ENDELIG SMAK AV SOMMER OG SOL, OG HERLIG FOR TO- OG FIRBENTE 😍

Fredag 09.06.2023 kom endelig godværet på besøk til Trondheim, og det var superdeilig 😍
 
 
Dette var første gang i hele 2023 at verandadøren kunne stå åpen hele dagen, og kattene kunne gå ut og inn på verandaen slik selv ønsket. De storkoste seg, og virkelig nøt solen og varmen. Abyssinere er varmeelskede katter, og de nekter å gå ut på verandaen når det er under + 10 grader.
 
 
Det var også første godværsdag siden godværet vi hadde 18.05.2023 😊
 
 
Vi har kost oss og slappet av i helgen. Dette er første helgen i juni vi har en frihelg. Helgen har virkelig vært avslappende og fin.
 
 
Det koseligste jeg vet når det er varmt og fint vær er å ta med kaffekoppen og frokosten min ut på verandaen og å nyte frokosten ute 😍
 
 
16.06 – 18.06.2023 er det duket for årets sangerstevne på Oppdal. Der begge korene jeg synger i delta, og jeg gleder meg. Koret som mannen min og jeg synger i skal bo på en campingplass nære Oppdal sentrum.
 
 
Det koret som mannen min og jeg synger i skal synge på konsert på kulturhuset lørdag 17.06.2023. Koret jeg synger i skal synge på konsert på kulturhuset søndag 18.06.2023. I tillegg til konserter blir det oppmarsj, busksang ved ulike kor og sangerfest. Ser ut til at været er meldt bra også, og det setter jo prikken over i-en 😊
 
 
Uken som kommer er det siste korøvelse for denne sesongen for begge korene jeg synger i. Vårsesongen har gått så fort, og jeg synes jo den nettopp begynte.
 
 
Ønsker å vise dere litt forskjellige bilder som jeg har tatt fredag 09.06 og lørdag 10.06.2023. Håper dere liker dem 😊
 
 

Verandaen vår 😊 Vi har sikret den med netting slik at kattene ikke kan komme seg ut.

 
 

Endelig fikk vi trøndere smake sommeren med sol og blå himmel 😊

 
 

Snorkfrøken koste seg også ute på verandaen i solen 😊

 
 

Solen ble for skap for henne, og da fikk hun låne mine solbriller 😊

 
 

Selv om det er varmt i været vil godpusejenta mi Nadina har mat ❤😊

 
 

Godpusegutten min Elvis har tatt plass i stolen ute på verandaen og nyter sommervarmen 💙😊

 
 

Godpusejenta mi Hera slapper av i sommervarmen på benken på verandaen ❤😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge