TRAVEL HELG MED KATTEVISNING OG FLØYTESPILLING PÅ JULEKONSERT :)

Vår kommende nye viltfargete abyssinerfrøken (N) Igaves Nadina. Hun blir Trønderkatt i løpet av desember 2009 🙂 Foto: Inger og Kåre Nave

 
 

Oppdretterne omtaler Nadina som en omsorgsfull katt 🙂 Hun er kjempesnill mot andre dyr 🙂 Foto: Inger og Kåre Nave

 
 

Vår kommende lilleprinsesse (N) Ingaves Nadina 🙂 Foto: Inger og Kåre Nave

 
 

Nadina koser seg på skrivepulten! 🙂 Best å hjelpe matmor og matfar med jobben! 🙂 Foto: Inger og Kåre Nave

 
 
Nå er det en uke igjen til jeg får treffe vår kommende nye abyssinerjente Nadina!:) Neste helg skal jeg på utstilling på Letlohallen på Dal ikke så langt fra Gardermoen!:) Det er Adelkatten sin årlige juelutstilling, og den er kjempekoselig å være med på!:) Oppdretterene til lille Nadina skal også delta på utstillingen. De har med seg Nadina og faren til Nadina. Nadina stiller i ungdyrsklasse (kattunger fra 3 mnd – 6 mnd). Jeg gleder meg kjempemasse til å se vår nye lille prinsesse!:) Nadina kommer til oss i desember. Om to uker skal oppdretterene ta henne med seg på utstilling i Gøteborg. Det er viktig at hun får trening på å være på utstillinger nå når hun er ung.
 
 
Selv skal jeg ha med Aros, Corvette og sønnen deres Carlos 🙂 Aros og Corvette stiller for første i kastratklassen, og jeg er kjempespent på tilbakemeldinger dommerne gir dem. Jeg er kjempespent på hvordan Carlos takler utstilling. De som har ham på fór forteller at han er en kjempesosial katt som er tillitsfull til andre mennesker og dyr. Jeg er også spent på dommernes vurderinger av Carlos.
 
 
Selv skal jeg arbeide som assistent begge utstillingsdagene. Det kan bli lange og kjedelige dager på en katteutstilling, og da synes jeg det er kjempegodt å få jobbe. I tillegg lærer jeg mye om de forskjellige rasene av den dommeren jeg skal være assistent for 🙂
 
 
I morgen 27.11.2009 blir Carlos 8 måneder gammel. Tenk 8 måneder siden Lillegutt Carlos Santana ble født 🙂 Månedene har rast alt for fort av gårde 🙂
 
 
I morgen ettermiddag er det badedag for Aros og Corvette. Abyssinere skal bades en uke før utstilling. Resten av uken skal de børstes med en gummibørste. Kjempelett pelsstell i forhold til mange andre raser f.eks. persere.
 
 
Denne helgen går med til å være med på kattevisning på dyrebutikken “Hund som hobby” her i byen. Kattevisningen foregår forbindelse med Kattens dag. Katteklubben jeg er med i har satt opp utstilingsbur hvor vi hadde kattene våre i. Der har de deilig liggeunderlag, mat og vann. Det vanker også noen godbiter på pusene våre 🙂
 
 
I dag var vi der fra kl.14.00 – 19.00. Kunder som var innom for å handle på butikken kom bort til oss som hadde med oss kattene våre, og vi fortalte dem om katterasen vi hadde. Flere ble faktisk interessert i å høre om de forskjellige rasene 🙂 I morgen lørdag 28.11 foregår kattevisningen fra kl.10.00 – 18.00. Det blir en lang dag, men koselig og sosialt!:) Bilder fra kattevisningsdagene kommer 🙂
 
 
Søndag 29.11.2009 skal jeg spille fløyte på julekonsert i kirken. Jeg skal være fløytesolist på to sanger med koret jeg dirigerte før. Dette blir noe annerledes enn hva jeg spiller på ellers. Sangene jeg skal spille på er: “Himlen I Min Famn” av Carloa Häggkvist, og “Nordnorsk Julesalme”. Det er flere kor som deltar på julekonserten, og jeg vet det pleier å være kjempemasse publikum tilstede. 30.11.2009 skal jeg også spille sammen med koret på pensjonisttreff som koret arrangerer. Det er kjempekoselig å få spille fløyte på slike spilleoppdrag, og jeg er garantert få førjulsstemning etter den konserten på søndag.
 
 
I koret som jeg jobber som dirigent i øver vi også på julesanger. 13.12.2009 skal koret jeg dirigerer synge på konsert i en gammel stavkirke på et museumsområde. Etter konserten er ferdig skal vi gå i luciatog ned til kaffeteriaen sammen med barn, og da skal vi synge Luciasangen. På kafén skal vi synge noen sanger for kafégjestene. Jeg tror konserten med koret jeg dirigerer blir stemningsfull og fin 🙂
 
 
Kirkekoret jeg synger i skal synge på julekonsert i kirken 09.12.2009. Vi øver også på julesangene våre nå 🙂
 
 
Kor er kjempekoselig å være med i, og særlig når det er førjulstid. Når koret begynner med øvelsene av julesangene i november blir det julestemning med den gang 🙂 Det er kjempekoselig å få stå synge nydelige julesanger på konserter!:) Jeg anbefaler dere som ikke synger i kor om å gå på en førjulskonsert med et kor i nærområdet deres eller i byen dere bor. Det kan jeg med hånden på hjertet love er kjempekoselig 🙂
 
 
I går torsdag 26.11.2009 var jeg på kirkekor. Jeg kjente at noe var ubehagelig i blæra mi, men dro på korøvelse likevel. Smertene økte på etter jeg kom hjem, og det var kjempevondt å gå på WC. Jeg følte jeg måtte på WC hele tiden, men det kom bare noen få dråper. Jeg hadde så vondt at jeg gråt! Kl.01.30 gikk jeg ned på legevakten, og det var kraftig blærekatar! Jeg fikk pencelintabletter før jeg dro, og en resept på pencelinkur som jeg skal ta i 5 dager. Jeg kjenner faktisk bedring i kveld, og det er kjempegodt!
 
 
Tenk at det er 1.advent på søndag 🙂 Jeg gleder meg kjempemasse til jul 🙂 I morgen skal vi henge opp adventsstjerna og den 7.armede lysestaken. Jeg skal også pynte opp med lilla adventsduk og lilla adventslys nå i adventstiden 🙂 Til uka tenkte jeg å begynne med julerengjøring, og jeg skal også bake noen sorter til jul 🙂 I år skal min mor feire julaften hos oss. Et år feirer min mann og jeg julen hjemme hos familien hans i Grong, og neste år feirer vi her i Trondheim. I år blir det julefeiring hjemme hos oss. Det blir kjempekoselig 🙂
 
 
Jeg kjenner det skal bli kjempegodt med juleferie snart! November og desember måned er de mest travleste månedene. Koret jeg dirigerer skal ha to konserter (en konsert 13.12 og en konsert 15.12), kirkekoret jeg synger i skal synge på julekonserter og jeg har fløytespilloppdrag tre helger nå i desember 🙂 Jeg elsker det jeg holder på med av hele mitt hjerte, og kunne over hodet ikke tenkt meg å bytte med noe annet 🙂 Ikke alle er så heldige at de får arbeide med det som er hovedhobbyen sin 🙂 Jeg føler meg så privilegert 🙂
 
 
Jeg ønsker dere alle sammen mine kjære bloggvenner en kjempefin helg 🙂 Ta godt vare på dere selv og familiene deres, og husk jeg setter kjempestor pris på hver og en av dere 🙂
 
 

#Jul, Jul, Strålande, Jul” med Umeå Studentkör

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 thoughts on “TRAVEL HELG MED KATTEVISNING OG FLØYTESPILLING PÅ JULEKONSERT :)

 1. Åh, så koselig blogginnlegg fra deg:)
  Ja, det blir sikkert utrolig morsomt å endelig møte den nye lille pusen din nå neste helg i Oslo!! Skjønner godt at du gleder deg til å få ta hlem det der skjønne lille vesenet;)) Ho e jo bare helt nydelig!!
  Ja, det blir jo spennende for deg å få høre hva dommerne har å si om dine 3 pusetroll:)) Sikkert topp schore på alle 3 i sine klasser:)) Ja, tenk, det er allerede gått 8 mnd siden lille Carlos lå der som et lite nøste i fødekassen med ei stolt mamma ilag med seg!! (-og ei stolt bestemor som tilskuer!! Haha;)) Ja tiden har bare flydd avgårde!! Det blir jo veldig koselig for deg å møte på flere veninner i katteklubben når du kommer på utstillingen!Sånne tilstelninger er jo veldig sosialt og trivelig for både 4 bente og 2 bente:)
  Du kan være sikker på at jeg skal ha med meg en julekonsert med korsang før jul!! Jeg skal å høre på Tvrlands- koret sin konsert i Tverlandet kirke. Det gleder jeg meg veldig til, for det er så vakkert og stemningsfullt med kor som synger julesanger;) Da kommer jeg virkelig i julestemning. Den 13 Desember skal jeg først i barnedåp til min lille nevø,Mats som skal døpes da, og på kvelden skal jeg på Jule-konsert på en plass som heter Valnesfjord. Der har jeg en god venninne som spiller i korps, og de skal ha sin årlige konsert. Var å hørte på dem i fjord også, og de var kjempe flinke, og det var en stilfull og koselig konsert, der Valnesfjord skole syngte på flere av julesangene til nydelig korps-musikk!! Der gikk jeg også ut med en herlig følelse av julestemning:)
  Nå er kjøkkenskapene mine vasket, stua og kjøkkenvinduet har fått nye gardiner, og de lilla dukene er på bordene, med de lilla stearinlysene i stakene, så nå er det skikkelig adventstemning i huset;) Herlig!!! Gleder meg så til jul;)
  Du var jo skikkelig uheldig som fikk Urinveis- infeksjon!!Vet at det er utrolig vondt,for jeg har hatt det selv mange ganger! Så bra at medisinen allerede er begunt å virke!!
  Får håpe du snart er frisk igjen, og at du får en riktig God Helg:)

  Stoooor klem fra Sila69;)

 2. Koselig innlegg Hakrilas:) Åh kattevisning:) Morsomt 🙂 Det var sikkert koselig å være med på, og sikkert koselig for kundene som kom innom butikken å se fine katter:)

  Nå er vi i gang med ventetiden før jul. Nå lyser adventsstjernene i vinduene våre så pent. Til frokosten i dag tente vi første lys i adventsstaken:)

  I går var vi på julegaveshoping, og det meste av julegavene er vi nå ferdig med. Nå skal jeg sette meg ned for å skrive første julekort som skal sende til venner og kjente.

  Jeg må ha med meg en julekonsert før jul. Det er ikke jul uten en flott julekonsert. I år blir det Oslo Gospel Choir sin konsert. Jeg gleder meg til konserten:)

  Lykke til med julekonsertene dine 🙂 Jeg skulle ønske å få hørt koret ditt en gang.

  Åh så nydelig lillepusen er:) Jeg smelter når jeg ser bildene av pusen med det nydelige blikket 🙂 Nå får du enedelig møte henne på utstillingen, og jeg skjønner godt du gleder deg til det:)

  God bedring med blærekataren din. Dette kjenner jeg til, og blærekatar er vondt å ha!

  Ha en fin 1.advent, og kos deg så mye i dag:)

  Stor bloggklem fra Mona Elisabeth

 3. Kattevisning hørtes gøy ut;=) Det måtte være koselig for kundene som kom innom butikken å få se på fine katter;=)

  Lille Nadina er bare helt nydelig;=) Nå er det noen få dager til du får se henne for første gang;=) Jeg gleder meg også til å se henne på utstillingen i helgen. Jeg skjønner at du ikke kan ha lillemor med på utstillingen. Hun er jo allerede premier. Du må jo tenke på hvem av kattene dine som trenger cert og ikke. Siden mannen min og jeg skal gå assistent begge dagene, stiller ikke vi katt på utstillingen i år. Det er hektisk nok å gå assistent.

  Au da. Takk, jeg vet hvordan blærekatar er. Det er vondt! Jeg håper du snart blir bra, og at medisinen virker. Husk bare å drikke masse!

  Sangen “Jul, jul, strålande jul” er nydelig;=) Den synger vi også i koret vårt;=)

  Ønsker deg en fin mandag og en flott uke vennen min;=)

  Stor klem fra Catzy

 4. Er det ikke koselig med advent da? Jammen kom det ikke litt snø her. Det blir fort lysere ute. I dag er det 1.desember også. Tvillingdøtrene våre var i ekstase da de stod opp, og gledet seg til åpne julekalenderen sin 🙂 Mamma har brodert en adventskalender til alle sine barnebarn, og den henger vi opp hvert år kvelden før 1.desember slik at jentene skal finne den om morgenen når de står opp 🙂

  1.advent tente vi selvsagt adventslysene, og vi var i byen for å se på juletreet som ble tent.

  Jeg liker godt å¨gå på konserter i adventstiden, men ukedagene er fullpakket med gjøremål. Helgene er gode å ha for å slappe av.

  Jeg håper konserten du spilte på gikk bra? Skulle ønske jeg kunne fått hørt deg en gang. Du var flink å spille da vi gikk på gymnaset.

  Åhhhh helledussen såååååå fin katten dere skal ha er 🙂 Nå må jeg se å ta meg en tur på besøk til deg sammen jentene våre. De elsker dyr, og kattene dine vil være midt i blinken for dem 🙂 Jeg har vist dem hjemmesiden din, og da satt de der og sa: “Åhhhhh” 🙂

  Du får ha en fin trisdag 🙂

  Stor klem fra Irene

 5. Næh så søt hun er;)) Nå teller du vel dager til du skal på utstilling? Det skal sikkert bli moro for deg å se henne for første gang;)) Jeg kommer innom på utstillingen på lørdag. Da får jeg sett kattemammaen til lilleprinsessen vår;)) Jeg gleder meg til å treffe deg!

  På søndag skal ungene spille julekonsert med korpset. Jeg får ingen julestemning før de har avholdt konserten sin. For meg er det ikke advent uten en julekonsert. Derfor så skjønner jeg hva du mener når du skriver hvordan du føler det i korsammenheng.

  Fløyte er nydelig å høre på. Du er heldig som kan spille det. I korpset til ungene er det tre veldig flinke fløytister, og de har ofte solooppdrag. De går musikklinja på videregående skole.

  Jeg håper du er bedre av blærekataren din. Det er ikke godt. Takk, det vet jeg for jeg har hatt det mange ganger. God bedring vennen min;))

  Ønsker deg en strålende tirsdag.

  Megastor klem fra Ofmariel

 6. For en nydelig og pen katt:) Det blir spennende med en ny katt i huset. Jeg håper de andre kattene dine vil ta godt i mot henne. Skjønner godt at du gleder deg til å treffe henne.

  Desember er vel den travleste tiden for de fleste av oss, både i jobbsammenheng og hjemme. Hjemme hos oss er det noe som skjer hver helg. På fredag er det julebord på jobben min.

  Det blir dessverre lite tid til å gå på konserter for min del. Jeg var på julekonsert med Oslo Gospel Choir og Prinsesse Märtha Louise for noen år siden. Det var en mektig opplevelse, og Oslo Gospel Choir er flinke. Det er vel et av de proffe gospelkorene vi har i Norge?`

  Hjemme har jeg begynt med julerengjøringen. Kjøkken, bad og soverom er ferdigvasket. Julegavene skal jeg begynne med neste uke.

  Desember er en herlig måned selv om den for min del kan bli hesblesende.

  Ha en fin onsdag Miss Sophie:)

 7. Herregud så fin hun er:-) Jeg kjenner jeg vil kose masse med katten. Jeg elsker katter Hakrilas:-) Og jeg kunne gjerne tenkt meg katt. Det får komme den dagen jeg er ferdigutdannet og kjøpt meg leilighet.
  Hvor skal utstillingen være? Ønsker deg og de nydelige pusene dine lykke til:-)

  I helgen var var vi en vennegjeng på shopingtur til Danmark. Vi tok Danskebåten torsdag kveld, og kom hjem mandag. Vi hadde det vanvittig kult. Jeg fikk kjøpt masse julegaver, klær og sminke. Det er mye billigere enn i Norge. Det meste av sminken kjøpte jeg på Danskebåten:-)

  Jeg begynner ikke å tenke på jul før jeg har levert semesteroppgaven om fredag om 1 1/2 uke. Det er en stor oppgave som skal telle 50% av karakteren vår. Jeg er dritt hakka lei av hele oppgava, for jeg sitter til langt på kveld og jobber med den.

  Skulle gjerne fått med meg julekonserter, men det rekker jeg ikke i år.

  Jeg skal hjem til mamma og pappa i juleferien. Da slipper jeg å styre så mye her hjemme. Jeg har hengt opp adventsstjernen min i vinduet, og selvfølgelig har jeg julekalender:-) Det kommer jeg aldri til å vokse i fra.

  Jeg ønsker deg og dine en fin adventstid:-)

  Bloggklem fra Linn

 8. Sila69:
  Ja, det blir kjempekoselig å treffe lille Nadina for første gang nå til helgen!:) Tenk å få holde henne for første gang!:) Det kommer mange kjempefine abyssinere til utstillingen, og jeg har ingen forhåpninger. Det eneste jeg håper på er at de får certene sine. Surt å miste dem når en reiser så langt!

  Det er alltid kjempekoselig å treffe abyssinerkollegaer og deres katter!:) Vi utveklser erfaringer og gir hverandre gode råd!:)

  Jeg gleder meg til å få treffe lille/store Carlos igjen!:) Helt ufattelig at han når blir 8 måneder!:) De som har ham på fór forteller at han er kjempeglad i mennesker, og en selvsikker ung herremann som ammer huskatten deres Mario uten noe hell…:) Til og med har han prøvd å pare Mario!:) He, he, he! 🙂 Kanskje han er homo?

  Jeg gleder meg til å treffe Catzy og Ofmariel på utstillingen i helgen!:) Ofmariel kommer innom på utstillingen på lørdag, mens Catzy skal være der lørdag og søndag!:) Ja, jeg er en tuskete bestemor!:) He, he, he!:)

  Det er ikke adventstid uten konserter uansett om det er kor eller korps!:) Kjempekoselig med barnedåp da!:) Det blir sikkert en kjempefin dag!:)

  Jeg gleder meg kjempemasse til julen, og jeg storkoser meg i adventstiden!:)

  Jeg er mye bedre av blærekataren, og medisinen har virket!:) Jeg fikk beskjed om å drikke masse, og det har jeg gjort!:)

  Ha en kjempefin ettermiddag, Silavennen!:)

  Stor bloggklem fra Hakrilas

 9. Mona Elisabeth:
  Tusen takk for det!:) Ja, det var kjempekoselig på kattevisningen, og det kom flere bort for å snakke om katt med oss som hadde med kattene våre. Vi tok dem ut fra buret, og viste dem frem slik at de kunne få se dem “live”! 🙂 Det syntes de var kjempekoselig!:) Mange visste mye om katt fra før.

  Oslo Gospel Choir er jo så kjempeflinke!:) Jeg har også vært på 3 konserter med dem! 🙂 Ellers så gleder jeg meg kjempemasse til konsertene jeg skal ha med mine kor. Ennå så gjenstår det fløytespilling sammen et kor på deres julekonsert 14.12.2009!:)

  Julegavene har jeg begynt så smått på, men jeg tenkte å kjøpe noen julegaver når jeg er på katteutstillingen i helgen!:) Der har de stander med forskjellige salgsboder!:)

  Jeg gleder meg som en unge gleder seg til julaften til utstillingen i helgen! 🙂 Tenk at jeg skal få treffe vår lille nykommer i katteflokken!:) Gleder meg til å treffe Catzy og Elmarora. Catzy skal jo gå assistent sammen meg begge dagene, men kjempekoselig å få truffet Elmarora!:)

  Ønsker deg og dine en kjempefin onsdags ettermiddag!:)

  Stor bloggklem fra Hakrilas

 10. Catzy:
  Ja, det var kjempegøy med kattevisningen, og det kom mange folk bort der vi hadde visningen. De snakket med oss om katt og de forskjellige katterasene. Noen ønsket å melde seg inn i klubben vår også!:)

  Du får treffe Nadina på utstillingen du også, Catzy! 🙂 Hun er bare kjempesøt!:) Jeg gleder meg kjempemasse til å treffe henne for første gang. Vi får henne i mellomjulen. Oppdretterne hennes skal på utstilling i Göteborg helgen etter utstillingen på Dal!

  Du får jo truffet Aros, Corvette og Carlos også i helgen!:)

  Jeg er mye bedre av blærekataren nå! Medisinen har hjulpet, men fy så vondt det var!:( Dette med å drikke masse sa legen også. Helst juice, men jeg hæler ikke juice i det hele tatt!

  Jeg gleder meg kjempemasse til å treffe deg og mannen din i helgen!:) Det skal bli kjempekoselig!:)

  Ønsker deg en kjempefin onsdags ettermiddag vennen!:)

  Stor bloggklem fra Hakrilas

 11. Irenesola:
  Ja, det er kjempekoselig med desember og advent, og det ble kjempelyst ute etter vi fikk litt snø!:)

  Jeg skjønner kjempegodt at døtrene dine gledet seg til å åpne adventskalenderen i går!:) Husker fra jeg var barn at jeg også gledet meg kjempemasse til å stå opp om morgenen, og til å åpne advetnskalenderen.

  Før jul er desember måned en travel tid for de fleste av oss. Det er mye å gjøre på arbeidsplasser for å bli ferdig med det som skal gjøres.

  Det var stappfullt i kirka på konserten på søndag, og på den konserten jeg spilte på mandag var det også fult av publikum!:) Begge konsertene gikk kjempebra!:) Nå gjenstår det en konsert med det koret hvor jeg spiller fløyte til to av julesangene, og det er 14.12.2009!:)

  Tusen takk for det!:) Nadina er kjempeherlig, og jeg elsker henne allerde, og det før jeg har fått møte henne!:) Jeg gleder meg kjempemasse til å treffe henne på utstillingen i helgen!:) Vær sikker! Bilder kommer!:)

  Ønsker deg og dine en kjempefin onsdags ettermiddag!:)

  Stor bloggklem fra Hakrilas

 12. Ofmariel:
  Tusen takk for det!:) Nadina er kjempesøt, og vi smeltet for henne da hun var noen uker gammel!:) Gled deg til å se henne når du kommer innom utstilling på lørdag!:) Jeg gleder meg som et barn til å treffe henne, og få holde henne i mine armer i helgen!:)

  Kjempekoselig med korpsjulekonsert da!:) Ungene dine gleder vel seg? Det er kjempekoselig å forberede julekonserter i korene jeg dirigerer, og jeg fikk julestemning allerede i november når vi begynte å øve på julesangene!:)

  Jeg fikk også julestemning da jeg spilte fløyte på julekonserten med korene på søndag 1.advent!:) Det var kjempemasse fin julemusikk som ble sunget der!:)

  Jeg elsker å spille på fløyta, og det er et instrument som jeg koser meg kjempemasse å spille på!:)

  Blærekataren er på retur, og medisinen har hjulpet meg masse!:) Jeg har drukket masse også, noe som jeg ble anbefalt!:)

  Sender deg sms når jeg vet vi nærmer oss pause på lørdag! 🙂

  Ha en fin onsdags ettermiddag!:)

  Stor bloggklem fra Hakrilas

 13. Grynet:
  Tusen takk for det!:) Jeg gleder meg kjempemasse til hun kommer til oss etter jul, og jeg med sikkerhet at de vil ta i mot henne!:) Det skal bli så koselig å få holde henne i helgen i armene mine, og jeg gleder meg som et barn gleder seg til julaften!:)

  Desember måned er nok en travel måned for mange yrkesgrupper. Tenker bare på lærerne som skal rette tentamener og sette karakterer!

  Jeg merker at etter 16.12.2009 skal det bli kjempedeilig med juleferie frem til midten av januar!:)

  Jeg var også på julekonserten med Oslo Gospel Choir og Prinsesse Märtha Louise. Det måtte vel være i 2003 tror jeg, for jeg kjøpte den julecd'n!:) De to flinkeste Gosplekorene vi har er nok Oslo Gospel Choir og Ungdomskoret Reflex!:) Begge to har gitt ut flere cd'er.

  Ønsker deg en fin onsdags ettermiddag!:)

  Bloggklem fra Hakrilas

 14. Linn:
  Takk, jeg kjenner til stresset som student med oppgaver opp til ørene før jul! Da blir det lite tid til juleforberedelser. Siden du skal være hjemme hos familien din julaften slipper du å forberede noe hjemme.

  Kjempekoselig med Danmarkstur da!:) Dere i Osloområdet er heldig slik, for dere kan jo reise rett fra Oslo over til Danmark!:)

  Kjempekoselig å lese at dere koste dere der!:) Hvorfor ikke benytte anledningen til å handle julegaver når du først var i Danmark!:) På taxfree kjøper jeg også alltid sminke, for det er så utrolig mye billigere!:)

  Lykke til med oppgaveskrivingen!:)

  Ha en fin onsdags ettermiddag!:)

  Stor bloggklem fra Hakrilas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge