ONSDAGENS VISDOMSORD OM LYKKE 😍

Riktig god onsdag kjære bloggvenner og følgere 😍 Ny dag og nye muligheter 😍 Våknet av at arbeiderne på byggeplassen ikke så langt fra oss begynte å spunte i dag også. Herlighet som huset dirrer når det pågår! Viktig med trygge bygg.
 
 
Planen i dag er egentlig at jeg skal ut å gå en tur, men det regner som bare det. Kan tenkes jeg kjører bort på treningssenteret og går på mølla. Vi får se hva dagen bringer.
 
 
Nå har jeg en periode på bloggen min hvor jeg deler visdomsord om lykke. Lykke er så mye forskjellig, og det er ingen fasit på hva som er lykke.
 
 
Lykke for meg så mye mer enn å være takknemlig takknemlig. Det å føle på lykke gjør at jeg kjenner det kribler i kroppen min. Lykke er å få oppleve f.eks. en magisk solnedgang, lykke er å få synge sammen andre i et kor, og danne toner som klinger sammen i harmoni og lykke er å bare få leve og oppleve vakre sanseinntrykk. Når jeg ser andre mennesker rundt meg bli glade er det en lykke for meg 😊 Jeg synes lykke er så uendelig stort begrep 🥰 Hva mener du lykke er?
 
 
Dagens visdomsord synes jeg var kjempefint, og det sier så mye om hva lykke er 🥰
 
Her er dagens visdomsord, og håper dere liker det:
 
“Man kan ikke gjøre de svake sterkere ved å gjøre de sterke svakere.”Av: Abraham Lincoln
Kilde: http://sitater.org/sitater-om-lykke
 
 

Lykke for meg er å ha en malende liten tillitsfull kattunge i armkroken 🥰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge