Min nye lidenskap!

Hei alle bloggvenner. Helt på tampen av dette året, har jeg bestemt meg for å fortelle dere noe jeg har tenkt på lenge. Jeg har besmtemt meg for å trappe ned katteoppdrettet mitt, og starte med oppdrett av skrukketroll!

Nå tror dere sikkert at jeg har blitt gal, men jeg har forelsket meg helt i disse små dyrene. Før jeg fikk mitt første skrukketroll, Bob-Leif, i gave fra min mann, ante jeg ikke hvilken fantastisk personlighet slike små dyr kan ha.

 

Skrukketroll

Bob-Leif hjelper meg med bloggingen, og er veldig glad for at jeg skriver om han

 

Bob-Leif sover i sengen min om natten, og sitter på skuldra mi om dagen, Han går godt overens med kattene, og har alt i alt ett veldig godt gemytt! Han forstår meg, og vi snakker sammen om mye og mangt.

Ettersom skrukketroll som kjæledyr er ukjent for de fleste, planlegger jeg å starte avl av disse, hvor jeg vil fokusere på godt gemytt og flotte skrukker. Jeg må bare finne et passende huntroll. På sikt vil jeg også starte egen klubb i området, kalt trønderskrukken, og invitere til utstilling, såkalt “skrukkeshow”. Dette blir veldig spennende, og jeg håper dere vil støtte meg!

img_6071

Bob-Leif på tur 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Min nye lidenskap!

 1. Det vil du vi skal tro på? Særlig 😀 Jeg fikk meg en god latter da jeg leste innlegget ditt 😀

  Du må ha en fin kveld 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Skrukketroll ja;=) Det hørtes spennedne ut. Ha ha ha ha;=) Trønderskrukken ja. Er det bare trønderske skrukker som er med der da?

  Veldig morsomt innlegg;=)

  Ha en fin kveld søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge