JEG FØLER JEG HAR STYGG RUMPE, FORDI EN TOPPBLOGGER VIL OPERERE RUMPA SI!

Atter en gang står nok en toppblogger frem hvor hun offentlig går ut og sier at hun ønsker å ta en skjønnhetsoperasjon!! Dette er så galt som det går an å få bli!
 
 
Disse bloggjentene (mange toppbloggere) i alderen 18 – 21 år er virkelig kjempenydelige unge jenter som har et vakkert utseende! De har ett stort problem, og det er at de selv har så lav selvtillit til sitt eget utseende at de ikke er fornøyde med seg selv.
 
 
Samme hvor mange ganger familie og venner forteller dem at de er kjemepflotte akkurat som de er, er de ikke fornøyde. De leter etter feil hos seg selv. Når de står foran speilet finner de ut at nesen er for stor, leppene er for små, tennene er skjeve, de har sinnarynker i ansiktet, puppene er for små og rumpa er det noe galt med! Hallo! Hvorfor står du og leter etter feil hos deg selv når du er perfekt nok som du er! Teller ikke foreldrene og vennene sine meninger noen ting når de oppriktig og ærlig forteller dem at de er kjempenydelige og fine akkurat som de er!
 
 
Gjennom gjentatte ganger å si til seg selv at nesa er for stor, tennene skjeve, har mange rynker, puppene for små, leppene for små og rumpa er fæl kommer de inn i en vond sirkel, for selvtilliten brytes totalt ned! Disse bloggjentene ønsker bare èn ting, og det er å legge seg under kniven for å operere seg.
 
 
Først så velger de kanskje å ta silikon i puppene, men de blir forsatt ikke fornøyde. Deretter velger de kanskje å ta restylane og botox for å få større lepper. Enda er de ikke fornøyde. Det blir til slutt en evig runddans hvor de hele tiden må utføre et inngrep i den tro at de får et “peferkt” utseende! I bloggejentenes øyne er det “perfekte” utseende toppen av lykke!
 
 
Familie og venner reagerer også på at deres datter/venninne legger seg under kniven for å la seg operere, og samme hvor mange ganger de prøver å fortelle datteren/venninnen sin at de er kjempeflotte jenter hjelper det ikke. Bloggjenta vil ikke høre på det høre. Hun hellig overbevist om at hun er mislykket, stygg og fæl.
 
 
Det disse bloggjentene skulle ha hatt er timer hos en psykolog hvor de kunne få ordnet opp i tankene sine, og jobbet med å få bedre selvtillit! Ikke en skjønnhetsoperasjon, innsprøyting av gift- og nervestoffer i ansiktet osv.
 
 
Slike skjønnhetsoperasjoner burde blitt forbudt å utføre på jenter og gutter i alderen 18 – 25 år. En ung jente i alderen 18 – 21 som har en så liten selvtillit til sitt eget utseende vet ikke sitt eget beste når hun legger seg under kniven for å operere nesa si eller tar rumpeløft! Det er i hodene deres problemet sitter! Da vil ikke en operasjon hjelpe, eller å fylle leppene med botox og restylane!
 
 
Så sitter de bloggjentene/toppbloggerne på bloggene sine og forteller offentlig for sine lesere hva planene deres for skjønnhetsoperasjoner er! Det er det som skremmer meg!
 
 
Grunnen til at det skremmer meg er fordi at mange av de bloggjentene også er toppbloggere i Norge. De har mange yngre følgere som ser opp til dem, og har dem som forbilder. Det blir så galt som det går an å få bli at disse bloggjentene skal sitte på sine å fortelle om planene sine om fremtidige skjønnhetsoperasjoner! Yngre jenter som har de bloggjentene som forbilder vil bli påvirket av den bloggjenta de ser opp til, og i verste fall kan de yngre jentene begynne å lete etter feil ved utseende sitt på samme måte som bloggforbildet sitt!
 
 
Jeg mener at det burde bli totalforbudt å blogge om temaer som handler om skjønnhetsoperasjoner, plastiske operasjoner, forbud mot å skrive innlegg som handler om å ta silikon, botox og restylane! Det er fordi det er mange yngre jenter som blogger, og disse bloggerne kan være helt ned i 10 – 11 års alderen! Siste de jentene trenger å bli foret av er innlegg som handler om skjønnhetsoperasjoner, og innlegg som bevisst fører til kroppspress, og jaget etter å se “perfekt” ut!
 
 
En 18 – 20 åring blir beregnet som voksne siden de er myndige, men man skal huske på at kroppen fremdeles er under utvikling. Man er i en sårbar alder hvor man gjerne vil prøve ut nye ting, og en ting er sikkert, man vokser hele livet! 18 – 20 åringer som velger å ta restylane og botox vet ikke hvor mye hun ødelegger ansiktet sitt. Slike behandlinger må vedlikeholdes jevnlig, og en utenforstående ser lett at ansiktet til en som jevnlig har tatt botox og restylane blir mimikkløs og stivt! Den som jevnlig tar botox og restylane ser eldre ut enn hva de er, og det er ikke tull en gang!
 
 
Jeg skjønner ikke hvorfor 18 – 20 åringer ødelegger seg ved å gjennomføre plastiske operasjoner, injeksjoner og skjønnhetsoperasjoner! Det er over min fatteevne!
 
 
Det tar tid på å finne seg selv etter puberteten, og det tar tid på bli kjent med sin egen kropp, men jeg skulle ønske at de bloggjentene som gang etter gang forteller at de synes at de er stygge og fæle kunne se hvor kjempeflotte de i virkeligheten er!
 
 
Som jeg nevnte lengre oppe er 18 – 20 åringer inne i en alder hvor brytningen mellom det å bli voksen, og det å være tenåring pågår i kroppen, og mange jenter er sårbare. Mange av disse bloggjentene som også er toppbloggere deler bilder av seg selv på blogg, instagram og facebook.
 
 
Det mange av disse bloggjentene/toppbloggerne som daglig deler bilder av seg selv på bloggene sine. Hvis denne bloggjenta/toppbloggeren har liten selvtillit til sitt eget utseende fra før, og synes hun ser fæl og stygg ut, skal det bare en liten negativ kommentar til om hennes utseende som kan gjøre vondt verre!
 
 
Jeg har selv lest kommentarfeltene til noen disse toppbloggerne, og jeg har sett at de får nokså mange stygge kommentarer fra både anonyme og ikke-anonyme som går direkte på deres utseende! De skal jammen være kjempesterke psykisk for ikke å la seg knekke av noen av kommentarene som kommer inn. Mange av de stygge og nedlatende kommentarene disse bloggjentene/toppbloggerne mottar i sine kommentarfelt bunner i sjalusi fra ende til annen!
 
 
Du sitter bare ikke i andres kommentarfelt og forteller at bloggeieren er stygg, bloggeieren er feit, bloggeieren har stygg nese, bloggleseren har stygg rumpe osv! Det er ikke greit i det hele tatt!
 
 
Hadde du turt å gå bort til en vilt fremmed person på gaten og sagt det samme? Nei! Det hadde du ikke! Siden det er en blogg på internett, og du tror du kan skjule deg bak en PC-skjerm og et tastatur som anonym eller med et nicknavn tror du at du er tøff som skriver en stygg kommentar hvor du rakker ned på utseende til bloggeieren!
 
 
Det du ikke tenker på er at du ikke vet noe om hvordan mottakeren, her bloggeieren vil reagere på stygge kommenterer som du nettopp skriver! Hva om bloggeieren som mottar din stygge kommentar angående utseende sitt, sliter lav selvtillit til sitt eget utseende fra før? En stygg kommentar av typen: “Du ser så feit ut!”, eller “Nesa di tar alt for stor plass i ansiktet!” kan i verste fall medføre at mottakeren av kommentaren får enda lavere selvtillit, og i verste fall kan det få katastrofale konsekvenser!
 
 
Jeg skulle ønske at bloggjenter/toppbloggere i alderen 18 – 20 år kunne begynne å bli fornøyde med seg selv og sitt eget utseende! Selv har jeg vært i den alderen, men er det en ting jeg har lært meg, er det at selvtilliten vokser etter hvert som man blir eldre, og får flere år på baken! Det er normalt å være usikker på sitt eget utseende når man er i alderen 18 – 20 år, men det handler om at man lærer å akseptere seg selv slik man er, og ikke minst lære å elske seg selv. Hvordan kan man forvente at man skal elske andre mennesker rundt seg selv hvis man ikke er glad i seg selv?
 
 
Løsningen ligger aldri i å utføre skjønnhetsbahendlinger i form av operasjon av nesen, rumpeløft, ta silikon i puppene, sprøyte inn botox og restylane i leppene osv. Det er ikke normalt! Utseende vi har, er det utseende vi skal være stolte av, og hver og en av oss er unik akkurat slik vi er!
 
 

kardashian_lepper_med_fyll

Ta en titt på dette bildet av disse leppene! Er disse leppene normale? Vil man virkelig dit at det er dette som er normen for et “perfekt” utseende på lepper? I så fall er det kjempetrist utvikling 🙁 Bildet er lånt fra Bildet er lånt fra denne nettsiden: http://www.elmundo.es/blogs/elmundo/happyfm/2013/06/07/kim-kardashian-nuevas-operaciones.html

 
 

Disse bildene viser bilder av lepper før og etter behandling. Hva mener du er mest naturlig fint? Jeg håper virkelig du mener at bildene av de naturlige leppene før behandling er finest! På bildene etter behandlingen vises det kjempegodt at det er unaturlig og fake! Bildet er lånt fra denne nettsiden: http://www.thepictaram.club/p/restylanelepper

 
 
Nå er det på tide å våkne opp, og se hva bloggjenter/noen toppbloggere i alderen 18 – 21 år holder på med når de har så lav selvtillit til sitt eget utseende, og synes alt på dem er stygt og fælt at de vil ty til ekstreme metoder som skjønnhetsoperasjoner for å få et “perfekt” utseende!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “JEG FØLER JEG HAR STYGG RUMPE, FORDI EN TOPPBLOGGER VIL OPERERE RUMPA SI!

  1. Bra innlegg du har skrevet, og du peker på mange viktige ting. Det er alt for mye kroppspress på jenter i alderen 18 – 20 år i dag, og legge seg under kniven for å ta en skjønnhetsoperasjon, fylle silikon i brystene sin og fylle leppene sine fulle av giftstoffer er helt bak mål.

    Det kan ikke være sunt å blogge for de bloggerne som har store problemer med selvtilliten til sitt eget utseende. Alt hanlder jo om å få flest likes på bildene sine, og får de ikke det så går verden under for dem.

    Det de bloggerne holder på med er å syke seg ned, og til slutt tror de på det forvridde speilbildet de ser i speilet. Noen psykologtimer er det eneste som kan hjelpe dem på rett kjør.

    Jeg husker hvordan jeg var da jeg var i alderen 18 – 21 år, og jeg var ikke sikker på meg selv. Min selvsikkerhet kom da jeg ble noen år eldre. Økt selvsikkerhet og selvtillit kommer med årene. Jeg skjønner ikke hvorfor plastiske kirurger tar i mot flott unge jenter som for eksempel vil operere nesen sin. Plastiske kirurger skal tjene penger de også. Det skjønner jeg, men det er hull i hodet når de går med på å fylle silikon i brystene til en 18 år gammel jente, eller gå med på å operere nesen til jenta fordi hun synes den er stygg. Da skulle den plastiske kirurgen sagt nei, og henvist jenta til psykolog for videre behandling. Samme gjelder skjønnhetssalonger som ufører injeksjon av botox og restylan. Jeg mener skjønnhetsbehandlinger og injeksjon av botox og restylan burde blitt forbudt å utføre.

    Det naturlige er det som er finest.

    Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

    Klem, klem fra Mona Elisabeth
    Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

    • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefin og utfyllende kommentar fra deg på blogginnlegget mitt 🙂 Jeg synes det er kjempetrist når det er så mye kroppspress og jag etter det “perfekte” utseende. Det er en forskrudd bloggverden man er vitne til blant disse toppbloggerne.

      De toppbloggerne som har tatt silikon, botox, restylane og skjønnhetsoperasjoner har en ting felles, og det er at de har mange unge jenter som ser opp til dem, og har dem som idoler. Det er på tide at disse toppbloggerne i alderen 18 – 23 år får totalforbud om å fortelle på bloggene sine om at de vil ta en rumpeløftoperasjon, eller legge inn silikon i brystene sine. Skaff dem en psykologtime fortest mulig sier jeg!

      Når 18 – 23 åringer forteller at de vil bli kvitt rynkene sine ved å ta restylane og botox har jeg lyst å rope høyt at ingen 18 – 20 åringer har rynker! Hvorfor i huleste vil de ødelegge ansiktet sitt å sprøyte inn disse nervestoffene i ansiktet? De blir avhengige av det til slutt.

      Det som er enda verre, er når voksne bloggere i alderen 40 år og oppover bevisst på sine blogger sitter og forteller at de må ta påfyll av restylane, juviderm etc for det må tas jevnlig. Da beviser det bare at man blir avhengig av disse behandlngene! Voksne bloggere burde i hvert fall ha vett nok til å ikke promotere slike skjønnhetsbehandlinger offentlig på bloggene sine nettopp med tanke på de usikre bloggerne i alderen 18 – 23 år!

      Jeg er helt enig! Slike skjønnhetsbehandlinger og skjønnhetsoperasjoner skulle ha vært forbudt for personer i alderen 18 – 30 år!

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

      Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  2. Bra skrevet!
    Dette er jenter som sliter veldig med selvtilliten sin (i likhet med meg), men jeg prøver bare å tenke at jeg ikke trenger å synes at rumpen min er stygg av den grunn.
    Jeg blir sliten av alt dette kroppspresset :/

    • Elena: Tusen takk for kjempefin kommentar og innspill på blogginnlegget mitt! Det er kjempeviktig at de som har lav selvtillit til sitte eget utseende heller tenker positive tanker å si til seg selv: “Jeg er perfekt nok akkurat som jeg er!” Hvis man sier det hver dag, så skal jeg love deg at man får det bedre med seg selv!

      Hvis man psyker seg ned hver eneste dag ved å finne feil på seg selv vil hjernen bli programmert til å tro at man er stygg og fæl.

      Det er helt vanlig å slite med selvtilliten sin i alderen 18 – 23 år, for man går jo fra å være tenåring, skal venne seg til kroppen sin og man gjennomgår mye i den alderen. Jeg kan love deg at det blir bedre etter hvert som man blir eldre.

      Skjønner deg kjempegodt, og du er ikke alene om å bli sliten av dette kroppspresset! Jeg har hørt flere unge jenter si det samme.

      Derfor skulle disse toppbloggerne som skriver om disse temaene fått forbud mot å skrive om dette på bloggene sine, og særlig med tanke på at de har mange yngre lesere som ser opp til dem som idoler! Det blir så feil som det går an å bli!

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

      Purr, purr, fra Toril og kattene

  3. Helt forferdelig! Dette er direkte stygt, og ikke noe mer å si om det. At de som styrer med dette ikke ser det selv, er meg et under. Selvopptatthetens bekreftelser, for de må være de eneste som syns det ser bra ut… HUFF!

    Godt innlegg fra deg, igjen.

    Ha en flott dag 🙂
    lillja recently posted..La deg friste!My Profile

    • Lillja: Tusen takk for kjempefin kommentar på blogginnlegget mitt! Ja det er direkte stygt, og de som tar botox, restylane og juviderm sier at de tar så lite, så ser de ikke selv hvor mye det vises, og hvor stivt og stygt ansiktet deres ser ut! Det virker som om ansiktet er dødt om du skjønner hva jeg mener.

      I tillegg så innrømmer det jo at de må ta påfyll jevnlig for å holde dette ved like! Noe er rav ruskende galt!

      Dette utseendefikserte kroppshysteriet som man finner på blogg er helt bort i natta, og det burde blitt forbudt å blogge om dette.

      Det er på tide at de toppbloggerne i alderen 18 – 23 år nå tar ansvar for hva de publiserer på bloggene sine, og særlig med tanke på grunn av de yngre tilhengerne deres som har dem som forbilder! Yngre jenter burde blitt skånet fra å lese slike innlegg, for de har ikke godt av det!

      Jeg reagerer også med avsky når voksne bloggere i alderen 40 år og oppover reklamerer villig for at de benytter seg av å ta restylane, botox og juviderm. I hvert fall i disse kroppsfikserte samfunnet vi lever i. Voksne bloggere bude hatt mer vett enn som så!

      Heldigvis har en av toppbloggerne (Styleconnection) stått opp og sagt fra hva hun mener om denne trenden! Hun har fått kjempemasse støtte fra fortvilte foreldre til unge usikre tenåringsjenter som er villig til å bruke konfirmasjonspengene sine til å ta skjønnhetsbehandling. Fy f… noe er fullstendig galt med samfunnet når det har gått så langt!

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

      Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  4. Råbra skrevet innlegg snuppa mi;)) Og det er tydelig at de kroppsfikserte toppbloggerne sliter med selvtilliten og selvbildet. Det de trenger er hjelp fra proffersjonelle til å ta tak i problemene sine. Løsningen er ikke skjønnhetsoperasjoner, silikon i pupper, fikse på nesen, fikse på rumpen, restylane og botox. Og de vet ikke at de ødelegger kroppene sine å holde på sånn. Det blir en avhengighet på samme måte som rusmidler.

    De kroppsfikserte bloggerne burde ikke ha blogg. For jeg tror den oppmerksomheten de får rundt utseende sitt ikke er bra for dem. De får blod på tann til å gjøre mer. Og de må hele tiden få bekreftelse på utseende sitt.

    Det er tull at bloggere fra 18 år og oppover ikke skal ha ansvar for det de skriver på bloggene sine. Og de skal tenke på de yngre bloggerne som har dem som forbilder når de skriver åpenlyst om at de vil operere seg fordi at de syns de er stygge. Det er ikke et bra forbilder.

    Bloggere som skriver om sånne temaer burde hatt en advarselsboks på bloggene sine.

    Ha en fin kveld 🙂

    Stooor klem fra Else Marit
    Else Marit recently posted..Mobbeofre som selv blir skifter roller til å bli en mobber og sosiale samhandlingsregler på internettMy Profile

    • Else Marit: Tusen takk for kjempbra kommentar og innspill på blogginnlegget mitt Else Maritvennen!

      Da jeg så overskriften fra en toppblogger at hun ønsket å ta rumpeløftoperasjon ble jeg så sjokkert og rystet! Noe er riv ruskende galt når unge bloggjenter i alderen 18 – 23 lett som bare det legger seg under kniven for å operere nesen, ta rumpeløft, fylle i silikon og jevnlig ta restylane og botox for rynker de ikke har! Kom ikke å fortell meg at 18 – 23 åringer har rynker! Den får de dra lengre og lengre på landet med. Disse bloggjentene har så lav selvtillit at de står og psyker seg ned foran speilet hver dag, og de finner feil på feil med seg selv! Bak disse foreldrene står det gjerne fortvilte foreldre som har prøvd å fortelle dem at de er perfekte nok akkruat som de er, men til ingen nytte. Disse jentene har psyket seg slik ned, og fått en negativ tankegang som handler om utseende deres 🙁

      Det verste som er at de skriver om tankene sine på bloggene sine uten en tanke på at de har mange yngre jenter som har dem som idoler og forbilder! Jeg mener at det siste idolene og fansen til disse kroppsfikserte bloggerne trenger er å bli foret med slike tankeløse innlegg. Derfor mener jeg at det skulle vært totalforbud for disse bloggjentene og andre bloggere å skrive om noe som helst som har med skjønnhetsfiksering å gjøre!

      Når disse bloggjentene som er så utseendefikserte vet at de har mange yngre jenter som fans, har de et ansvar å for hva de poster på bloggene sine!

      Noe annet jeg blir skremt av er når voksne bloggere i alderen 40 år og oppover forteller at de støtter skjønnhetsbehandlinger som restylane, botox og juviderm! Det er hull i hodet synes jeg, og voksne bloggere skulle hatt vett nok i hodet til å skjønne at sånt publiserer man ikke offentlig, nettopp med tanke på yngre usikre jenter som tenker på det samme!

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

      Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  5. Viktig tema du tar opp, og det sier jeg fordi jeg har to tenåringsjenter som har noen faste toppbloggere som de leser fast. Noen av de bloggerne har tatt silikon, tar jevnlig fyll i leppene sine, og er litt for opptatt av sitt eget utseende.

    Jeg mener at de toppbloggerne ikke er gode forbilder for yngre lesere. Det har jeg sagt til jentene mine, og det er ikke normalt av en 18, 19 eller 20 åring å legge seg på operasjonsbordet for å la seg operere. Jeg har forklart for jentene at skjønnhetsoperasjonene de har tatt har de tatt fordi de har elendig syn på sitt eget utseende.

    Døtrene har fortlat at mange av de toppbloggerne får usaklig stygge kommentarer på utseende sitt, og jeg påpeker at ingen har rett til å skrive stygge kommentarer om andres utseende.

    Jeg synes bloggverden virker hard og brutal, og det er blogg sin skyld at mange bloggere i alderen 18, 19 og 20 år er så usikre på sitt eget utseende. Det jeg ikke skjønner er hvorfor de på død og liv må publisere bilder av seg selv når de synes selv at de ser fæl ut? Hvor er logikken? Det henger ikke ikke sammen. De er avhengige av å få bekreftelse på utseende sitt.

    Jeg har sett mange som har tatt fyll i leppene sine, og i ansiktet. De ser falske og stygge ut på lang vei. Unnskyldningen deres er at de ikke tar så mye, men det vises godt at de har tatt skjønnhetsbehandling. Jeg forstår ikke hvorfor folk vil seg så vondt.

    En fin og god kveld ønskes deg 🙂

    Godklem fra Irene

    • Irene: Tusen takk for kjempefint innspill på blogginnlegget mitt! Ja denne trenden hvor unge bloggjenter i alderen 18 – 23 år lettvint legger seg under kniven for å utføre en skjønnhetsoperasjon er sjokkerende og kjempetrist 🙁 Rett og slett fordi disse unge bloggjentene har så dårlig og lav selvtillit at de ikke selv ser at det de gjør er så feil! De psyker seg ned ved å finne feil på seg selv, og gjør man det flere ganger daglig dag ut og dag inn, hvil hjernen bli påvirket til å tro at man er stygg og fæl!

      Det andre er at disse unge bloggjentene har mange yngre jenter som ser opp til dem som idoler, og det er på tide at de tar ansvar for hva som de publiserer på bloggene sine! Yngre jenter trenger ikke å bli foret med at usikre bloggjenter ønsker å ta en skjønnhetsoperasjon, sprøyte inn restylane, botox og juviderm i leppene sine fordi at de føler seg stygge eller at de tror de har rynker! Det er ikke rart at den kommende generasjon får en forvridd virkelighetsoppfattelse at de tror de må se perfekte ut, og den eneste løsningen er skjønnhetsbehandlinger som dette.

      Jeg mener at slike blogginnlegg som handler om at bloggere (både voksne og yngre bloggjenter) ønsker å ta en skjønnhetsoperasjon, ta silikon, ta botox, restylane og juviderm burde blitt totalforbudt på blogg! Bloggjenter i alderen 18 – 23 vet nøyaktig hva de holder på med, og det er på tide at de tar ansvar for hva de publiserer på bloggene sine. De er langt fra gode forbilder når de reklamerer for at de har lyst til å ta en neseoperasjon, et rumpeløft eller fylle i botox og restylane i leppene sine! Det kaller jeg ikke å være gode forbilder med sunne verdier i livet sitt!

      Noe annet jeg synes er skremmende er når voksne bloggere i alderen 40 år og oppover skriver at de støtter slike behandlinger. Voksne bloggere i alderen 40 år og oppover burde i hvert fall ha vett nok til å ikke støtte opp under det kroppshysteriet og jaget etter det “perfekte” utseende! Det kaller jeg i hvert fall ikke for å være forbilder, men ren og skjær idioti!

      Jeg er ikke sjalu, men jeg vet med hånden på hjertet at de ødelegger seg ved å sprøyte inn gift- og nervestoffer i ansiktet sitt som dreper de naturlige hudcellene! Ikke minst synes jeg oppriktig og ærlig at de blir styggere i ansiktet, og de har en død mimikk. Det vises på lang avstand. Selv om de unnskylder seg med at at de ikke tar så mye, så må slike behandlinger tas jevnlig! Så snakk om å motsi seg selv!

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

      Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  6. Æg syns det e bra du skriv om det problemet førr det e blitt ett stor problem har æg sett og sælig på blogga. Æg har sett fleire av dæm toppbloggeran som fortæl læseran sin at dæm bruke restylane, botox, har tatt silikon og ønske å fikse sæg meir. Hærregud! Det e ikkje rart at det bli my kroppspress på å sjå perfekt ut og det æg syns e skummelt e når dæm yngre tilhengeran tel dæm bloggeran sug tel sæg alt dæm skriv om plastsike operasjona, botox, restylane og skjønnhetsoperasjona. Unge bloggfans tel kroppsfikserte bloggera træng ikkje å læs sånne blogginnlegg førr dæm vil bli påvirka av det idolan dæmmes skriv.

    Da æg va 18 – 20 år hadd æg også idola som æg såg opp tel, og som æg beundra men det va ikkje snakk om nåkka som het førr restylane, botox og skjønnhetsoperasjona.

    Æg skjønna ikkje at det kan vær lov å profilere sæg på den måten på en blogg som e offentlig tilgjengelig førr alle og æg bli skræmt.

    Det e ikkje normalt å vær så avhengig at man må fylle på med restylane og botox jevnlig, og at dæm tillate at 18 – 20 åringa tar plastsike operasjona. Æg har vænna som har tatt restylane og botox og æg syns dæm bli styggere etter hvert som dæm tar påfyll. Dæm unnskylle sæg med at dæm tar så lite men det vises på lang vei at dæm har gjort det. Probleme e at dæm ikkje ser det sjøl. Æg syns alle skjønnhetsbehandlinga av den typen e ille.

    Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

    Stor bloggklæm fra mæg

    • Siri Elise: Tusen takk for kjempefin kommentar og innspill på blogginnlegget mitt!

      Dette jaget etter det “perfekte” utseende er blitt et kjempestort hovedproblem på blogg, for det er mange unge bloggjenter i alderen 18 – 23 år som er sykelig opptatt av å se bra ut, og de har så lav selvtillit til sitt eget utseende at de legger seg frivillig under kniven for å ta en skjønnhetsoperasjon 🙁 Jeg er sikker på at bak disse jentene står det fortvilte foreldre, søsken og venner som har påpekt og påpekt gang på gang at de er perfekte akkurat slik de er, men problemet er at de vil ikke høre på hva de sier.

      De har psyket seg ned ved å daglig finne feil på seg selv, og at de tror de er stygge og fæle at de har fått lav selvtillit pga det!

      Jeg mener at disse bloggjentene ikke er gode forbilder med sunne verdier i livene sin!

      Det jeg ikke skjønner er at de bloggjentene som er så opptatt av å se perfekt ut at de ikke tenker over at de har mange yngre fans og idoler som ser opp til dem! Derfor skulle det vært totalforbud mot å blogge om slike temaer som handler om skjønnhetsoperasjoner, restylane, botox og juviderm! Slike innlegg trenger ikke yngre folk å lese, for det vil smitte over på de som er usikre og har en lav selvtillit!

      Skjønnhetsoperasjoner og innsrpøytning av restylane, botox og juviderm burde fått en mye høyere aldersgrense enn hva det er i dag. Jenter i alderen 18 – 23 år trenger ikke å fjerne “rynkene” som de mener de har.

      Det de ikke ser er at de blir avhengige av disse behandlingene, for de må ta påfyll jevnlig, og der sitte de og påstår at de ikke tar for mye. Hallo! Hvor er logikken hen?

      I tillegg blir jeg flau over voksne bloggere i alderen 40 år og oppover som skriver at de støtter slike behandlinger. Voksne bloggere burde i hvert fall ha vett nok mellom ørene til å vite at man ikke er et godt forbilde når man står frem med et slike meninger, og i hvert fall ikke når de vet hvordan presset og jaget etter det “perfekte” utseende er fremtredende på blogg og sosiale medier!

      Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

      Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge