GRATULERER MED NASJONALDAGEN :)

Norges Nasjonalsang: “Ja, Vi Elsker” 🙂

 
 

“Norge i Rødt, Hvitt Og Blått”Gratulerer med nasjonaldagen alle sammen, og ha en kjempefin 17.mai 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “GRATULERER MED NASJONALDAGEN :)

 1. I like måte til deg også;=) Jeg håper du har hatt en fin feiring av nasjonaldagen? Det har vi;=) Først gikk barna i skoletoget. Etterpå var det aktiviteter for store og små på barneskolen.

  Senere på ettermiddagen var foreldrene mine og vi på middag til søsteren min og familien hennes hvor vi grillet. Det var veldig hyggelig;=)

  Ha en fortsatt fin 17.mai kveld;=)

  Stor klem fra Catzy

 2. Gratulerer med gårsdagen, og håper dere hadde en fin feiring? Morsomt å lese på facebook at dere var fornøyde med konserten til koret deres i går:)

  Ungene våre gikk i barnetoget. Etterpå gikk vi på kafé og varmet oss, for det var kjølig. På kafeen var vi ikke alene:) Jentene gikk i borgertoget under idrettslaget. Da borgertoget var ferdig dro vi på tivoli en tur, og etter tivolet dro vi på 17-maitilstelning på skolen som ble arrangert av korpset.

  I dag skal jeg være hjemme, men jeg har en del husarbeid som må gjøres.

  Ha en fin onsdag, snuppa:)

  Stor klem fra Irenesola

 3. Hei!
  Høres ut som dere hadde en koselig dag i går =)Vi var en liten tur i byen og så på hovedprosesjonen som de så fint kaller det her i Bergen. For oss vanlig dødelige kaller vi det borgertog 😛

  Ønsker deg en super onsdag!=)

 4. Jeg gratulerte deg med dagen på facebook i går. Vi hadde en super dag;)) Ungene gikk i barnetoget. Og i år stod vi på Karl Johan og så på toget. Det var litt trist å tenke på at i år var det siste gang sønnen vår gikk sammen med klassen sin i barnetoget. Vi hadde besøk av svigermor i helgen. Hun kom på fredag. Og tok toget tilbake i dag tidlig. Etter barnetoget var ferdig gikk vi ned på Aker Brygge hvor vi kjøpte oss en is før vi tok t-banen hjem. Om ettermiddagen dro de to yngste på skolen. Vi spiste middag da jentene kom hjem;))

  Vi hadd ok vær. Litt overskyet. Men det var sol innimellom. Så lenge det er oppholdsvær 17.mai er jeg glad;))

  Ha en fin dag søta mi;))

  Stor klem fra Ofmariel

 5. Gratulere med gårsdagen 🙂

  Vår eldstedatter er russ i år, så vi var i byen og så henne i toget. Har ikke vært i byen på 17.mai siden ungene var bittesmå, så det var koselig.
  Før vi dro inn til byen var vi og spiste buffe på Rica Hell. Nydelig mat, men vi spiste aaalt for mye, så vi omtrent trillet ut til bilen etterpå…hehe.

  Ønsker deg en fin onsdag 🙂
  Bloggklem Gro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge