HVIL I FRED KJÆRE GODPUSEGUTTEN VÅR S* SKIMMERDALS ELVIS 😢💙

I går onsdag 22.11.23 måtte vi ta farvel med kjære godpusegutten vår S*Skimmerdal’s Elvis 💙😢 Han var 8 1/2 år gammel.
 
 
Hvert år blir kattene mine vaksinert, de får grundig helsesjekk og sjekk av tennene. I oktober 2022 var alt bare fint, og han fikk vaksinen sin.
 
 
I oktober 2023 når vi skulle ta ny årlig helsesjekk og vaksine så veterinæren tannkjøttet var blitt rødt, og vi bestilte time til tannrøntgen 22.11.2023. Dette ble gjort i narkose.
 
 
Veterinæren ringte meg og sa at alt tannkjøtt og tenner var betent, og at han måtte trekke absolutt alle tennene sine 😢 Elvis hatet å få medisin, og han strittet alltid i mot når vi skulle medisinere ham. Veterinæren sa at han måtte gå på smertetillende frem til en tanntrekking, han måtte fått smertestillende etter tanntrekkingen og en slik tanntrekking er et stort inngrep for en 9 år gammel katt.
 
 
Tanken på å la Elvis lide med smerter og stor operasjon gjorde at mannen min og jeg tenkte på Elvis sitt beste. Det var et grusomt trist valg, men når en av mine katter har smerter så får jeg vondt av katten, og tårene mine strømmer 😢 Vi bestemte oss for å la Elvis slippe lidelsene han evt måtte ha gått igjennom 😢
 
 
Elvis var en supersnill, omtenksom og glad godpusegutt som alltid tok godt i mot alle katter. Han trodde alltid godt om andre katter.
 
 
Når vi hadde kattungkull var Elvis som en far til kattungene. Han lå sammen med dem, vasket dem og lekte med dem. Kattungene så opp til Elvis, og han ble kattungenes store helt 💙💙💙 Elvis ble også pappa til 4 kull.
 
 
Elvis elsket å få kos, og hver gang han fikk kos så lå han og malte lykkelig 💙💙💙 Malingen kunne jeg høre fra stua til kjøkkenet. På alle disse årene så jeg aldri Elvis sint på noen andre katter. Den personligheten han hadde var så unik 💙💙💙
 
 
Han var alltid den som første som gikk bort og hilste gjestene våre velkommen når de kom på besøk. Ingen fikk komme inn før de hadde klappet og kost med Elvis. Folk som møtte Elvis ble totalt forelsket i ham 💙💙💙
 
 
Savnet og tomrommet etter “brunosten” eller “rødreven” Elvis kommer til å bli så enormt stor 😢😢
 
 
Elvis vil alltid ha en kjempestor plass i matmor- og matfarhjertene våre 💙💙💙 Det er alltid like grusomt og trist når en av våre høyt elskede katter må vandre over regnbuebroen, men trøsten midt i det hele er at smertene Elvis hadde er borte 💙💙💙 Han slapp å lide med smerter, smertestillende og stor operasjon.
 
 
Det å elske et dyr er også å hjelpe dem når de har smerter selv om det gjør uendelig vondt 😢😢😢
 
 
Hvil i fred kjære godpusegutten min Elvis 💙💙💙
 
 

Glemmer deg aldri godpusegutten min Elvis 💙😢

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge