FOTOSHOOT MED DE KJEMPESØTE KATTUNGENE I (N) HAKRILAS G-KULL (GIZMO, GRACE OG GAYA) <3 :)

Kattungetrioen er nå blitt 5 uker gamle, og hjelpe meg så fort ukene går! Allerede dagen etter kattungene ble introdusert for kattedo og tørrfòr så begynte de å smake på tørrfòret, og kattedoen brukte de dagen etter. Alle tre av kattungene tisser og gjør fra seg i kattedoen 🙂 Denne trioen er et av de flinkere kullene jeg har hatt til å spise tørrfòr, og det betyr at de kan få en godbit til kvelden. Da får de gjerne Royal Canin kittens våtfòr. 
 
 
Etter at kattungene begynte å bruke kattedoet, har det bare vært ett uhell uten for kattedoen. Kattungene er jo i en alder som tilsvarer unger barn når de begynner med pottetrening for å få dem tørre. 
 
 
Alle tre er kjempesosiale, og når vi kommer inn på rommet står de på to langs veggen i kattungebingen og piper for å få komme opp i armene for å få kos 🙂 Ikke minst begynner de å bli småfarkete også, men det er bare kjempegøy 🙂 De er også blitt bevisste på hva de vil alle tre. 
 
 
Siden jeg går med skinne og krykker etter en operasjon jeg hadde i mai måned får jeg ikke til å sette med ned i kattungebingen for å aktivisere kattungene, men mannen min klatrer opp i. Da kommer det tre lekelystne små rakkerunger som hiver seg over fingre, tær og føtter for å lekesloss med mannen min 🙂 De vet at han får de lekesloss med, og de lar seg ikke be to gange nei! 
 
 
Nadina er mye sammen ungene sine, men hun kommer ut litt innimellom når hun vil se at alt går bra her inne. Da spiser hun litt, går på kattedoen vi har her, og bare se at alt går bra før hun går inn på kattungerommet 🙂 
 
 
Jeg regner med at kattungene er klare for å få lov til å flytte inn på stua når de blir 8 uker gamle. Det tar vel ikke så lenge før de finner ut hvordan de kan klatre ut av kattungebingen, og den dagen greier ikke kattemamma Nadina å holde dem tilbake 🙂 
 
 
Jeg er kjempeglad for at vi har en så stor kattungebinge med så stor plass. Nå har jeg kontroll på om alle kattungene behersker kattedoen før de får flytte inn på stuen. I den alderen de er i nå kan det skje noen uhell når de glemmer seg når de leker. De har jo brukt kattedoen i en uke! 
 
 
Kattungene har utviklet seg til å bli kjempetrygge kattunger, og de piper ikke når folk vi har på besøk og vi løfter dem for å kose med dem. De ser jo at kattemamma Nadina godtar at vi koser med dem, og den tryggheten Nadina har mot mennesker vil kattungene føle. Hvis kattemamma er stresset, blir også kattungene det. Nadina har vært en kjempetrygg kattemamma fra dag 1! Jeg har sagt det før, og sier det igjen. Det første budet for meg er at kattemammen skal bestemme tempoet for når kattungene er modne for å flytte inn på stuen sammen de andre kattene. Hos Nadina pleier kattungene hennes å være ca.8 uker. Innen den tid har nok kattungetrioen til Nadina funnet ut av teknikken å komme seg ut av kattungebingen 🙂 He, he, he 🙂 Selv om abyssinere er 4-5 uker gamle, så er oppfinnsomme, og de er løsningsfokuserte 🙂 
 
 
Den tøffeste av kattungene er nok Gaya. Hun er så uredd av seg, og hun prøver ut nye ting først. Så kommer Grace som en god nummer tre, men Gizmo er den som ser det an før han prøver seg. 
 
 
Jeg har en ting å si, og det er at kattungene i G-kullet er bare kjempeherlige alle tre 🙂 
 
 
Som vanlig har jeg fotografert kattungene da de ble 5 uker gamle, og mandag 06.06.2016 tok jeg med meg kameraet og fotograferte kattungene. Jeg håper dere liker bildene 🙂 
 
 

060616_gizmo_5_uker9

(N) Hakrilas Gizmo 5 uker gammel 06.06.2016 <3 :) 

 
 

060616_gizmo_5_uker11

Godpusegutten Gizmo <3 :) 

 
 

060616_grace_5_uker10

(N) Hakrilas Grace 5 uker gammel 06.06.2016 <3 :) 

 
 

060616_grace_5_uker11

Godpusejenta Grace <3 :)

 
 

060616_gaya_5_uker6

(N) Hakrilas Gaya 5 uker gammel 06.06.2016 <3 :) 

 
 

060616_gaya_5_uker7

Godpusejenta Gaya <3 :) 

 
 

060616_gaya_nadina_spiser2

Gaya og mamma Nadina spiser oppbløtt kattungetørrfòr 🙂

 
 

060616_kattugetrioen_5_uker2

Kattungetrioen i kattungebingen <3 :) 

 
 

070616_gizmo_grace_gaya2

Gizmo, Grace og Gaya i kattungebingen <3 <3 <3 :) 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “FOTOSHOOT MED DE KJEMPESØTE KATTUNGENE I (N) HAKRILAS G-KULL (GIZMO, GRACE OG GAYA) <3 :)

 1. Hærre guden kerr nuskat dæm e alle sammen <3 Dæm skønne blikkan som titte opp e tel å smelte av når æg ser bildan 🙂

  Det koslig når du fortæl om kattungan og æg kan se førr mæg dæm når du beskriv dæm.

  Æg ønska dæg ein fin ættermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 De er kjempesøte alle tre <3 🙂 Nå er de jo så morsomme å fotografere, og de skjønner når jeg kommer med kameraet, for da setter de seg opp og tittet kjempesøtt på meg <3 🙂

   Kjempekoselig at du liker det jeg skriver 🙂 Jeg synes jo det er kjempekoselig å fortelle litt personlig om kattungene, og utviklingen for å gi leserne mine ett innblikk i hverdagen med kattunger for meg som abyssineroppdretter 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 2. Kjekke og vakre bilder av kattungene 🙂 Du er flink til å ta bilder av kattene, og jeg synes du har blitt bedre og bedre siden jeg så bildene av kattungene dine for første gang.

  Jeg gleder meg til neste oppdatering fra deg 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kattungene er noen kjempesøte farkunger, og de vet godt hva de holder på med nå ja 🙂 Det er jo denne alderen de suger til seg all læring. De følger med kattemamma Nadina, og observerer henne godt, for det hun gjør vil de også lære seg 🙂

   Tusen takk for tilbakemeldingen angående bildene mine, og det setter jeg kjempestor pris på 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Koselig med nytt blogginnlegg om kattungene, og nydelige bilder 🙂 Jeg slutter aldri å bli overrasket når jeg ser hvor sosiale kattungene dine har vært når de er så små. De sa jo ingenting når jeg tok opp dem for å kose med dem, og Nadina som bare gikk rundt og ville ha kos <3 Du skjønner nok sikkert at hjertet mitt har smeltet for kattungene?

  Bildene dine var fine, og ditt siste bilde der to av kattungene ser på deg var det bildet jeg likte best. Uttrykket i øynene deres viser at de er nysgjerrige 🙂

  En fin torsdag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det at de er sosiale så tidlig sier jeg hver gang at jeg blir overrasket over jeg også, men når de står på to langs veggen i kattungebingen, og piper etter å få bli løftet opp viser det at de skjønner at mennesker er snille, og vil dem godt 🙂 Ikke minst ser de også på kroppsspråket på kattemamma Nadina at hun liker å få kos <3 🙂

   Kattemamma er kjempeviktig for kattungene, og hun er jo rollefiguren de har livet sitt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Åhhhh snuppa mi;)) Sååå råherlige bilder av de råskjønne kattungene;)) Jeg rågleder meg til å få kose med dem når vi kommer opp til Trondheim. Og jeg kan godt forestille meg at det er liv og røre hjemme hos dere. Det er en artig tid å ha kattunger. Jeg husker godt da Snuppa vår var kattungen. Og hun var klin gærn;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Er du den som er opptatt av å skryte over at du eier dyre merkevareprodukter? Hvis ja så har du et luksusproblem.My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit venne 🙂 De er kjempesøte og kjempeherlige nå <3 🙂 Ikke minst så har de utviklet hver sin kjempeherlige personlighet <3 🙂 De lærer noe nytt hver dag, og de prøver seg på nye stunts hver dag 🙂 Nå har de begynt å lære seg å hoppe litt. Enn så lenge er de ikke så spretne, men vær du sikker det kommer, for det er jo abyssiner det er snakk om 🙂 Husker du sendte meg en sms da prinsessa deres knuste en vase da hun hoppet og spratt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge