DEN KJEMPEHERLIGE ABYSSINERTRIOEN MIN OG NYE BILDER AV KATTENE <3 :)

Kattene sier at nå er det på tide at matmor oppdater sine blogglesere om dem, og det skal jeg gjøre 🙂 Som den kjempeheldige “tjeneren” jeg er til Nadina, Dixie og Elvis må jeg jo gjøre hva de sier 🙂

Det har vært kjempeherlig og fint vær med sol og varme hos oss i Trondheim, og Dixie og Elvis har storkost seg ute på verandaen. Stakkars Nadina har en body på seg, fordi hun fikk et gnagsår på hoften sin av den forrige helgipsbandasjen. Jeg tror det har vært varmt til stakkars Nadina, men jeg har på ei vifte som blåser litt kaldluft på henne slik at det ikke skal bli for varmt.

Nå er det ca. 1 uke igjen til Nadina skal på røntgen, og da får vi se hvordan bruddet har grodd, og om man kan ta av gipsbandasjen. Jeg krysser fringre, tær og labber på kattene for Nadina får ta av gipsbandasjen sin. Herlighet så tålmodig den kjempherlige godpusejenta mi har vært de ukene hun har vært skadet! Den tålmodigheten hennes er en sann fryd! Alle som har truffet Nadina i løpet av disse ukene blir kjempeimponert over henne, og de får lov til å ta henne på fanget for å kose med henne. Det liker Nadina kjempegodt <3 🙂 Det skal bli kjempherlig når hun får av gipsen sin!

Dixie har hatt løpetid nå, men Elvis er litt for ung til å skjønne helt hva han skal gjøre. Det hender at han biter henne i nakken, og stiller seg over henne i paringsstilling. Så sier det stopp, og han går bort. Dixie stakkar har jo da fått falske forhåpninger, og vil ha mer 🙂

Elvis er i fyr og flamme når han er ute på verandaen. Han tar ikke fem flate øre for å klatre til toppen i nettingen vi har der.  Når han ser et insekt, er han raskt på vei opp nettingen 🙂

Jeg er så ufattelig stolt over Elvis og Dixie sin oppførsel ovenfor Nadina nå som hun har vært skadet. Både Elvis og Dixie er kjempesnille mot henne, og selv om Nadina er skadet har de fremdeles stor respekt for Dronning Nadina. Av og til så legger de seg ved hundeburet, og da ligger de og passer på Nadina <3 🙂 Godpusene mine <3 🙂

05.09 – 06.09.2015 skal det være katteutstilling i Ålesund, og jeg hadde egentlig ikke tenkt å melde på dit, men siden oktober og november blir travel med konserter med korene, valgte jeg å melde på nå. Elvis trenger treningen på å være med på utstillinger. På denne utstillingen er det siste utstillingen han stiller i kattungeklassen 4-7 måneder. Dixe melder jeg på fordi jeg håper hun kan få CACS-cert, men jeg vil ha et kull på henne før hun evt. kan ta sin Supreme Championtittel. Dixie trenger å få mer tyngde på kroppen sin, og det vil hun få hvis hun får et kull.

Dermed valgte jeg å melde på Sunnmørskatten sin utstilling, og jeg gleder meg kjempemasse 🙂

På timeplanen på lørdag eller søndag står det bading, og kloklipp. Klørne må klippes en uke før utstillingen.

Jeg skal sitte på med lederen i katteklubben jeg er med i, og jeg er så heldig at jeg får bo på Thon Hotell hvor jeg bodde for to år siden da jeg var på Sunnmørskatten sin utstilling 🙂

Har tatt noen nye bilder av kattene som jeg har lyst til å vise dere 🙂 Jeg håper dere liker dem 🙂

 

Godpusejenta Dronning Nadina i hundeburet sitt <3 🙂

Godpusejenta Prinsesse Dixie Rose koser seg ute på verandaen <3 🙂

Godpusegutten Prins Elvis koser seg ute på verandaen <3 🙂

Turtelduene Dixie og Elvis nyter sommerdagen ute på verandaen <3 <3 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “DEN KJEMPEHERLIGE ABYSSINERTRIOEN MIN OG NYE BILDER AV KATTENE <3 :)

 1. Kjekt å lese blogginnlegget ditt om kattene dine, og jeg koser meg hver gang du forteller om dem 🙂 Det blir vanvittig godt for Nadina å få av seg gipsen. Hun må være tålmodig når hun må være i hundeburet i 6 uker. Jeg tror ikke Lucia ha taklet det så godt.

  Du skal se Lucia om kveldene når det begynner å bi mørkt. Mygghanker blir slukt levende, og fluer er snaks ja 🙂

  Flotte bilder av kattene dine. Herlighet så fin farge Elvis har 🙂 Han der liker jeg fargen på 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Jeg setter kjempestor pris på kommentarene og tilbakemeldingene jeg får på blogginnleggene mine fra deg 🙂

   Ja du må ikke snakke! Det blir kjempeherlig og godt når Nadina får ta av seg gipsbandasjen, og det kommer til å bli en lykkelig katt. Selvsagt må labben trenes opp, men hos en katt går det fort. I begynnelsen kommer hun kanskje til å bli litt redd for å bruke labben sin, og musklene i labben må jo trenes opp igjen slik som hos mennesker 🙂

   Ja Elvis tenger til å bli kjempebra, og jeg synes han blir mørkere og mørkere for hver dag. Bare siden han kom til oss har han blitt mørk. Nå håper jeg på at Elvis og Dixie kan pare seg slik at Dixie kan få et kull 🙂

   He, he, he 😀 Jeg ser for meg Lucia. ja 🙂 Her om kvelden hos oss var det to mygghanker som fløy i taket, og Elvis og Dixie balanserte bak gardinstenger m.m. for å prøve og få tak i mygghankene. Trøsten er at når de får tak i dem slipper jeg å ta dem 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Jeg er blitt glad i kattene dine jo mer jeg har blitt kjent med dem, og de er herlige alle 3, og jeg føler meg heldig som fikk lov til å ha Nadina på fanget da jeg besøkte deg når Else Marit var hjemme i Trondheim <3

  Hihi 🙂 Jeg måtte trekke på smilebåndet da jeg leste at du hadde skrevet at du er kattenes tjener, og det stemmer godt i huset hos oss med Maco. Han mener bestemt at vi mennesker er under ham, og han er overbevist om at vi er tjenerne hans 🙂

  Fine bilder av kattene du har valgt å vise oss i blogginnlegget ditt 🙂

  En fin kveld og god natt ønskes deg 🙂

  Godnattaklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Setter kjempestor pris på kommentarene du skriver til meg på bloggen 🙂

   Ja du er jo en av venninnene mine som kjenner Elvis, Dixie og Nadina, og jeg ser kjempegodt når det kommer besøk av folk som kattene kjenner, for da ser jeg kattene blir kjempeglade 🙂

   Ha, he, he 😀 Ja vi er jo kattenes tjenere, og i følge dem er vi mennesker under dem i rang 🙂 I hvert fall kan det se slik ut mange ganger. Nadina, Dixie og Elvis mener også det at jeg er deres tjener 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Artig med nytt blogginnlegg om skjønningene dine;)) Koooser meg masse snuppa mi med artig innlegg og fine bilder;)) Hi hi hi;)) Jeg ser for meg Elvis hvordan han klatrer i nettingen på verandaen deres. For jeg fikk selv sett den klatremusa i sommer da jeg besøkte deg;)) Jeg kan ikke huske at Snuppa vår var sånn? Det var hun sikkert. Men jeg har kanskje glemt det. For det begynner å bli noen år siden.

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Bilder fra vår herlige uke i London, og ferieoppdatering;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen, og det setter jeg kjempestor pris på 🙂

   Elvis er mallibarisk i å klatre i nettingen, og ser han et insekt så klatrer han opp uten å tenke på hvor høyt han klatrer. Jeg har sett at han kommer seg ned igjen, og han hopper rett ned. Han er klin hakke gærn 😀

   Jo takk du! Snuppa deres var også spennvill som kattunge. Husker hun og søsknene hennes hvordan de drev og raste rundt! Det er nok årene som har gått, og man glemmer hvordan kattunger er når de vokser opp, og blir store 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Det va knallkoselig å få læs ei koselig oppdatering om kattan dine og æg syns dæm e søte alle tre <3

  Æg likt alle fire bildan din og dæm va knallfin alle fire 🙂

  Sjøl om æg aldri har truffe dæg eller kattan din føle æg at æg har blitt kjent med kattan din og dæg gjennom og læs bloggen din, vær facebookvænnen din og instaen din.

  Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg på bloggen min, og jeg setter kjempestor pris på kommentarene dine 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Det motiverer meg til å fortsette å dele bilder med dere.

   Ja du har jo fulgt med bloggen min siden 2009 og du har jo vært facebookvennen min siden 2009, og jeg skjønner at du føler at du kjenner kattene mine godt gjennom innleggene mine 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 5. Veldig hyggelig og koselig at du nå skrev og fortalte om de søte pusene dine;=) Bildene av dem var veldig fine;=)

  Du verden for en flott sorrelfarge på Elvis! Han ser mørk ut, og han kommer til å vokse seg veldig fin. Så har du blikket og looken til Nadina og Dixie da.

  Jo takk du;=) Når pusene våre er ute i luftegården jager de og jakter på insekter. De hopper og klatrer for å få tak i insektene, og de har noen flueliv på samvittigheten;=)

  Nå er det ikke så lenge til Nadina får av seg gipsen og bandasjen;=) Gi Nadina en stor kos fra meg;=)

  Ha en fin ettermiddag;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen min, og jeg setter kjempestor pris på kommentarene fra deg 🙂

   Det stemmer. Den fargen til Elvis har utviklet seg og blitt mørkere etter han flyttet hit! Han blir mørkere og mørkere den gutten 🙂

   He, he, he 😀 Jeg synes jeg ser for meg kattene deres i luftegården ja. Her om kvelden var det to mygghanker som drev og fløy omkring i taket, og både Elvis og Dixie var helt gira for å få tak i mygghankene. De balanserte bak gardinstenger, og satt og klapret i tennene når de så mygghanken. Det var Elvis som fikk æren av å få to ekstra proteinmygghanker 🙂

   Nadina hilser deg og sier: “Purr, purr, purr” 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge