreff sammen 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “ENDELIG ER HELGEN OG BLOGGTREFF I TRONDHEIM 😊

 1. Åååhhh sååå råkost skrevet om alle sammen;)) Det måtte være moro å møte alle som kom på treffet. Og det er jo forståelig å være spente på nye folk man møter.

  Råfine bilder du har tatt;)) Jeg leser jo flere av disse bloggene som var på treffet;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

  • Else Marit: Tusen takk for det 😊 Jeg følte jeg ville det, for du aner ikke hvilke fantastiske mennesker hver og en var og er ❤😊 Den aksepten for forståelsen man møtte var helt unik.

   Jeg vet du følger med hos flere av de som blogger 😊

   Ønsker deg Else Marit-vennen en kjempefin tirsdag ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge