DAGEN I DAG I ORD OG BILDER 😊

Onsdagskveld 30.08.2023, og en ny kveld går mot natt.
 
 
I dag stod jeg opp kl.08.45. Ordnet meg i stand og koste meg med frokost og kaffe. Så litt på “God Morgen Norge” noe som jeg synes er kjempekoselig hver morgen 😊
 
 
Kl.12.00 gikk jeg meg en foto- og trimtur. Være var fint med lettskyet pent vær og fin temperatur 😊 Jeg fikk fotografert noen bilder som jeg skal dele etter hvert på bloggen min 😊 Dagene med sol og oppholdsvær nytes for fullt, og jeg kjenner jeg blir så glad når været er slik 😊
 
 
Selv om jeg ikke er så glad i høst og vinter så synes jeg høsten er vakker med alle sine nydelige farger, og hvis høsten er tørr uten for mye nedbør er høsten fin 😊 Høsten har mye vakre fotomotiv 😊
 
 
I kveld har mannen min pakket kofferten sin, for på fredag reiser han med jobben sin på firmatur til Italia til Gardasjøen. De reiser fra jobben deres kl.07.30 om morgenen, og kommer hjem søndags ettermiddag.
 
 
Han gleder seg til å reise til Italia. Jeg har selv vært i Italia tre ganger. Da var vi i ferieparadiset Rimi. Det var på 80-tallet. Vi tok utflukter til lilleputtstaten San Marino, Venezia og på en stressende dagsutflukt med buss til Roma hvor vi stoppet fort på alle turistserverdighetene for å få tatt noen bilder. På den turen til Roma var det ca. 35 grader og steikende varmt.
 
 
Nå er det kveld i huset, og kattene har funnet plassene sine. Hera og Nadina ligger i fanget til matfar og nyter livet, og Elvis ligger tett inntil meg og koser seg ❤❤💙😍 Det er virkelig avslapping det 🥰🥰🥰
 
 
Ønsker dere alle en riktig fin og god natt, og søte drømmer til dere alle 😍
 
 

Jeg fortalte om at denne frukten vokser på et par trær i parken hvor jeg bruker å fotografere. Dette er et villeple. Det frarådes å spise disse villeplene, men å fotografere dem er fint da 😊

 
 

Når bladene på trær og busker har slike farger er det kjempenydelig 😊

 
 

Fine og røde rognebær 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge