VEMODIG OG VAKKER MINNESTUND FOR LINN SANDTRØEN 13.01.2010!

Onsdag 13.02.2010 var jeg på minnestund for min kjære studievenninne som brutalt ble drept forrige uke! Minnestunden foregikk på Orgelsalen på Institutt for musikk på NTNU (konservatoriet).
 
 
http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1431955.ece
 
 
Da jeg ankom minnesamværet ca. 6 – 7 minutter før det begynte kom en av NTNU sine øverste ledere bort til meg og sa at moren til Linn ønsket å treffe meg! Det var et sterkt møte med moren og broren til Linn! Jeg tok omkring dem, og gav dem en klem!
 
 
Minnesamværet for Linn gjenspeilet Linn som person! Jeg vil si det var et minnesamvær i Linn’s ånd! Det ble trukket frem at hun var stille, snill, godhjertet, omtenksom og hvis hennes venner hadde problmer bar hun dem på sine skuldre! Linn hadde det vondt hvis noen av hennes led og hadde det vondt! Det ble trukket frem Linn sitt engasjement for korsang og opera. Hun hadde jo en kjempenydelig sangstemme som jeg fikk æren av å høre når hun øvde på øvingsrommet!
 
 
Damekoret Embla hvor Linn sang i 3 år deltok med sang, det var fløytespill, sang av en student, orgelspill, tale ved rektor på NTNU, tale ved veilederen til Linn, og tale av studentprestene. Alle som ønsket fikk tenne lys for Linn, og signere kondulanseprotokoll som lå ute!
 
 
Da jeg minnestunden var ferdig kom mor til Linn bort til meg, og hun gav meg en varm klem. Familien er kjempetakknemlig for det jeg har gjort for dem, og det setter kjempestorpris på facebookgruppen jeg har laget til ære for Linn. Jeg anbefaler dere å melde dere inn i gruppen, for å vise familien til Linn sin støtte om omsorg!
 
 
http://www.facebook.com/group.php?gid=241648332868&ref=nf#/group.php?gid=241648332868&ref=nf
 
 
For meg var det utrolig sterkt å treffe moren og broren til Linn, men samtidig kjempegodt å få holde omkring dem, og gi dem en varm klem som et tegn på min omtanke for hva de har måttet gå igjennom de siste dagene, og fremdeles går igjennom!
 
 
Siden jeg mottok det sjokkerende dødsbudskapet har denne uken vært en rar og merkelig uke. Jeg savner de kjempekoselige sms’ene fra Linn med spørsmål om hvordan det gikk med meg, og med spørsmål om jeg kunne tenke meg en pause fra masteroppgaveskrivingen min for å gå i kantinen på Dragvoll og ta en kopp kaffe!
 
 
Alle de gode minnene fra masterstudiet vårt på NTNU vil jeg alltid bevare i hjertet mitt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “VEMODIG OG VAKKER MINNESTUND FOR LINN SANDTRØEN 13.01.2010!

  1. Rørende å lese det du forteller om minnestunden for venninnen din;(( Jeg kjenner tårene mine presser på når jeg leser om dette forferdelige som har skjedd;((

    Det er bra du åpnet minnesiden på facebook. Jeg blir selv rørt over hvor vakre og nydelige ord som er skrevet om Linn.

    Gripende å lese at du fikk hilse på foreldrene hennes.

    Det er bra du engasjerer deg;))

    Stor klem fra Ofmariel

  2. Bra minnestunden ble fin. Jeg synes dette fremdeles er fryktelig å lese om dette i avisene, og det gjør meg så vondt.

    Jeg er enig med ofmariel at det er flott du viser ditt engasjement.

    Stor klem fra Irenesola

  3. Det måtte være vemodig å treffe familien til din studievenninne på minnestunden.

    Vakker minnestund må jeg si, og rørende det som ble fortalt om henne.

    Du har gjort en utmerket jobb med minnesiden for henne.

    Ønsker deg en fin søndagskveld.

    Stor klem Mona Elisabeth

  4. Det måtte være et rørende møte å treffe foreldrene hennes. Ord blir så vanskelig i en slik situasjon. Kanskje betyr en god trøsteklem mye mere enn ord?

    På linken til nyhetsinnlsaget så det ut som om det ble en fin minnestund for henne med mye sang og musikk.

    Ha en fin mandag;=)

    Stor klem fra Catzy

  5. Dette må være så grusomt for familien hennes å oppleve:( Stakkars dem:( Bra minnestunden ble fin til ære for henne!

    Bloggklem fra Linn

  6. Jeg får tårer i øynene når jeg leser hvordan du beskriver minnestunden. Det måtte være trist å være tilstede. Bra du fikk møte familien hennes. Det du har gjort ved å åpne faceboominnegruppen er helt fantastisk gjort av deg.

    Bloggklem fra Grynet

  7. Ofmariel:
    Håper alt går bra med deg etter operasjonen din! Tusen takk for sms med oppdatering av formen din!:) Godt å høre at selve operasjonen gikk bra!:)

    Ja, det var en kjempevakker og verdig minnestund. Jeg er kjempelei meg fordi jeg ikke kunne reise i begravelsen i dag. Det var ikk lett å få tak i vikarer.

    Ønsker deg fortsatt riktig god bedring vennen min!:) Ha en fin fredag og en god helg!:)

    Stor godbedringsklem fra Toril

  8. Irenesola:
    Ja, det var en kjempevakker og verdig minnestund. Jeg er kjempelei meg fordi jeg ikke kunne reise i begravelsen i dag. Det var ikke lett å få tak i vikarer på stående fot som kan overta å dirigere korene mine.

    Ønsker deg en fin fredag, og en riktig god helg til deg og dine! 🙂

    Stor klem fra Toril

  9. Catzy
    Ja, det var en kjempevakker og verdig minnestund. Jeg er kjempelei meg fordi jeg ikke kunne reise i begravelsen i dag. Det var ikke lett å få tak i vikarer på stående fot som kan overta å dirigere korene mine.

    Ønsker deg en fin fredag, og en riktig god helg til deg og dine!:)

    Stor klem fra Toril

  10. Grynet:
    Ja, det var en kjempevakker og verdig minnestund. Jeg er kjempelei meg fordi jeg ikke kunne reise i begravelsen i dag. Det var ikke lett å få tak i vikarer på stående fot som kan overta å dirigere korene mine.

    Ønsker deg en fin fredag, og en riktig god helg til deg og dine!:)

    Bloggklem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge