BILDER FRA BITTELILLE JULAFTEN 2009 :)

Den kjempefine julenissekona har fått hedersplass i stuevinduet 🙂 Tusen takk for førjulsgaven, Catzy! 🙂 Den var kjempefin! 🙂

 
 

Julepynt i stuevinduet vårt 🙂

 
 

Julepynt på hjørneskapet 🙂

 
 

Adventsstjerna vår har lyst så vakkert opp i vinduet vårt i hele adventstiden 🙂

 
 

Kunstverket vårt som er pepperkakehuset 🙂

 
 

Julepyntet stue på lillejulaften 2009 🙂

 
 

<

 
 

J

uletreet vårt 🙂

 
 

Julaften var vi på kirkegården og tente lys på graven til min far.

 
 

Vakkert skue med alle de lysene som var tent på gravene 🙂

 
 

Julestemning utenfor kirken 🙂

 
 

Dekket middagsbord julaften 2009 🙂

 
 

Her er ribba vi spiste julaften 2009 🙂 Den var kjempegod 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 thoughts on “BILDER FRA BITTELILLE JULAFTEN 2009 :)

 1. hei vennen min
  oiiii så koslig du har det.Den ribba de så veeeeeeeeeeeeeldig god ut.Ble heldig med mi og.
  Er blitt litt forkjøla,frøs når jeg var på kirkegården til mamma,med lys.Så nå får jeg det igjen,det er iiiiiiiiiiiskaldt ute nå om dagen.Er ikke vant til det hær i vesterålen.Nå gleder jeg meg til sommeren :).
  Ønsker deg en fortsatt fin jul:)…stooooooor romjulsklem fra susie:)

 2. Jeg er helt enig med Susie:-) Koselig det så ut hjemme hos dere. Fine bilder også:-) Den julenissekona var lekker! Har Catzy laget den selv?

  Jeg er kommet hjem til meg selv igjen. Hadde diggbare juledager sammen søss hos mamsen og papsen:-) Jeg har gått fra det ene juleselskapet til det andre.

  Jeg skal jobbe på sykehjemmet i morgen, onsda og 2.januar:-) Skolen begynner igjen 4.januar. Juleferien går for fort. Det er så digg med juleferie, og jeg koser meg helmax:-)

  Ha en fortsatt god jul:-)

  Stor juleklem fra Linn

 3. Åhhh så koselige bilder, vennen min;)) Den ribba så god ut. Mamma var veldig heldig med ribba i år, og det var så saftig.

  Tusen takk for i går;)) Det var såååå koselig å treffe deg igjen;)) Jeg hadde så vondt i magemusklene mine da jeg dro hjem. Det var en artig kveld;))

  Tusen takk for den fine julegaven fra dere;)) Det kommer til å passe perfekt!

  Samme type nissekone fikk jeg også fra Catzy før jul. Det er ikke Catzy som har laget den. Hun nevnte det at hun kjøpte dem på julemesse, men de er håndlagete. Tenk å få til å lage noe så fint da? Det er meg ubegripelig;))

  Jeg ønsker deg og dine en fortsatt god jul;))

  Stor bloggklem fra Ofmariel

 4. Du verden så fine bilder du har lagt ut 🙂 Koselig å se hvor fin julestemning dere har det hjemme hos dere 🙂 Bildet av kirken var nydelig 🙂

  Jeg håper du og dine har hatt en fin jul? Det har vi 🙂 Jeg og ungene mine koste oss sammen foreldrene mine julaften. 1. og 2.juledag var det også familieselskap. I kveld har vi fri, og vi skal slappe av 🙂 Jeg synes det er behagelig med juleferie nå. Ferien skal jeg ta godt vare på.

  Ha en fin romjul 🙂

 5. Så enig med alle de andre her med at bildene dine var fine, og at det ser ut som at du og familien din har hatt ei koselig julefeiring!
  Har hatt ei koselig jul selv med familien min og det har stort sett vært mat, mat og mere mat!!! Er så mett hele tiden at sånn sett er jeg glad for at det kun er jul en gang i året!!!
  Var heldig med ribba i år jeg også, for den ble kjempe god med masse sprø svor!
  Du må nu ha ei riktig fin jul videre Toril, og kooos dæ masse:))
  Stoooor klem fra Sila69.

 6. Fine bilder:) Trivelig å se bilder av hvordan dere pynter til jul.

  Vi kom hjem i går ettermiddag med flyet, og vi har hatt en herlig jul hjemme hos foreldrene mine:) Det har gått i ett siden vi kom hjem til Kristiansund.

  I kveld skal vi på flyplassen for å hente broren min og hans familie. De skal feire nyttårsaften hos oss, og blir hos oss til søndag 03.01. Jeg gleder meg til han og familien kommer:)

  Jeg tenkte på dere på søndag da du, Ofmariel, Irene, May og Lisbeth traff hverandre:) Tusen takk for mms-bilder fra dere:) Det så ut som om dere koste dere:)

  I dag har vi brukt dagen til å pakke ut, vaske klær, og til å ordne gjesterommet vårt til vi får besøk:) Ungene våre gleder seg til søskenbarna deres kommer. Det skal bli koselig med besøk. Nå er ungene ute og går på skøyter. De fikk seg nye skøyter til jul, og de er blitt brukt mye denne julen:)

  Ha en riktig god jul videre, og kos deg:)

  Stor klem fra Mona Elisabeth

 7. Suse:
  Tusen takk for det!:) Jeg elsker julen og alt med den, og jeg synes det er kjempekoselig å pynte til jul med julepynt!:)

  Juleribba vår smakte kjempegodt!:) De fleste jeg snakker med som hadde ribbe til jul var heldige med den!:)

  Huff da! God bedring!:) Ikke noe morsomt å være forkjølt nå i julen! Slapp av, nyt dagene og bli frisk!:)

  Det var kaldt da vi var på graven til min far på julaften.

  Ønsker deg en fortsatt kjempefin romjul!:)

  Stor klem fra Toril

 8. Linn:
  Tusen takk for det!:) Som sagt så elsker jeg julen og alt det kjempekoselige som har med den å gjøre!:) Jeg elsker å pynte opp til jul!:)

  Ja, er ikke julenissekona som jeg fikk fra Catzy fin? Jeg ble kjempeglad da hun gav med den da jeg møtte henne på katteutstillingen på Dal tidligere i desember!:) Hun har kjøpt den på håndarbeidsjulemesse.

  Kjempekoselig å lese at du har hatt noen fine juledager sammen familien din!:)

  Fortsatt god romjul til deg!:)

  Bloggklem fra Toril

 9. Ofmariel:
  Tusen takk for det!:) Vi var kjempeheldige med ribba vår i år, og svoren var kjempesrpø!:)

  I like måte!:) Det var kjempekoselig å treffe deg (og selvfølgelig de andre) på søndag!:) He, he, he!:D Jeg kjente jeg hadde brukt lattermusklene jeg også. Det er kjempekoselig at vi har ivaretatt denne tradisjonen om å treffes slik vi gjør hver jul!:) Ikke minst er det kjempekoselig å høre oppdatering og siste nytt fra de andre!:)

  Jeg ble kjempeglad da jeg fikk julenissedamen fra Catzy, og jeg som tenkte å gå til innkjøp av noen nye nisser!:) Hun hadde kjøpt den på håndarbeidmesse. Slike gaver er så fine!:)

  Jeg må få takke deg for den fine julegaven med bilde av lillemor Miss Sophie vi fikk fra dere i julegave!:) Det var kjempefint!:)

  Ha en fortsatt fin romjul til deg og familien!:)

  Stor klem fra Toril

 10. Grynet:
  Tusen takk for det!:) Jeg elsker å pynte til jul med julepynt, og jeg synes det er kjempegøy å pynte opp i huset til jul!:)

  Da vi var på graven til min far var det et kjempefint skue med alle de fine lysene som var tent på gravene, og været var kjempefint. Jeg fant ut at jeg ville ta et bilde av kirken!:)

  Vi har hatt en kjempefin jul!:) Julaften feiret vi hjemme hos oss sammen min mor. Vi hadde det kjempekoselig!:) 1.juledag sang jeg sammen kirkekoret i på høytidsgudstjeneste. 2.juledag hadde jeg spillejobb på fløyta på gudstjeneste, og om ettermiddagen hadde moren min julelunch med coldtbor for hele familien!:) Det var kjempekoselig!:)

  I går sang koret hvor min mann synger på julekonsert, og etter konserten var det kurvfest for alle i koret som hadde tid og anledning og med ektefeller!:) I kveld skal vi slappe av, og det blir deilig!:)

  Det er kjempedeilig med juleferie ja! Jeg var kjempesliten etter en hektisk november og desember med forberedelser til korkonserter!

  Ha en fin romjul du også, Grynet!:)

  Bloggklem fra Toril

 11. Sila69:
  Tusen takk for det!:) Jeg må ærlig innrømme at jeg er et julemennske som elsker alt som har med julen å gjøre!:)

  Kjempekoselig å høre at du og familien din har hatt en fin kjempefin jul!:) Jeg er nok glad for at det kun er jul en gang i året med tanke på maten. Likevel er julen kjempekoselig!:) I dag har jeg vært ute og gått meg en tur, og det gjorde kjempegodt!:)

  Så bra at du også ble heldig med ribba i år. Sprø svor er kjempegodt!:)

  I like måte til deg og dine også, Sila69!:) Ha en kjempefin romjul videre!:)

  Stor klem fra Toril

 12. Mona Elisabeth:

  Tusen takk for det!:) Jeg er en skikkelig juleelsker, og jeg elsker å pynte opp hjemme til jul!:)

  Vi har en tradisjon med pinnekjøttmiddag før jul for hele familien!:)

  Jeg tenker det var kjempegodt for dere å reise hjem til foreldrene dine!:) Ser ut som dere har kost dere i hvert fall!:)

  He, he, he!:D Når vi satt på puben fant vi ut at vi skulle sende deg mms-bilde! Vi savnet jo deg kjempemasse, for du var jo en av gjengen vår da du bodde i Trondheim!:)

  Kjempegøy at dere får besøk av broren din!:) Kos dere fortsatt i juleferien! 🙂 Ha en fortsatt fin romjul du også!:)

  Stor klem fra Toril

 13. Du verden for noen nydelige bilder du har lagt ut på bloggen din;=)

  Jeg har nok ikke laget denne nissedamen nei;=) Fant flere slike søte nissefruer på en håndarbeidsmesse jeg var på før jul, og jeg syntes de var så søte;=) Koselige gaver å gi bort før jul.

  Tenk i morgen er det nyttårsaften;=) Vi skal ha kalkunmiddag hjemme hos oss. Søsteren min, mannen hennes og niesene mine kommer hit til middag. De skal overnatte til oss til 1.januar;=)

  Jeg har hatt en koselig jul sammen familien min;=) Det har vært det ene juleselskapet etter det andre, og det er jo så koselig.

  Julaften var vi hjemme hos oss selv. Vi laget selvfølgelig ribbe til middag, og ribba var god;=)

  Mamma og pappa var til søsteren min i år og feiret julaften;=)

  Vi tok det med ro hele dagen, og hadde ingen tidspress på oss.

  1.juledag hadde mamma og pappa julemiddag for søsteren min og meg. Da hadde vi lutefisk til middag.

  2.juledag var vi på besøk til svigerforeldrene mine på julemiddag, og på menyen stod det deilig juletorsk.

  3.juledag var helt uten gjøremål.

  4.juledag var vi invitert på julemiddag til venninnen min og familien hennes. Det var koselig;=)

  I går ettermiddag hadde vi kaffeselskap for en annen venninne av meg og familien hennes.

  I kveld er det ingen planer. Jeg skal forberede litt av nyttårsmiddagen til i morgen, rydde hus, vaske gulv og tørke støv.

  Alle i huset her har vært sløvsekker hele julen. Vi har gått i morgenkåpen og treningsdrakter til langt ut på formiddagen.

  Barna har vært oppe senere enn ellers, men de sover lenge om morgenen nå. De to eldste kan finne på å sove til kl.12.00. Jeg tror det er godt for dem.

  Det blir en hard overgang å begynne på jobben igjen på tirsdag!

  Ha en god jul videre, og ha en flott nyttårsaften i morgen kveld;=)

  Stor klem fra Catzy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge