KATTUNGETRIOEN PÅ FLYTTEFOT TIL SINE NYE HJEM! SISTE NYTT MED OPPDATERING OG BILDER AV KATTUNGETRIOEN <3 :)

Det er nå 7 dager siden første kattunge (Florence) flyttet til syn nye eier. Oppdateringer jeg har mottatt fra Florence sin nye eier, er at det har gått kjempebra. Florence har funnet seg til rette, og hun er tillitsfull, kjælen og glad i mennesker. Nå holder Florence på å bli kjent med hunden som hun skal bo sammen med.
 
 
Det er kjempetrist når kattungene skal flytte, og jeg prøver å være nøye med hvilken familie som kan passe til hver enkelt kattunge, og ikke minst hvilken kattunge som skal flytte først. Noen kattunger er tidligere klare til å flytte enn andre av sine kullsøsken. Florence var den som var klar til å flytte først, fordi hun var den tøffeste i kullet. Hun var den som først kom og hilste på gjestene våre, og hun var den som først kom å la seg i fanget for å få kos. Magefølelsen min var kjempegod når jeg visste at Florence skulle få lov til å bo sammen en hund, for Florence er tøff nok til å bli kjent med en hund. Jeg er kjempeglad for å høre at den første uken for de nye eierne til Florence har gått kjempefint 🙂 Den nye eieren til Florence fikk ikke dagene til å gå fort nok før tirsdag 19.04.2016 kom, og hun komme komme for å hente sitt nye familiemedlem 🙂
 
 
Etter Florence flyttet begynte også Felicia å ta mer plass, og hun ble tøffere og tøffere 🙂 Felicia trengte de to ekstra dagene før hun flyttet til sine nye eiere. De som har kjøpt Felicia er et ungt par, og de forelsket seg pladask i Felicia. Da jeg traff de nye eierne til Felicia skjønte jeg med en gang at det kom til å bli totalmatch fra første stund. Det ble forelskelse med første blikk 🙂
 
 
Torsdag 21.04.2016 var dagen for at Felicia skulle flytte, og de nye eierne sa at det var den lengste uken som noen gang hadde vært 🙂 Den første dagen gikk Felicia og pep etter kullsøsknene sine, og hun knyttet fort bånd, og ble tillitsfull til sine nye eiere. Felicia får lov til å sove i sengen om natten, og hun er blitt husets prinsesse 🙂 Oppdateringen fra Felicia sine nye eiere har også vært kjempepositive, og de forteller at Felicia skal være der det skjer når det skjer. Hun fotfølger sine nye eiere samme hvor de går 🙂
 
 
Når matchen mellom eiere og kattunger er slik den er i Florence og Felicia sitt tilfelle, er det kjempeherlig og godt å selge kattungene. Jeg som oppdretter vet at kattungene har kommet til hjem hvor de blir høyt elsket 🙂 Florence og Felicia betyr kjempemasse for sine nye eiere, og de gjør det aller beste slik at sine nye familiemedlemmer skal ha det bra 🙂
 
 
På søndag 01.05.2016 er det Felix sin tur til å flytte. Han flytter til sin nye eier som bor i Stockholmsområdet. Felix sin nye eier kommer på Værnes ut på dagen, og reiser tilbake om ettermiddagen 🙂 Nå får jo Felix all oppmerksomheten av mamma Dixie og pappa Elvis, og det har ikke Felix noe i mot 🙂 Felix er helt klar til å flytte han også, og han er blitt mer selvstendig etter søstrene hans har flyttet. Han som har kjøpt Felix har også en britisk korthår, så Felix får selskap hjemme hos sin nye eier. Felix sin nye eier teller dagene frem til 01.05.2016 🙂
 
 
Jeg kjenner akkurat til hvordan de nye eierne har det når de går og venter på sitt kjære nye familiemedlem 🙂 Det er som å vente på bursdag, 17-mai og julaften på en gang, og det kribler godt i magen av spenning og forventning 🙂
 
 
Mandag 18.04.2016 var jeg med kattemamma Dixie og kattungene til veterinæren. Dixie skulle ha helseattest, for det må jeg ha når kattungene skal ha stamtavle. Kattungene skulle få sin helseattest på at de er friske og klare for salg, samt vaksine og id-chip i nakken.
 
 
Det var en fornærmet kattungetrio som ble puttet i transportburet, og de gav lyd fra seg. Etter halvveis til veterinæren ble de stille.
 
 
Inne hos veterinæren fikk de lov til å komme ut av transportburet, og jeg skal hilse å si at de var nysgjerrige 🙂 Alle tre gikk med halen i været, snuste i kriker og kroker, hoppet opp på flatskjermen til PC’n og balanserte der og de undersøkte alt de kom over 🙂
 
 

HER ER ET VIDEOOPPTAK FRA DA KATTUNGENE VAR TIL VETERINÆREN:

 
 

Kattungetrioen (Felix, Florence og Felicia) til veterinæren 🙂

 
 
Tirsdag 19.04.2016 om kvelden reiste jeg ned med nattoget til Oslo. Jeg skulle hente hjem Elvis. Elvis hadde vært til paring hos abyssinerhunnkatten til min abyssinervenninne. Foreløpig vet hun ikke om abyssinerhunnkatten er drektig, men hun skulle ta ultralyd av katten i uka her for å se. Dersom hunnkatten ikke er drektig, kommer abyssinervenninnen min opp til Trondheim for å hente med Elvis ned til Oslo. Vi får se hvordan det går. Jeg krysser fingre, tær og labber på kattene for at abyssinerhunnkatten til venninnen min er blitt drektig.
 
 
Jeg ankom Oslo S om morgenen kl.07.10, og jeg tok toget tilbake til Trondheim fra Oslo S kl.14.02. Det var kjempeherlig å se igjen Elvis, og Elvis har hatt det kjempebra hos abyssinervenninnen min, for hun tar godt vare på kattene <3 🙂     På togturen hjem var Elvis rolig og stille. Han sov for det meste i transportburet. Jeg tok ham ut av og til, slik at han fikk lov til å sitte i vinduskarmen. Han koste seg når han så ut av vinduet 🙂     Vel hjemme igjen ble Elvis tatt kjempegodt i mot av Dixie, Nadina, Felix og Felicia. Hele kvelden onsdag 20.04.2016 fotfulgte Felix og Felicia pappaen sin samme hvor han gikk 🙂 Det var tydelig at Felix og Felicia så opp til pappa Elvis 🙂     Etter Felicia og Florence har flyttet har Felix og Elvis blitt kjempegode venner, og Felix synes det er kjempestas å få leke med pappa Elvis 🙂    

HER ER NOEN BILDER SOM JEG HAR MOTTATT AV EIERNE TIL FLORENCE OG FELICIA:

 
 

190416_florence_nytt_hjem3

(N) Hakrilas Florence hjemme hos sin nye eier <3 :) Foto: Caroline Holberg

 
 

190416_florence_nytt_hjem4

Godpusejenta Florence har alt funnet hedersplassen i det nye hjemmet sitt <3 :) Foto: Carlone Holberg

 
 

210416_felicia_nytt_hjem2

(N) Hakrilas Felicia sovnet under pleddet hjemme hos sine nye eiere om kvelden 21.04.2016 <3 :) Det er mye inntrykk å fordøye for en abyssinerkattunge <3 :) Foto: Linnea Höök

 
 

220416_felicia_nytt_hjem1

Godpusejenta Felicia hjemme hos sine nye eiere <3 :) Foto Linnea Höök

 
 

250416_felix3

(N) Hakrilas Felix 14 uker gammel <3 :)

 
 

250416_felix_elvis8

Godpusegutten Felix slapper av på kommoden sammen med pappa Elvis <3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “KATTUNGETRIOEN PÅ FLYTTEFOT TIL SINE NYE HJEM! SISTE NYTT MED OPPDATERING OG BILDER AV KATTUNGETRIOEN <3 :)

 1. Da jeg leste blogginnlegget ditt kom det en tår på kinnet mitt, for jeg føler at jeg har blitt så godt kjent med kattungene til Dixie siden jeg har besøkt deg mange ganger etter de ble født <3

  Du går jo fra det ene kullet til det andre du, for om ikke så lenge blir jo et nytt kull med kattunger født 😀 Jeg tviler sterkt på at du kommer til å kjede deg i sommerferien 🙂

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg <3 🙂 Så kjemperørende å høre. Det er trist når kattungene flytter, men denne gangen var jeg streng i min utvelgelse av eiere til kattungene. Jeg hadde flere på venteliste, og de som var interesserte i å kjøpe katt, og som bodde i Trondheim inviterte jeg på besøk slik at jeg fikk dannet meg et inntrykk av. Noen kom uten å ha forberedt seg på hvordan rasen var, eller hvordan de så ut. De skulle bare ha en rasekatt. Når de også forteller meg rett ut at katten skal være utekatt, og at de ikke ønsker å sterilisere/kastrere katten havner de i "neibunken" over kjøpere fra min side! Det verste spørsmålet jeg fikk fra noen som var på besøk for å se på kattungene var om de kunne pare katten med huskatten sin. Slike potensielle kattungekjøpere får også automatisk nei fra meg!

   Jeg ønsker at de som skal kjøpe kattunge fra meg setter seg inn hvordan rasen er, for det betyr mye for meg. De tre som har kjøpt kattunger fra meg nå vet hva det vil si å ha abyssiner, og de var alle tre kjempegodt forberedt på å ha en abyssiner <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Åhhhh snuppa mi. Har to av kattungene virkelig reist nå;(( Trist;(( For jeg synes kattungene var råherlige. Og jeg forelsket meg i dem alle sammen;)) Det var nummeret før jeg kidnappet alle 3. Hehehehehe;))

  Råfine bilder. Og for en råherlig video av kattungene hos veterinæren;))

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Mobbeofre som selv blir skifter roller til å bli en mobber og sosiale samhandlingsregler på internettMy Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen <3 🙂

   Det var kjempetrist da kattungene til Elvis og Dixie flyttet, men denne gangen var jeg nøye på utvelgelse av nye eiere til kattungene.

   De tre nye eierne valget mitt falt på var det full match med en gang, og da føles det kjempegodt å selge kattunge til dem . Tilbakemeldingene fra dem har vært kjempepositive, og de takker meg for at de fikk kjøpe en kattunge, og det er kjempeherlig 🙂

   Tusen takk for det 🙂 Kjempekoselig at du liker bildene mine 🙂 Vær trygg det blir ikke slutt på kattungebilder på en stund 🙂 He, he, he 😀

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Kjekt å lese siste nytt om kattungene til Dixie, og kjekt å få se de fine bildene av dem som de nye eierne har tatt av hunnkattene 🙂

  Jeg likte videoen godt, og de ser jo så nysgjerrige. En huskatt vi hadde før var livredd hver gang den kom inn til veterinæren. Den gikk ikke rundt som denne, men strittet imot med alle klør for å slippe å bli undersøkt.

  Det har vært kjekt å få se så mange fine bilder og videoer av kattungene på bloggen din, facebook, instagram og snapchat 🙂 Jeg har kost meg glugg 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg <3 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine, men vær trygg! Det blir ikke slutt med kattungebilder med et første 🙂 He, he, he 😀

   Kjempekoselig at du har likt bloggoppdateringene mine om kattungene. Det setter jeg kjempestor pris på 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Hærre gud så trist at dæm fløtta nu 🙁 Æg hadde aldri greid å gje fra mæg kattunga og æg trur æg hadde beholdt alle sammen hvis æg hadde hatt kattunga.

  Æg syns det e godt å læs at kattungan har fått gode hiema hvor dæm bli ælska høyt og æg føla jo at æg kjenna kattunga sida du har skreve så my og vist bilda på bloggen din og på facebooken din.

  Æg syns det har vært kult å følg med kattungan.

  Æg ønska dæg ein fin ættermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

 5. Siri Elise: Ja det er kjempetrist når kattunger fra mine kattungekull flytter til nye hjem, for jeg blir knyttet til dem når de er født her hjemme, og jeg får jo se utviklingen deres de 12 – 14 ukene jeg har dem hos oss.

  Denne gangen var jeg nøye i min utvelgelse av nye eiere, og det ble full match med en gang. De som fikk kjøpe kattunge fra meg denne gangen var de som hadde lest seg opp på rasen, og de som ikke kom til å slippe ut katten. Jeg sa nei til flere som over hodet ikke hadde tenkt igjennom hvordan det er å ha en abyssiner. De skulle bare kjøpe seg en rasekatt, og når jeg får spørsmål om de kan pares med en huskatt blir disse helt uaktuelle kjøpere for meg!

  Du skal være trygg på at det blir ikke slutt på kattungebilder fra min side enda, for det kommer flere bilder fremover 🙂 He, he, he 😀

  Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

  Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge