MANDAGENS VISDOMSORD OM NESTEKJÆRLIGHET OG OMSORG 🥰

Riktig god mandags formiddag kjære bloggvenner og følgere 😍 Ny uke, og nye muligheter 😊 Denne uken som kommer er det noen nesten hver eneste ettermiddag/kveld.
 
 
Håper helgen som har vært har vært fin? Jeg er enda på hytta. I helgen har jo mannen min, broren hans og nevøen deres (fra Oslo) hatt sin årlige guttetur. De har sovet på hytta til broren til mannen min. Den ligger ca.7 minutter å gå unna hytta vår. Mannen min og jeg reiser hjem i løpet av dagen.
 
 
Selv har jeg kost meg masse i helgen, holdt på med håndarbeid, hørt radio, sett TV, og bare tatt det med ro. Nå blir det noen uker til neste gang vi reiser på hytten. Resten av helgene i september måned er vi opptatt med korrelaterte ting. Derfor var det ekstra herlig å være på hytta i helgen 😊
 
 
Nå har jeg en periode på bloggen min hvor jeg deler visdomsord om nestekjærlighet og omsorg for andre mennesker 🥰 Synes det er viktig å tenke over at vi dagens samfunn bryr oss om hverandre 😊 Det trenger ikke være store ting, men at man ser mennesker rundt seg.
 
 
Dagens visdomsord synes jeg var kjempefint, og det sier så mye om nestekjærlighet og omtanke 🥰
 
Her er dagens visdomsord, og håper dere liker det:
 
“Vår oppgave er å elske andre uten å stoppe opp for å spørre om de er verdige eller ikke.”Av: Thomas Merton
Kilde: https://www.ordtak.no/index.php?emne=Nestekj%C3%A6rlighet
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge