KJEMPEHERLIG OG AVSLAPPENDE SOMMERFERIE :)

August måned er i gang, men sommeren er ikke på langt nær ferdig enda 🙂 Heldigvis 🙂 I Trondheim har vi hatt en kjempefin sommer værmessig sett. Det har for det meste vært oppholdvær, og flere dager med sol og varme. Sommeren 2015 var det mye regn, og slik har det ikke vært i år. Heldigvis 🙂
 
 
På grunn av betennelsen under hælen min har jeg ikke fått lov til å gå turer. Jeg har gjennom hele sommeren trent to ganger i uka styrketrening til fysioterapeut, og det er kjempeherlig 🙂 Etter operasjonen får jeg 6 måneder gratis opptrening, men siden jeg har kronisk betennelsesreumatisme får jeg gratis fysioterapeut ut året i hvert fall. Kanskje det kommer nye regler på nyåret 2017. Det får jeg ta da.
 
 
Jeg bruker krykker når jeg går ute, men innendørs går jeg uten krykker. Nå har jeg fått meg kjempegode adidasslippers som er gode å ha på seg, og det blir ikke så mye press på hælen.
 
 
Ortopeden er ikke tilbake fra ferie før i slutten av august, og da må jeg kontakte ham snarest slik at han får tatt en konsultasjon på hælen min. Det er kraftig sceneplatebetennelse som jeg har. Fysioterapeuten min har gitt meg styrkeøvelser som ikke belaster sceneplaten.
 
 
Det er kjempegodt å trene styrke til fysioterapeuten, og jeg merker formstigning 🙂
 
 
Sommeren har vært kjempeherlig 🙂 Jeg har truffet mange av de kjempegode vennene mine. Siden jeg går med krykker har vennene mine enten hentet meg, og vi har dratt på en kafè/pub hvor vi har sittet og pratet, eller så har vi vært samlet her til en kopp kaffe 🙂 Ikke noe er som å være sammen med kjempegode venner 🙂 Jeg setter kjempestor pris på hver og en av vennene mine 🙂
 
 
I sommer har også mannen min og jeg vært sosiale med våre felles omgangsvenner og familie/slekt, og det har vært kjempekoselig 🙂
 
 
Mannen min var i Namdalen i 1 1/2 uke, for han gjorde litt snekkerarbeid på landstedet som familien hans har der. Siden jeg har betennelse under hælen og må bruke krykker var det tungvint for meg å bli med nordover denne gangen. I huset på landstedet er trappen opp til soverommene så bratt, og det er ikke lett å gå med krykker i trappene. En dag kan jeg være smertefri under hælen, men neste dag kan jeg har smerter. Jeg prioriterte å trene til fysioterapeut to dager i uka etter fysioterapeutens anbefaling.
 
 
I tillegg var også søsteren min på ferie, og da var det en trygghet for min mor å ha noen i byen som hun kunne kontakte hvis det skulle være noe. Selv om hun bor i omsorgsbolig med pleie 24/7, er hun utrygg hvis både søsteren min og jeg er bortreist samtidig. Det er forståelig.
 
 
I tillegg har jeg jeg 3 kattunger som snart flytter til sine nye hjem, og jeg reiser ikke fra kattungene flere dager. Normalt sett når vi har voksenkattene (Elvis, Dixie og Nadina), kan vi reise bort noen dager. Da har vi også noen som låser seg inn i leiligheten vår, gir kattene mat, koser med dem og tar opp av kattetoalettene.
 
 
I uken her begynner jeg på med freelancejobbene mine med å spille fløyte. Jeg har to spillejobber denne uken. Siden jeg ikke får lov til å kjøre bil pga sceneplatebetennelsen, får jeg dekket taxi til og fra spillejobbene. Det er kjempegodt å komme seg i gang igjen, for jeg har savnet spillejobbene mine kjempemasse 🙂
 
 
Lørdag 13.08.2016 skal koret hvor vi synger synge under vielsesseremonien i kirka når en gutt i koret skal gifte seg 🙂 Det blir kjempekoselig 🙂 Hvis været blir bra i helgen, tenker vi å kjøre en tur til fjæra for å tenne bål og kose oss 🙂
 
 
Vi begynner høstsemesteret i koret 16.08.2016, og det blir kjempegøy å se igjen folkene i koret 🙂
 
 
Jeg har virkelig kost meg i sommer, lest bøker, lest blader, jobbet med billedredigering, kost meg med kaffe ute på verandaen, heklet og strikket, øvd på fløyta, spilt piano, hørt på musikk, vært sosial med familie, slekt og venner og kost med kattene 🙂 Perfekt og avslappet sommerferie 🙂
 
 
Siden jeg ikke har fått gått turer i sommer, har jeg heller ikke fått tatt så mange bilder som jeg vanligvis har gjort. En dag måtte jeg ta bilder av et kommunalt blomsterbed ikke så langt fra oss. Da jeg så blomstene i bedet tidligere i sommer, sa jeg til meg selv: “Disse skal jeg ta bilder av senere i sommer”, og det gjorde jeg 🙂 Blomstene i bedet var noe det fineste jeg har sett 🙂 Håper dere dere liker bildene 🙂
 
 

010816_nydelig_blomsterbed3

Det kommunale blomsterbedet med kjempefine blomster i 🙂

 
 

010816_blomster_bed3

Disse georginerne forelsket jeg meg i første gangen jeg så dem i det kommunale bedet 🙂 Jeg synes fargen på georginene er kjempefin 🙂

 
 

010816_nydelig_blomst6

Nærbilde av georginerblomsten 🙂

 
 

010816_nydelig_blomst_med_humle2

La humla suse 🙂

 
 

010816_gule_blomster4

Kjempefine potentillablomster på busken utenfor huset hvor vi bor 🙂

 
 

010816_gul_blomst2

Nærbilde av potentillablomst på busken 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “KJEMPEHERLIG OG AVSLAPPENDE SOMMERFERIE :)

 1. Trist at du skal være så plaget, men du får jo vært med på litt uansett.. Og det er jo bra 🙂

  Ja, når høsten kommer så er det på en måte litt godt at man kan ta opp de vanlige tingene man pleier og gjøre. Bra at du får transport slik at du kan ta spillejobber. Fløyte er j bare vakkert og høre på. Du skulle laget en vlogg av en spilling du 🙂

  Nydelige bilder du har tatt. og jeg må si at blomstene her var fine! En fryd for øyet.

  Vel, nå skal jeg stupe til sengs, ønsker deg en god natt 🙂 Klem

  • Lillian:

   Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Jeg er kjempeglad for at jeg har fått vært sosial med familie og venner denne sommeren, og det å bruke tid med dem gir kjempemase tilbake. I vennegjengen vår stiller vil alltid opp for hverandre, og jeg får ikke sagt det nok, men jeg er kjempetakknemlig for at vennene mine har stilt opp og hentet meg når vi har bestemt oss f.eks å ta en tur på en kafè/pub.

   Det er kjempeherlig å ha ferie, men kjempegodt når hverdagen kommer med sine faste gjøremål. Tror man trenger å ha ferie om sommeren, for å slappe av og koble ut fra hverdagens gjøremål.

   Ligger noen videoer fra youtubekanalen min på bloggen min hvor jeg spiller fløyte 🙂 Kan dele dem igjen jeg 🙂

   Tusen takk for det 🙂 Da jeg så blomstene i det kommunale blomsterbedet sa jeg med en gang at de skulle jeg ta bilde av 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 2. Kerr kanonkost innlægg du har skreve og kanonfine bilda 🙂 Dæm blostern dær va kanonfin og æg likt godt det bildet av georgineren med humla på. Det va et blinkskudd 🙂

  Kerr koslig sommer du har hatt 🙂 Sommer e tid førr å vær sosial, grille og vær i lag med vænna og familie 🙂

  Æg har starta på og jobb med mastergraden igjen og det e godt å vær tilbake i fast rutine etter sommerferien men det va nu godt med somerferie også ja 🙂

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene 🙂

   Ja det er kjempekoselig å være sosial med familie og venner om sommeren, og når vi i vennegjengen vår har vært samlet, har vi vært på en kafè eller en pub, og vi har vært her hjemme. Vi hadde også en grillfest tidligere sommer 🙂

   Lykke til med jobbingen av masteroppgaven 🙂 Det er kjempetøft å jobbe med masteroppgave, og det er tidkrevende. Det er ikke en oppgave du skriver på en uke for å si det slik.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 3. Koselig å lese om hvordan sommeren din har vært 🙂 Nei så kjedelig med betennelsen i foten. Jeg håper du blir bra fort <3 Det er flott å høre at du trener til fysioterapeut, og siden du har reumatisme er det viktig at du får kyndig veiledning på treningen. Når du har betennelse må du være forsiktig med å belaste foten ja. Jeg hadde betennelse i et kne for noen år siden, og jeg måtte være forsiktig med å overbelaste for mye 🙂

  Jeg har vært mye på farten i sommer. Først var sønnen, datteren min og jeg i Hellas i to uker, og kjæresten min og jeg var på hytta hans i to uker hvor vi gikk tur i fjellet. Det har blitt mye tid til håndarbeid med hekling og strikking. Ferien har vært avslappende og deilig 🙂

  Jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt skoleår med nye elever som skal begynne i 8.klasse, og det blir spennende 🙂

  Fantastiske bilder av blomstene. Georgine er vanskelig å få til, og jeg har prøvd å få dem til mange ganger i hagen vår. De trives ikke i hagen min, og nå har jeg gitt opp.

  Du må ha en fin tirsdag 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Fin helg med kjæresten, og jeg er i gang med nytt hekleprosjekt 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Det er ikke godt med sceneplatebetennelsen, og jeg har vondt når jeg har på meg vanlige sko, for da presser det uner hælen. Fysioterapeuten sa at dette var smertefullt. Det er kun adidasslippersene som er gode å ha å seg, men de er upraktiske når det regner ute 😉

   Jeg er kjempetakknemlig for vennene mine som har vært kjempesnille og hentet meg når vi har avtalt å dra på en kafè eller en pub <3 🙂

   Kjempekoselig ferie du også har hatt da 🙂 Du har jammen gjort litt av hvert med varierende innhold 🙂

   Sommerferie er kjempegodt, og det er kjempegodt å slappe av og koble av etter en lang vinter. Det tror jeg vi har godt av, men det er deilig å komme tilbake til faste rutiner etter en ferie, selv om det er hardt å stå opp om morgenene 🙂

   Lykke til med skolestart 🙂 Blir sikkert spennende med nye elever 🙂 Husker da jeg jobbet som lærer, og skulle være timelærer og spes.ped for 8.klassingene. De så jo ut som unger jo 🙂 Noen av dem så ut som 5.klassinger, men så skjedde det noe i løpet av 9.klasse. Plutselig skyter elevene i været.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 4. Tusen takk for i går 🙂 Det var koselig å få treffe deg og kattene. Herlighet som kattungene har vokst, og de er bedårende alle tre. Familiene deres er heldige som disse nye familiemedlemmene i hus, og de kan glede seg 🙂

  Jeg kommer som avtalt innom på besøk på mandag før jobben, for jeg synes det er koselig å ta en kopp kaffe sammen deg og en formiddagsprat 🙂

  Sommerferien har vært fantastisk, og vi har slappet av hele familien. Jentene gleder seg til å begynne på videregående til høsten.De har kommet inn på førsteønsket sitt begge to. Det de er mest spent på er om de får gå i samme klasse, men vi har sagt til dem at det lønner seg for dem å gå i hver sine klasser slik at de kan bli litt mer selvstendige. Selv om de rynker litt på nesen av det, sier begge to at de forstår godt hvorfor vi sier det.

  Det blomsterbedet har jeg også sett mye på når jeg har gått til og fra bussen, og noe så nydelig er det lenge siden jeg har sett i de blomsterbedene.

  Fantastsike fine bilder av blomstene du har tatt 🙂 Jeg må se å få fotografert blomstene der jeg også, for jammen har Trondheim Bydrift gjort seg flid med å holde bedet i stand 🙂

  En fin ettermiddag ønskes deg og dine 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Takk i like måte 🙂 Det var kjempekoselig å treffe deg, og at du tok turen innom til litt prat og en kopp kaffe 🙂

   De nye eierne til kattungene kommer til å få noen hjerteknusere som de kommer til å elske kjempehøyt <3 🙂

   Kjempekoselig å høre at dere og slappet av i ferien 🙂 Sommeren har vært kjemepkoselig, og den har vært brukt med tid til familie og venner <3 🙂

   Tusen takk for at du likte bildene mine 🙂 Første gangen jeg så blomstene i det bedet sa jeg at de blomstene skulle jeg fotografere før Trondheim Kommune plater høstplanter i dem, for jeg ble helt forelsket i fargen på geroginene 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Kjekt å lese om sommerferien din 🙂 Vi har hatt en kjekk sommerferie på hytta vår på Halsa og i syden. Det var kjekt å reise ned til sol og varme, og vi koste oss 🙂 På hytta har jeg koblet helt av fra alt som har med jobb å gjøre.

  Det har vært virkelig kjekt å følge med på facebook, snap og instagram alle de bildene du har lagt ut der, og jeg har virkelig kost meg med oppdaterinene dine 🙂

  Jeg begynner fult på jobb igjen på mandag, og jeg kunne gjerne tenkt meg å ha fere mye lengre. Eldstegutten har kommer hjem fra sydentur med kompiser på lørdag, og på mandag eller tirsdag reiser han opp til Trondheim for å forberede nytt semester på studiene sine på NTNU.

  Herlighet så vakre bilder du har tatt av blomstene, og fargene på georginene er vakre 🙂 Jeg liker godt orange roser bedre enn røde. I år har vi orange roser i bedet i hagen.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 6. Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

  Høres ut som en kjempekoselig ferie å slappe av på hytta og i syden. To fluer i ett smekk for dere 🙂 Ikke noe er som en kjempekoselig hyttetur ved sjøen, for jeg finner i hvert fall ro og sjelefred ved sjøen. Det er avslappende det 🙂

  Kjempekoselig å høre at du liker det jeg legger ut av bilder og videoer på facebook, snapchat og insta 🙂 Det har vært en kjempekoselig og fin sommer dette hvor jeg har vært sosial med familie og venner <3 🙂

  Det er kjempegodt med sommerferie, for jeg tror vi alle trenger en avkobling fra hverdagen. Samtidig er det kjempegodt å komme tilbake til faste rutiner med øving og spillejobber 🙂

  Tusen takk for at du likte bildene mine 🙂 Når jeg så blomstene for første gang tidligere i sommer sa jeg med en gang at disse blomstene skulle jeg fotografere, for jeg syntes fargene var kjempefine på dem 🙂

  Jeg elsker oransje roser. De er kjempefine 🙂

  Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

  Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge