ENDELIG HELG IGJEN, OG NYE BILDER MED VÅRSTEMNING :)

Det er fredag og helg igjen, og det blir kjempegodt 🙂

I dag stod jeg som vanlig opp kl.08.00. Etter frokostsmoothien min tok jeg på meg treningsklærne og gikk en tur. Været var kjempenydelig med sol fra skyfrihimmel, fuglene kvitret og det var kjempeherlig å gå runden min 🙂

Etter jeg kom hjem gjorde jeg rent i leiligheten vår, og koste opp til helgen. Kl.13.00 var jeg til legen, og jeg fikk kortisonsprøyte i ankelen pga betennelsen. Har som nevnt tidligere betennelse i ankelen, og er henvist til ortoped. Jeg mistenker selv at det er betennelse i leddhinna slik jeg hadde det i 1995, for jeg kjenner de samme smertene. Nå skal jeg være rolig med gåturene mine i helgen, men på mandag kan jeg ut å gå igjen 🙂

I morgen skal jeg en tur på kaffebesøk til moren min, og det blir kjempekoselig 🙂 Det er så koselig å sitte å prate og strikke. Om kvelden skal vi en gjeng gamle klassekamerater fra barne- og ungdomsskolen ut og spise på en restaurant i Trondheim, og det gleder jeg meg til 🙂 Det blir kjempekoselig å treffe dem igjen. Dette er helt uhøytidelig, men vi blir 17-18 stk. Det kommer nok til å bli masse latter og mimring 🙂 Jeg vet det kommer en gutt som jeg ikke har sett siden 1982 da vi gikk ut 9.klasse! Kjempegøy at vi blir så mange 🙂

Søndag skal jeg på styremøte i katteklubben jeg er medlem i kl.13.00. Jeg sitter som varamedlem. Selv om jeg sitter som varamedlem, synes jeg det er lurt å holde meg oppdatert om det som skjer i klubben, og i NRR som er hovedorganisasjonen til katteklubbene i Norge.

Om ettermiddagen har min mor lovt mannen min og meg å spandere middag på kinarestaurant. Snille moren min liker å spandere middag på søsteren min og meg og mennene våre <3 Det er kjempesnilt av henne 🙂

Her kommer noen bilder fra dagens tur. Håper dere liker dem 🙂

Ut på tur, aldri sur 🙂

Noen som sa blå himmel?

Marssolen var kjempenydelig i dag, og mye av snøen er smeltet bort 🙂

Kjempefine sola på himmelen 🙂

Jeg fant, jeg fant! Leirfivel 😀

Årets første leirfivel 🙂

Jeg vant, jeg vant et gavekort på mat til kattene 🙂

 Ønsker alle mine bloggvenner og blogglesere en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 thoughts on “ENDELIG HELG IGJEN, OG NYE BILDER MED VÅRSTEMNING :)

  • Diva Andrea: Tusen takk for det vennen! Ja det var kjempegøy å vinne det gavekortet, og det kommer godt med når jeg har katter. Ble jo overrasket, for jeg hadde ikke akkurat regnet med å vinne. Har ikke vinnerlykke jeg.

   Ja min kjære mor pleier å spandere middag på søsteren min og mannen hennes og mannen min og meg av og til. Hun synes det er kjempekoselig 🙂 Kinamat er kjempegodt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 1. Råfine bilder. Og fineste snuppa mi så fin du var på bildet;))

  Artig å treffe klassevennene dine;)) Vi i klassen min fra barne- og ungdomsskolen på Byåsen og Ugla pleier å ha uformelt treff om sommeren. Og det er artig. Ikke alle kommer. Men det kommer noen nye hver gang vi treffes;))

  Det hørtes ikke god ut med betennelse i ankelen. Håper du blir fort smertefri igjen.

  Kos masse i helga;))

  Ha en fin helg;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Bloggoppdatering fra februar;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det Ofmarielvennen! Det var kjempekoselig å høre, og jeg setter kjempestor pris på de fine tilbakemeldingene dere gir meg på bildene. Det motiverer meg til å fortsette å blogge, og til å dele bilder med dere 🙂

   Foten blir jeg bra igjen. Går til legen en gang i måneden, og får kortisonsprøyte i ankelen, og det lindrer. Skal gjøre det frem til jeg har vært til ortoped.

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Mjiaow: Tusen takk for det! Setter pris på tilbakemeldingen, for det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere mine kjære bloggvenner 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  • Moffeliten: Tusen takk for det! Ja når våren kommer, og jeg går tur er fotoapparatet alltid med, for ser jeg et motiv jeg vil ta bilde av gjør jeg det. Tenker som så at når jeg går tur, er det også for å stoppe opp å nyte det som skjer i naturen 🙂

   Vi har hatt det kjempefint i mars, og ikke så mange dager med regn. Når hoggormen var kommet ut av dvalen 16.03.2015 sier det litt om hvor varmt vi har hatt det 🙂 Påsketurister som skal på ski i Bymarka i Trondheim må virkelig passe seg for orm når de skal rase.

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  • Mandy Lou: Vi har hatt en kjempeherlig mars måned værmessig sett i Trondheim, og i Bymarka så har hoggormen kommet frem fra dvale, og det er jo skummelt med tanke på påsketuristene som skal gå på ski. De må se seg nøye om når de skal sette seg ned for en rast ja.

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 2. Det var veldig fine bilder med mye vårstemning;=) Jeg elsker bildene dine, og bildet av deg var veldig nydelig;=)

  Du er flink som går mye tur, og nydelig vær, sol og blå himmel om våren gjør oss som ny. Vi våkner opp fra vinterdvalen,

  Jeg håper du, mannen din og kattene har hatt en fin helg. Vi har vær stille og rolig i helgen. I går gikk vi en tur, for det var veldig fint vær hos oss også;=)

  Ha en fortsatt fin mandagskveld søte deg Torivennen;=)

  Stor og varm klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det vennen! Det var kjempekoselig å høre 🙂 Setter kjempestor pris på tilbakemeldingene på bildene mine, for det motiverer meg kjempemasse til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Jeg går tur 3 dager i uka, og fotoapparatet er alltid med, for det er så mange fine motiver å fotografere, og om våren blomstrer og spirer det så kjempefint 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Kerr fine bilda 🙂 Æg får sånn vårfølelse når æg ser dæm. Knallfint bilde av dæg 🙂 Æg må få gratuler dæg med premien du vant.

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Bloggklæm fra mæg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge