I ❤ SOMMERBLOMSTER, MEN IKKE SOMMERFORKJØLELSE!

Den siste uken har jeg vært snylte hakke forkjølt. Har hatt sår hals, rennende nese, tette bihuler og hoste.
 
 
Har hatt den typiske lette forkjølelsesfeberen som har gjort at jeg har lyttet til kroppen med å ta det med ro. Forkjølelse blir mye tyngre i sommervarmen.
 
 
Da jeg snakket med fysioterapeuten min sa hun at jeg måtte ta treningsfri frem til hosten hadde gitt seg. Kunne gå rolige turer hvis jeg er i form.
 
 
Jeg er på bedringens vei, og hosten har blitt mye bedre 😊 Nå kjenner at det gjør vondt i bihulene mine oppe på kinnbeina. Akkurat som om tennene mine er nummen.
 
 
Kroppen har trengt å ta det med ro, og jeg jobber med meg selv at jeg ikke skal få dårlig samvittighet når jeg må ta hensyn til forkjølelsen.
 
 
I helgen da jeg var på sangerstevne tok jeg det veldig rolig og pent, og jeg passet godt på at jeg fikk slappet godt av, spist og drukket.
 
 
Det er mange rundt meg som har hatt eller har sommerforkjølelsen nå. Tror kanskje mye har å gjøre med det kalde været vi har hatt. Har vært kledd som om det var en regnfull høstdag. Plutselig blir det varm og man kler av seg i tynnere sommerklær.
 
 
Dere som følger meg vet jo at jeg elsker vår, sommer og høsten som årstider, og det er da jeg blir mest inspirert til å fotografere. Ønsker å vise dere noen flere bilder av blomster som jeg har tatt, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Disse blomstene synes jeg er kjempenydelige 😍

 
 

Kjempefine fargesprakende blomster 😍

 
 

Disse blomstene er også en av mine favoritt sommerblomster 😍

 
 

Jeg elsker gul farge på blomstene, og måtte bare fotografere disse gule rosene 😍

 
 

Selv om geitramsen er en viltvoksende plante liker jeg den 😍

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge