NYE BILDER OG VIDEOER AV KATTUNGENE SAMT OPPDATERING OM KATTUNGENE <3 :)

I går 26.01.2016 ble kattungene 1 uke gamle, og jammen nå er det liv i leiren 🙂 De sloss om pattene til mamma Dixie, og først til mølla får malt. En kattemor har alltid noen yndlingspatter som blir brukt mest. Det er gjerne de to nederste pattene, de pattene over der og litt de over der igjen.
 
 
Lille Florence har økt i vekt, og hun har begynt å greie å suge melk fra mamma Dixie sin patt 🙂 Selvsagt må jeg støttefòre henne videre for å være sikker på at hun øker i vekt, men vektoppgangen til Florence er jeg kjempefornøyd med. I går kveld veide hun 124 gram, og nå i formiddag veide hun 130 gram 🙂
 
 
Felicia er den nest største kattungen, og hun veier 158 gram. Så har vi lille gode marsjipangrisen Felix. Han er en klump ja, og han veier 188 gram 🙂 Det er Felix som er den sterkeste av kattungene, og han tar ikke fem flate øre for å jage søstrene sine bort bra den patten han har bestemt seg for å ha. Jeg må passe på slik at både Florence og Felicia får de beste pattene de også.
 
 
Det var i går det begynte å løsne for Florence når det gjelder å suge melk fra patten til mamma Dixie. Jeg gikk over å gi henne flaske hver fra hver andre time til hver 3.time. Må med hånda på hjertet ærlig innrømme at det er kjempekoselig å gi Florence tåteflaske med kattungemorsmelkerstatning. Jeg må prøve meg frem hvor ofte jeg skal støttefòre Florence. Det viktigste er at hun ikke går ned i vekt.
 
 
I natt gav jeg henne flaske kl.01.45, og jeg gikk å la meg kl.02.00. Jeg stod opp kl.07.00. Da jeg veide Florence var hun 127 gram, og det var tydelig at hun hadde pattet på mamma Dixie 🙂
 
 
Felix har nå åpnet øynene sine, og kattungene blir jo til å spise opp når de åpner øynene sine. Visste dere det at kattunger er født både blinde og døve?
 
 
Dixie er fremdeles en kattemamma som oser av morskjærlighet <3 🙂 Du kan se at hun er stolt over ungene sine. Ikke noe er så rørende som å se en kattemors kjærlighet til sine søte små kattunger <3 🙂 Den første uka har hun for det meste lagt pal og ammet, men hun vil få mer jobb med å holde styr på trioen sin om 2-3 uker 🙂     Jeg blir aldri lei av å sitte å se på kattungene når de dier mammen sin, og det er rene meditasjonen, for det er så avslappende. Da hører du den lykkelige kattemammen som maler, og kattungene sine smattelyder <3 🙂    

HER KOMMER NOEN BILDER OG VIDEOER JEG HAR TATT DE SISTE DAGENE:

 
 

260116_kattungene_sover8

Kattungetrioen sover trygt og avslappet <3 :)

 
 

260116_kattungene_sover9

Vi snakker om et totalt avslappet og bekymringsfritt liv her <3 :)

 
 

260116_kattungene_sover10

Når kattungene sover slik, er det for at de skal holde varmen.

 
 

260116_kattungene_ammer2

Kattungene drikker melk fra mamma Dixie <3 :)

 
 

Kattungene koser seg når de får melk fra mamma Dixie Rose <3 :)

 
 

260116_kattungene_avslappet6

Etter kattungene har fått melk, blir de så trøtte og avslappet alle sammen <3 :)

 
 

260116_felicia_florence_ammer3

Felicia og Florence koser seg ved melkebaren <3 :)

 
 

Florence var kjempeivrig når hun fikk ut melk fra patten til mamma Dixie Rose <3 :)

 
 

260116_florence_en_uke4

(N) Hakrilas Florence 1 uke gammel <3 :)

 
 

270116_felicia_en_uke3

(N) Hakrilas Felicia 1 uke gammel <3 :)

 
 

270116_felix_en_uke2

(N) Hakrilas Felix 1 uke gammel <3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “NYE BILDER OG VIDEOER AV KATTUNGENE SAMT OPPDATERING OM KATTUNGENE <3 :)

 1. Kjekt å lese at hun har begynt å drikke melk fra mammen sin <3 Videoen hvor hun drikker er skjønn <3

  Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å mislike skjønne katter. De som gjør det må ha et hjerte som er hardt som stein.

  Skjønne videoer og bilder du har publisert på bloggen din. Jeg skjønner hvorfor du er i din egen kattungeverden nå ja 🙂 Nyt ukene med kattungene 🙂 Tiden frem til de flytter går fort.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det er kjempekoselig at du likte bildene mine, og det motiverer meg til å fortsette å dele bilder og videoer med dere 🙂

   Ja når Florence fant ut at mamma Dixie hadde bedre melk enn morsmelkerstatningen gikk det kjempefint for henne å drikke melk, og hun har økt jevnlig i vekt hele tiden. Det er jeg kjempeglad for 🙂

   Jeg nyter hver eneste dag med kattungene, og Dixie er en kjempeflink kattungemamma for sine tre søte små <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Åhhhhh snuppa mi;)) Du kan få facebookvennene dine, instagramfølgerne dine, snapchatfølgerne dine og bloggleserne dine kattungesyk. Og det er dårlig gjort å legge ut sånne videoer og bilder;))

  Jeg smeeelter av bildene og videoene;)) Råbra at Florence ammer moren;)) Og hun så ivrig ut der hun lå.

  Jeg gleder meg til flere bilder av kattungene;)) For jeg syns de er råsøte;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Advent- og førjulstiden er over oss. Måtte den fylle alle med fred og harmoni.My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Maritvennen 🙂 Jeg setter kjempestor pris på tilbakemeldingene på bildene mine, og det motiverer meg til å fortsette å dele bilder og videoer med dere. Er jo i en kattungeboble da, men det får så være 🙂

   Jeg er kjempeglad for at Florence fant ut at hun ville amme mamma Dixie, og hun legger på seg bra 🙂 Det er ca. 10 – 15 gram som skiller Florence og Felicia i vekt nå.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Førr nån goinga av kattunga du vise bilde av <3 Dæm e jo tel å spis opp og derr søt dæm e <3

  Ikkje nåkka e som å sjå på fine dyrebilda og æg får sånn ro når æg ser på dyrebilda.

  Kerr bra at ho lille kattungen et sjøl og det blei æg glad førr å læs på facebooken din 🙂

  Æg ønska dæg ein fin fredag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine, for det motiverer meg virkelig til å fortsette å dele bilder som jeg tar. Jeg er jo litt i kattungetåka, og da blir det ene del bilder og videoer av kattungene 🙂

   Ja jeg er kjempeglad at Florence nå ammer mamma Dixie, og hun legger kjempefint på seg av melken til Dixie 🙂 Det er nå ca. 10 – 15 gram som skiller Florence og Felicia 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 4. Først må jeg si tusen takk for en koselig ettermiddag 🙂 Det var koselig å få se de tre nurkene til Dixie. De var nusselige alle tre, og Dixie da så stolt hun var 🙂 Jeg skal sende deg bildene på mail av kattungene som jeg tok med mobilen min.

  Kattungene vokser fort, og om noen uker har du 3 villbasser løpende rundt på stuegulvet 🙂 Det er en morsom periode. Jeg savner litt den tiden da Maco var kattunge, og løp rundt i huset som en villmann 🙂

  En fin fredagskveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det var kjempekoselig at du likte bildene mine, og det motiverer meg kjempemasse til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere 🙂 Jeg er jo i en kattungeboble akkurat nå, og derfor blir det en del bilder av smånurkene mine 🙂

   Kjempekoselig at du kom innom på besøk, og bare ring på hvis du ønsker en kopp kaffe før eller etter arbeid 🙂

   Kattungene vokser fort ja, og de utvikler seg for hver en time og hver en dag 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Da jeg leste oppdateringen på facebook om Florence ble jeg veldig glad;=) Veldig bra at hun tar patten til Dixie nå. Hun trengte bare litt starthjelp, men du fikk henne i gang;=) Det skal du være stolt og glad for;=)

  Jeg har ikke annet å si om bildene og videoene dine annet enn at jeg er hodestups forelsket;=) Når jeg ser bildene dine og videoene du deler kjenner jeg at jeg blir kattungesyk, men det får bli når kastratene våre ikke er blant oss lengre. De skal få være lykkelige kastrater begge to;=)

  Du får ha en fin kveld søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Høstens hverdag hos oss;=)My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Catzyvennen 🙂 Kjempekoselig at du like bildene mine, og du aner ikke som det motiverer meg til å fortsette å dele bilder og videoer med dere. Jeg er jo i en kattungeboble akkurat nå, men det får så være 🙂

   Du aner ikke hvor kjempeglad jeg er når Florence ammer mamma Dixie, og at hun jevnt har økt i vekt 🙂 Nå er det ca. bare 10 – 15 gram som skiller Florence og Felicia 🙂 Det er jeg kjempeglad for 🙂

   Jeg kjenner meg igjen over å være kattungesyk, for det blir jeg også når mine abyssinervenner og rasekattvenner deler kjempefine kattungebilder på facebook, instagram og blogg 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge