BILDER FRA TOGTUREN TIL OSLO 06.02.2015 :)

06.02.2015 skulle jeg reise til Oslo for å ha en venninnehelg 🙂 Jeg reiste fra Trondheim S 🙂

Nede på stasjonen tidlig en morgen 🙂

Været var kjempefint helt fra vi startet til vi var fremme på Oslo S. Her er toget på Berkåk 🙂

Neste stasjon er Oppdal. Oppdal avstigning på høyre side 🙂

På Oppdal Stasjon.

Toget på vei fra Oppdal.

Toget på vei fra Oppdal.

Dette bildet tok jeg etter toget kjørte fra Dombås.

Islagt Mjøsa like etter Lillehammer 🙂

Islagt Mjøsa 🙂

Like før toget ankom Oslo S 🙂

Så var togturen over, og jeg ankom Oslo S 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “BILDER FRA TOGTUREN TIL OSLO 06.02.2015 :)

 1. Fine bilder da du reiste til Oslo. Det var morsomt at du oppdatert med bilder fra toget på instagram, snapchat og facebook 🙂

  Du får ha en fin kveld 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det! Siden været var så kjempefint på togturen nedover fant jeg ut at jeg skulle prøve å fotografere forskjellige ting på tur nedover, men ikke alle bilder var like bra. Noen av bildene måtte jeg slette, for de ble for uskarpe når toget kjørte i fart.

   Setter kjempestor pris på positive tilbakemeldinger, for det motiverer meg til å fortsette å dele bilder som jeg tar 🙂 Fotografering er jo en stor hobby, og jeg liker å dele bilder 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Setter kjempestor pris på positive tilbakemeldinger som dere gir meg, for det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Når været var så fint som det var, var det kjempegøy å fotografere. Mange bilder måtte jeg slette, fordi de var for dårlige.

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  • Gro Elisabeth: Tusen takk for for det vennen! Setter kjempestor pris på positive tilbakemeldinger på bildene mine, og det motiverer meg til å ta flere bilder som jeg deler med dere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 2. Tusen takk for sist. Åhhhh det var råkoselig å treffe deg i går snuppa mi;)) Jeg kjenner til problemet å ikke rekke over alle vennene du vil treffe når du først er i byen. Men artig at vi fikk tid til og kose oss med kaffe og masse slarv;))

  Det var noen herlige bilder du har tatt. Og jeg koste meg også da du oppdaterte facebook, snap og instagram med bilder fra toget.

  Ha en fin kveld videre;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Godt nytt år;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det! Det var kjempekoselig å treffe deg også for kaffe og kjempekoselig prat før jeg reiste hjem <3 🙂 Ble jo et par timer før jeg måtte gå på toget, men i hvert fall var det kjempekoselig å treffe deg vennen <3 🙂

   Når været var så bra som det var ville jeg prøve å fotografere, men noen bilder måtte jeg slette, for de ble så uskarpe mens toge kjørte. Det var mange av mine facebookvenner som skrev det samme at de syntes det var koselig å følge meg på turen ned til Oslo.

   Ønsker det en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  • Siri Elise: Tusen takk takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine, og det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, pur og bloggklem fra Toril og kattene

 3. Veldig fine bilder du gleder oss med;=) Jeg skrev det til deg på facebook at jeg syntes det var hyggelig at du delte bilder med oss underveis på togturen. Det er mye fin Norsk natur en får se når man tar toget, og jeg synes det er hyggelig og avslappende å ta toget.

  Ha en fin mandag søte deg Torilvennen;=)

  Stor og varm klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det vennen! Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen på bildene mine, for det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Når været så fint som det var ville jeg prøve å fotografere, men noen av bildene ble uskarpe, for det er ikke så lett å ta bilder når toget er i fart. Det var flere av mine facebookvenner som skrev at de syntes det var kjempekoselig å se bildene mine fra togturen ned til Oslo.

   Jeg er helt enig at det er kjempekoselig å ta tog, og ikke minst avslappende. Jeg leser, holder på med håndarbeid og hører på musikk.

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge