KJEMPEFINE OG NYDELIGE HØSTDAGER HOS OSS :)

Vi er godt i gang med oktober måned. Det er høst, og det kjennes på temperaturen at høsten er kommet. Jeg må ærlig innrømme at jeg foretrekker vår og sommer best, men høsten er ikke borte vekk den heller 🙂

Vi har allerede en natt med nattefrost, hvor vi våknet til at det var rim på hustakene.

Uka her er det høstferie i Trondheim, og været kunne vel ikke bli mer perfekt enn det vi har med sol fra skyfri himmel, men noe vind.

Når solen skinner fra en skyfri himmel er høstdagen perfekt 🙂 Fargene på bladene på trær og busker er kjempenydelige, og når solen skinner fra en klar og blå himmel, gjør det høstdagen perfekt 🙂

Selv har jeg ikke høstferie. På fredag har jeg spillejobb, og dagene går med til å øve på fløyta slik at jeg holder musikkstykkene varme.

3-4 dager i uken er det trimtur på 20 – 40 minutter, og det er kjempeherlig 🙂 Merker allerede at formen er blitt mye bedre, og det er kjempeherlig 🙂

I går tirsdag 06.10.2015 hadde vi korøvelse i det koret hvor mannen min og jeg synger. Vi holder på å øve til en konsert vi skal ha rett over jul, og vi har kommet godt i gang med sangene 🙂

Nå til helgen er det NM for Kor i Trondheim. På fredag 09.10.2015 er det korkonkurranser i sakrale klasser, og på lørdag er det korkonkurranser for verdslig klasser samt finaler 🙂 Jeg har fått i oppgave å fotografere korene som tilhører Sør-Trøndelag, og det gleder jeg meg til 🙂 Konkurransene for sakral korsang foregår i Vår Frue Kirke i Torndheim, og konkurransene for verdslig korsang foregår i Olavshallen. Hvis du ikke har noe å gjøre i helgen, og har lyst til å høre god korsang, ta turen innom Olavshallen og Vår Frue Kirke. Jeg garanterer  vakker korsang som er balsam for sjelen og ørene 🙂

I kveld skal vi i koret hvor mannen min og jeg synger ha dugnad. Vi skal pakke 1000 korvesker til alle sangere og dirigenter som de får når de sjekker inn. Koret får betalt for dugnaden, og det er penger rett i kassa som kommer godt med på sikt 🙂

Jeg kommer også til å trekke ut en månedens leser for bloggen min for oktober. Alle som kommenterer er med i trekningen av en premie. Premien blir trukket en da av de første dagene i november måned. Dersom du kommenterer på flere blogginnlegg, har du selvsagt flere muligheter til å vinne leserpremien 🙂

Jeg synes det er kjempekoselig å glede mine trofaste bloggvenner og lesere med en kåring av månedens leser, fordi jeg setter kjempestor pris på alle dere som kommenterer på bloggen min. Dere aner ikke hvor kjempestor inspirasjon det gir meg som blogger at dere kommenterer, og kommer med tilbakemeldinger 🙂

Her kommer noen bilder som jeg har tatt den siste uken, og som jeg ønsker å dele med dere:

Vår Frue Kirke i Trondheim. Bildet ble tatt 05.10.2015 🙂

Nordre Gate, eller Gågata i Trondheim 🙂 Bildet ble tatt 05.10.2015 🙂

Om kvelden ved 19.00 tiden mandag 05.10.2015 var kveldshimmelen kjempefin, og jeg måtte bare fotografere den 🙂

Bilde av rognbærtrærne som jeg tok i går på trimturen min 🙂

I dammen som er i sykehusparken bor det to ender, og her er Donald og Dolly Duck 🙂

Høstfargede trær som lener seg på hverandre 🙂

 

Jeg ønsker dere alle sammen en kjempefin og god onsdag 🙂 Ta godt vare på dere selv <3 🙂

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 thoughts on “KJEMPEFINE OG NYDELIGE HØSTDAGER HOS OSS :)

  • Tujanka: Tusen takk for det kjempekoselig kommentar fra deg! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Det med rognebær på trærne varierer, for akkurat utenfor huset vårt er det lite, men så kan du finne mye på et annet tre.

   Huttetu! Jeg vil ha en stabil vinter hvor snøen ligger, og slik at vi kan slippe speilholka! Vinteren for 3 år siden var stabil fra første snøen kom til den smeltet over jul, men de to siste vintrene har det vært lite med snø, og nesten som vår i februar 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 1. Det e høstferie hos oss også og æg har no et par tima pause før æg ska på ny forelæsning.

  Knallhærlige høstbilda og æg likt det siste bildet ditt med trærne som står lænt mot hverandre. Det va sånn konstrast på trærne 🙂

  Æg lika sommern aller best men æg syns høsten fin på grunn av alle dæm fine fargan 🙂

  Æg ønska dæg ein fin onsdag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Når jeg så de trærne med de forskjellige fargene måtte jeg bare ta bilde, for det var en slik kontrast på dem som passet godt å ta bilde av når det var sol fra skyfri himmel.

   Jeg er helt enig! Liker best vår og sommer, men høsten er kjempefin den også nettopp pga av fargene 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 2. Fra i dag kan jeg ta noen dager fri etter noen hektiske dager på jobb, og det er deilig 🙂 Jentene er på besøk til broren min og familien hans. De kommer hjem på søndag. Når tanteungene mine og jentene våre er sammen har det det morsomt, og de har et godt søskenbarnforhold 🙂

  Desidert beste årstiden for meg er sommeren. Jeg er ikke begistret for høsten, men når vi har et fint vær som nå er ikke høsten noe problem.

  Det er mye rogn på rognebærtrærne hos oss også. Jeg satser på den omvendte teorien til Tujanka at treet ikke kan bære tyngde to ganger 🙂

  Flotte bilder som vanglig, og jeg koser meg masse når du deler bildene dine på facebook, instagram, snapchat og blogg 🙂

  De endene der bor i dammen der. Jeg har sett dem ofte når jeg går til og fra jobb.

  Vi snakket om disse trærne som du har tatt bilde av senest i går på jobben om hvor fine de er. På den enesiden er trærne høstgule, mens på den andre siden er de ennå litt grønnere.

  Du må ha en fin onsdag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg!

   Tenker det var kjempegodt for deg å ta noen dager fri etter noen hektiske dager på jobb, og det unner jeg deg av hele mitt hjerte 🙂 Håper jentene deres hadde det fint hos broren sin og søskenbarna sine?

   Mine farvorittårstider er vår og sommer, men høsten er fin den også med alle de kjempefine og nydelige fargene på en godværsdag 🙂 Det gjør høsten kjempefin, og høsten kommer som en god nr.3 🙂

   Det varierer veldig med rognebær på trærne, for akkurat utenfor husene her er det lite rognebær. Vi får stase på en stabil vinter hvor snøen blir liggende. Det verste jeg vet er når det er speilholke på veiene. Da er det bedre med stabil snøvinter slik det var for 3 år siden.

   Det med endene du forteller hørte jeg flere som jeg kjenner som jobber på sykehuset fortalte. De har sett dem hver dag 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Nå fikk jeg flashbacks tilbake til gymnastiden hvor vi gikk på Nordre og viste frem våre nye klær når vi gikk på videregående skole. Husker du at Nordre var full av elver fra videregående skole i langfri?

  Kjekke bilder du har postet på bloggen din, og bildene dine er en fryd for øyet å se på 🙂

  Hva med koret du og mannen din synger i. Skal ikke dere være med på NM da?

  I dag og i morgen har jeg to feriedager til gode, og jeg tok to av dem nå i forbindelse høstferien. Eldstemann ligger har nettopp stått opp. Yngstemann er ute på fotballbanen sammen med noen kamerater og spiller fotball. Jeg har vært i sentrum en tur, vakset klær og rydda i huset før bombenedslaget samler seg på nytt 🙂

  Fin, fin torsdag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Jeg deltar på fotokonkurranse på blogg for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Ja vi måtte gå en tur på Nordre i langfriminuttene, og jo da der var det sikkert at vi traff på kjente fra de andre byskolene som vi snakket med 🙂

   Nei vi i koret vårt var ikke med på NM for kor. Vi har tatt det opp flere ganger, men det har vært så laber interesse for å stille. En del i koret begynner å bli litt opp i årene, og de ser seg ikke råd for å satse så hardt. Det hadde vært kjempegøy å få være med på et NM, men vi får håpe det kan bli senere en gang 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 4. Råherlig innlegg snuppa mi;))

  Åhhhh som jeg savner Trondheim når jeg ser bildene dine som du har tatt;)) Og når Mona Elisabeth nevner gymnastida da vi hang på Nordre i storefri får jeg mange gode minner. Det var stas å gå på Nordre når jeg hadde kjøpt meg ny rød Lewise buke og busnel eller pringlegensler;)) Og gjett om jeg følte meg stolt;)) Om jeg ikke husker feil var måtte vi stå i nærheten av et par gutter vi var interessert i;))

  Såååå flink du er til å gå turer da;)) Vi er 3-4 venninner som går en tur en kveld i uken. Og turene tar vi som trim og sosialt;)) Jeg har begynt å trene på treningssenter 2 ettermiddager i uka. Og det er godt. I begynnelsen var jeg gangsperr at jeg ikke greide å gå på flere dager.

  Finnes det NM for korsangere også. Det blir sikkert artig;))

  Ha ei fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Er det trynefaktoren som gjelder på blogg.no når bloggere får straffesanksjoner?My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Jeg husker det første vi gjorde da det ringte ut til langfriminuttet, var å ta pengepungene våre å gå ned til Nordre, og der var vi sikker på at vi kom i prat med folk vi kjente 🙂 Det var jo sosialt også å være på Nordre i de friminuttene vi var der 🙂

   Jeg merker stor forskjell på formen etter at jeg begynte å gå turer 3 dager i uka, og det er kjempegodt å holde seg i form 🙂

   Har kjempelyst til å trene vekter jeg også, men jeg kan ikke pga leddene mine. Hvis jeg skal trene med vekter må det være en fysioterapeut som veileder meg 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Veldig hyggelig å lese blogginnlegget ditt, og bildene dine som du har publisert på bloggen din er veldig flotte og fine;=)

  Ved første øyekast forelsket jeg meg i det siste bildet av trærne som står mot hverandre, for jeg likte forskjellene på fargen på dem;=)

  Trondheim er en fin by som jeg liker godt, og det var veldig hyggelig å få være på kurs i Trondheim da jeg var der i september;=)

  Flilnk du er til å trimme;=) Jeg prøver å komme meg ut for å trene to ettermiddager i uken, for når jeg sitter inne på kontoret hele dagen synes jeg det er deilig å røre på meg. Mannen min og jeg var på tur i går vi, og vi hadde en fin tur;=)

  Ha en fin mandag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen! Kjempekoselig at du liker bildene mine 🙂

   Da jeg så de trærne, og vi hadde det fine været med sol og blå himmel, var det perfekt motiv å fotografere 🙂 Du fikk jo ikke akkurat det beste været da du var her i Trondheim, og det var synd, for da hadde vi kunne spankulert på Nordre, og sett mye mere enn hva du fikk.

   Jeg synes det er kjempegodt med de turene jeg går 3 ganger i uka, og merker godt at formen er mye bedre 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 6. Fine høstbilder som viser hvor fin en høstdag kan være 🙂 Jeg har vært i Trondheim to ganger, og syntes det var en fin by 🙂 Nidarosdomen var en fin opplevelse å få med seg. Det var en stor opplevelse å få se den vakre katedralen. Da vi var der, var vi også på omvisning på Ringve museum. Jeg reiser gjerne tilbake til Trondheim, og jeg har lyst at mine barn kan få se byen når de har blitt så store som de har blitt.

  Ønsker deg en fin ettermiddag 🙂
  Gry recently posted..Mandag og høstferie 🙂My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge