HVIL I FRED REGINE STOKKE <3 :(

Jeg har det siste året fulgt bloggen til 18 år gamle Regine Stokke: http://sinober.blogg.no/ . I dag måtte hun gi tapt for kreften 18 år gammel 🙁 Tårene mine rant da jeg leste det søsteren til Regine skrev på bloggen hennes 🙁
 
 
Selv kjente jeg ikke Regine, men gjennom å lese bloggen henne følte jeg at jeg ble kjent med henne. Vi som har fulgt bloggen til Regine har fått tatt del i hennes opp- og nedturer, tankene hennes rundt sykdomen og ikke minst lært kjempemasse om hennes sykdom. Gjennom å lese bloggen til Regine lærte vi å kjenne henne som en modig, tøff, varm, kjærlig, omtenksom, kreativ og ærlig blogger. Hun var veldig reflektert når hun skrev på bloggen sin, og jeg tror med sikkerhet at mange av hennes blogglesere fikk seg en tankevekker at vi ikke skal ta ting for gitt, og være takknemlige for det vi har i livet vårt!
 
 
Huff, så grusomt det må være å få beskjeden at man har kreft i en alder av 17 år. En 17 åring er fulle av drømmer og framtidsvisjoner.
 
 
Siste blogginnlegg skrev Regine 02.12.2009, og da forstod hun hvilken vei det gikk, og nå er hun borte 🙁
 
 
Jeg tenker kjempemasse på Regines familie nå midt i denne sorgen 🙁 Regine satte dype spor etter seg, og minnene hennes vil alltid leve videre. I kveld tenner jeg et lys for Regine og hennes familie!
 
 
Hvil i fred kjære Regine!
 
 

Bjørn Eidsvåg – “Eg Ser”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “HVIL I FRED REGINE STOKKE <3 :(

 1. Huff;=( Det var trist å lese. Den jenta var modig og tapper, og hun kjempet til siste slutt. Et stort hjerte har sovnet inne;=( R.i.P Regine! Kondolerer så mye til Regine sin familie!

 2. Jeg har ikke fulgt så mye med bloggen til Regine, men noe har jeg lest. Bloggen hennes rørte ved meg, og hun virket som en varm og god person som kjempet til det siste! Huff så fælt familien hennes må ha det nå;(( Hvil i fred Regine!

 3. Der er du på nett igjen:) Jeg så oppdateringene dine på facebook. Håper du hadde en fin tur på utstilling?

  Bloggen til Regine Stokke har jeg lest fast nå ett års tid, og hvem er det ikke som blir grepet av en 17 åring som forteller at hun skal dø? Bloggen grep meg langt inn i hjertet, og det var trist å lese da hun fortalte at legene ikke kunne gjøre mere for henne.

  Tross sine 18 unge år satte hun store spor etter seg ved å engasjere seg i kreftsaken! Regine virket som en kreativ person som alltid tenkte på sine medmennesker rundt seg.

  Kondulerer til hele familien nå i denne tiden. Desember måned er ingen lett måned å miste noen av sine kjære. Jeg vet hva jeg snakker om, for min farmor døde like før jul da jeg var 25 år gammel. Det var den verste julen vi hadde hatt:( Det var det året jeg ønsket å hoppe over julefeiringen. Farmor elsket alt som hadde med jul å gjøre, og for hennes del feiret vi julen slik hun ba oss om før hun døde.

  Jeg håper Regine har det bra der hun nå er. Takk for alt det du skrev og gjorde på din blogg! R.I.P Reginemor!

 4. Bloggen til Regine ble jeg avhengig av å lese, og jeg fikk så vondt av å lese hva hun måtte gå igjennom tross sin unge alder. Hun var ei jente som viste stort engasjement, og det er trist at unge mennesker med hele livet foran seg skal bli rammet av slike fæle sykdommer 🙁 Jenta kommer til å bli husket for sin flotte personlighet. Hun gjorde noe for andre mennesker, og hun var et fantastsik menneske som mange har mye å lære av.

  Her kan vi sitte å syte over bagateller, mens Regine som var den som hadde noe å klage over gjorde det beste ut av livet sitt.

  Kondulerer så mye til Regines familie! Hvil i fred Regine

 5. Catzy:
  Ja, det er kjempetrist at det måtte ende slik, og Regine hadde ikke fortjent dette. Hun var et kjempeflott menneske, og hun hjalp mange andre ved bloggen sin! Hun kjempet til siste slutt! Hvil i fred, Regine!

 6. Ofmariel:
  Ja, Regine var en kjempeflott person med et stort hjerte, og hun nådde ut til andre mennesker gjennom bloggen sin. Hun fikk jobbe med det hun ønsket frem til hun døde, og Regine satte kjempemasse spor etter seg tross sin unge alder. Det finnes ingen mening i at en 18 åring må dø pga en skummel kreftsykdom!

  Alle mine tanker går til Regines familie! Hvil i fred kjære Regine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge