EN KJEMPESTOR OPPLEVELSE Å VÆRE PUBLIKUM PÅ NORDEUROPEISK MESTERSKAP I TURN I TRONDHEIM SPEKTRUM 23.10.2016 (Bilder og videoopptak) :)

Jeg vet det er en stund siden jeg har blogget, og jeg beklager så mye for mitt fravær på bloggen. Mitt fravær fra blogging skyldes at jeg har hatt mye å gjøre i det siste fra tidlig morgen til sent på kveld.
 
 
Dagene har gått med til spillejobb på fløyta i 6 begravelser og 4 hyggetreff, styremøter i to av organisasjonene jeg er medlem i, trening til fysioterapeut og korøvelse.
 
 
Været i Trondheim har vært kjempefint det meste av oktober, og vi har hatt sol fra skyfri himmel for det meste. Det har vært en magisk og kjempefin høst, og de kjempefine fargene på bladene på trær og busker 🙂 Vi har hatt noen frostnetter med kuldegrader, og stjerneklar himmel. Forrige tirsdag da vi skulle kjøre på kor var det et spetakulært nordlys på himmelen.
 
 
Søndag 23.10.2016 var jeg i Trondheim Spektrum, og jeg så på Nordeuropeisk mesterskap i turn. Du verden for et høyt nivå det var på turnerne, og jeg ble mektig imponert over dem. Konkurranseturnerne var både juniorer og seniorer.
 
 
Den Norske herreturneren som deltok i OL i Rio i august var også med på konkurransen. Det var kjempegøy å være publikum under apparatfinalene 🙂 Jeg traff mange kjente fra årene jeg drev med turn. Turnet jo selv fra jeg var 4 – 18 år gammel, og jeg var instruktør for barne- og ungdomspartier i turnforeningen 🙂 Med hånden på hjertet må jeg si det fristet litt å begynne å være trener igjen, for det var mange kjempeherlige år jeg hadde i klubben. Jeg fikk også mange gode venner, og vi var en sammensveiset gjeng som holdt sammen på fritiden også 🙂
 
 
Om ettermiddagen søndag 23.10.2016 hentet vi min mor på besøk til oss. Vi drakk kaffe, satt og pratet og hadde det kjempekoselig 🙂
 
 
Mandag 24.10.2010 trente jeg til fysioterapeut tidlig på dagen, og etter jeg var ferdig med treningen dro jeg i et møte angående en fløytespillejobb. Om kvelden deltok jeg på styremøte. Klokka var 22.00 da vi ble ferdige.
 
 
Tirsdag 25.10.2016 hadde jeg to spillejobber på fløyta i bisettelse, og etter jeg var ferdig med den siste spillejobben var jeg på legetime til fastlegen mine. Måtte fornye rekvisisjonen til fysioterapeuten min. Om kvelden var det korøvelse. På koret øver vi nå fullt til konsert 4.juledag, og det er kjempekoselig å synge julesanger 🙂 Jeg kjenner jeg gleder meg til julen 🙂
 
 
Onsdag 26.10.2016 var jeg og trente til fysioterapeuten, og etter jeg var ferdigtrent var jeg i et møte med en masterstudent som akkurat nå holder på med intervjuer av flere informanter til en masteroppgave. Jeg vet hvor viktig det er å melde sin interesse til en masterstudent som skriver en masteroppgave. Det var kjempeinteressant å høre om hva masterstudenten tenkte med oppgaven sin, og hvordan vikling masteroppgaven skulle ha 🙂 Om kvelden var det tid for styremøte, og vi var ferdige kl.22.30.
 
 
Torsdag 27.10.2016 hadde jeg spillejobb på et hyggetreff for eldre. Det var et kjempekoselig arrangement 🙂 De satte pris på at jeg spilte for dem, og de takket for musikken jeg hadde gitt dem 🙂 Det er slike magiske øyeblikk jeg bare elsker det jeg holder på med, nemlig å formidle musikk til de som hører på 🙂
 
 
Fredag 28.10.2016 var det fridag, og det det var kjempegodt. Jeg vasket og ryddet leiligheten vår, og pyntet opp til halloween. Selv om vi ikke har unger, synes jeg det er kjempekoselig å pynte opp til halloween med orange lys, glassgresskar som man kan sette lys inni. Høsten er jo tiden for å tenne stearinlys, og jeg tror at vi finner ro og fred når vi tenner lys. Jeg gjør det 🙂 Om kvelden slappet vi av, så på TV’n og tok det med ro etter en hektisk uke.
 
 
Selv om dagene forrige uke gikk i ett med spillejobber på fløyta, møter, trening til fysioterapeut og avtaler elsker jeg de ukene, for jeg får holde på med det jeg elsker, og nettopp det gir glede i hverdagen 🙂 Jeg tror det er slik med de fleste av oss mennesker.
 
 
Selv om jeg er 80% uføretrygdet så var ikke saksbehandleren min på NAV redd for at jeg skulle sette meg ned og synes synd på meg selv. Saksbehandleren min sa jeg hadde en aktiv hverdag med mange interesser, og saksbehandleren mente at det var viktig å ha en aktiv hverdag med meningsfylte gjøremål selv om man er uføretrygdet.
 
 
Jeg har lyst til å dele noen bilder og videoer med dere som jeg tok søndag 23.10.2016 da jeg var i Trondheim Spektrum på Nordeuropeisk mesterskap i turn 🙂 Jeg håper dere liker det 🙂
 
 

231016_nidaroehallen_fritsstaendegulv4

Trondheim Spektrum hvor Nordeuropeisk mesterskap i turn ble avholdt søndag 23.10.2016 🙂

 
 

231016_ringer2

Ringer som er et turnapparat for menn.

 
 

231016_nidaroehallen_nordeuropeisk_mesterskap4

Det var mye publikummere som hadde tatt truen til Trondheim Spektrum 🙂

 
 

231016_hopp_damer3

En kvinnelig turner i hopp for damer 🙂

 
 

231016_hopp_damer4

Den samme kvinnelige turneren i sitt hopp nr.2 🙂

 
 

231016_nordeuropeisk_mesterskap_i_turn22

En av finalistene i sin ringøvelse 🙂

 
 

231016_nordeuropeisk_mesterskap_i_turn23

De kvinnelige turnerne har oppvarming på frittståendegulvet 🙂

 
 

Videoopptak som jeg gjorde av noen av de kvinnelige turnerne under konkurransen 🙂

 
 

Videoopptak som jeg gjorde av noen av de mannlige turnerne under konkurransen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “EN KJEMPESTOR OPPLEVELSE Å VÆRE PUBLIKUM PÅ NORDEUROPEISK MESTERSKAP I TURN I TRONDHEIM SPEKTRUM 23.10.2016 (Bilder og videoopptak) :)

 1. Endelig kom det et nytt blogginnlegg fra deg snuppa mi;)) Og det er råkoselig å lese om hva hverdagen din har bestått i;))

  Jeg synes du har en spennende hverdag med fløytespilling, kor, katter, fotografering, styreverv og trening. Og som jeg kjenner deg har du alltid hatt mange jern i ilden med hobbyer på fritiden.

  Åhhh så råartig at du var og så på turn da;)) Det var råartig å se bildene og videoene som du har tatt;)) Og som jeg skvatt på den ene videoen da hun turneren kom springende og hoppet over hesten.

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Bli med i facebookgruppen Bloggere mot det sykelige jaget etter det “perfekte” utseendeMy Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen 🙂 Kjempekoselig at du synes det er koselig å lese om hverdagen min på bloggen. Jeg føler jo at jeg gjentar meg selv, når jeg poster bildene på facebook, instagram og på bloggen. Du og flere andre har jo sett bildene på facebook 🙂

   Jeg stortrives med å være engasjert i styrer i katteklubben og aby- og somaliringen, i redaksjonen for koravisen i Norges Korforbund Sør-Trøndelag og i PR-komitteen i koret. På den måten føler jeg at jeg kan engasjere meg i det jeg trives med å gjøre.

   Samtidig er det kjempekoselig å slappe av med håndarbeid, og bare se en fin film på TV 🙂

   Det var en kjempestor opplevelse å være publikum på Nordeuropeisk mesterskap, og jeg ble imponert over nivået til gymnastene 🙂 En dansk ung turner som var junior viste et høyt nivå, og jeg håper vi kan se henne i OL om fire år! Hun tok rotta på alle seniorene 🙂

   He, he, he 🙂 Jeg satt såpass nære hesten, og jeg sa “Oh” noen ganger når jeg var sikkert på at det ville gå galt, men det gikk bra 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg videre 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Kjekt å lese blogginnlegget ditt 🙂 Jeg skjønte det da vi snakket sammen på telefonen at du hadde det travelt med spillejobber på fløyta di og avtaler om kveldene.

  Kjekt at du fikk oppleve dette mesterskapet i Trondheim Spektrum, og det er kjekt å få se videoopptakene og bildene du har tatt 🙂 Turn har aldri vært min sterkeste side, og jeg var stiv som en stokk. Jeg drev med håndball fra jeg var 7 til jeg var 16 år.

  Jeg kjenner jeg har lyst til å begynne å synge i kor igjen, for jeg husker da skolekoret på Katta sang på juleavslutningsgudstjenesten i domkirka. Det var en stor opplevelse å få synge i domen 🙂 Jeg vet ikke om jeg tør å begynne i kor, for jeg er redd for at jeg ikke har sangstemme.

  Det er viktig å ha noe meningsfylt som fyller dagene, og det gjelder jobb og fritid. Jeg trener på helsestudio to kvelder i uka, og vi er 5 venninner som har syforening sammen en gang i måneden. Når jeg trener får jeg energi, og det gjør kroppen godt. Ikke alle syr og strikker, men det er mest for å komme sammen og prate 🙂 I oktober har vi vært mye på hytta, for været har vært vakkert 🙂 På hytta kobler jeg av fra alt som har med jobb å gjøre.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg på blogginnlegget mitt 🙂

   Det var en kjempestor opplevelse å få være publikum på dette nordeuropeiske mesterskapet, og det var kjempegøy å se turnkonkurranse med et så høyt nivå som mange av dem hadde. En ung dask juniorturner viste et skyhøyt nivå, og hun slo knockout på seniorene i noen apparater 🙂

   Det er meg å være engasjert i ting jeg holder på med, og hadde jeg ikke likt det, hadde jeg ikke holdt på med det jeg gjør. Synes det er kjempeviktig å engajsere meg i ting jeg holder på meg, og derfor har jeg tatt på meg ulilke verv. Det gir meg kjempemasse 🙂

   Så kjempegodt for dere å slappe av på hytta deres da 🙂

   Ønsker deg en kjempfin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Janne: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ja det var kjempegøy 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

 3. Morsomt at du var publikum på Nordeuropeisk mesterskap i Trondheim Spektrum 🙂 Bildene dine var fine, og det var morsomt å se videoene du har delt 🙂 Det er morsomt med slike sportslige arrangementer.

  Har du sett turn på et høyt nivå som dette før? Jeg kan uttale med om håndball, og som du vet er jeg lidenskaplig interessert i håndball. Som foreldre til to håndballjenter er det alltid morsomt å se på håndballkampene deres, men det er stor inspirasjon å se topphåndball i virkeligheten.

  Nei vi i Trondheim har ingen grunn til å klage over det nydelige været vi har hatt i høst, for det har vært vakkert. Du skulle ha sett fargene i naturen ved hytta vår. Noe så flott skal du lete lenge etter.

  Jeg har to fridager nå, men det er fordi jeg skal jobbe i helgen.

  En fin onsdag ønskes deg og dine 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg på blogginnlegget mitt 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Nei jeg har ikke sett en turnkonkurranse live på dette nivået før, og det var en kjempestor opplevelse å få med seg for en avdanka turner som meg 🙂 Selv om jeg ikke er med i Turnforeningen lengre, så er det kjempegøy å se på sporten jeg elsker 🙂

   Du har rett, for oktoberværet hos oss snakker de aller fleste om 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Hærre gud kerr tøft at du fikk med dæg det 🙂 Fine bilda og videoa du har posta men æg syns turn ser skummelt ut så æg tørr ikkje og se turn på tv en gang. Æg mått bærre slutt å se på videoan førr æg turt ikkje å sjå dæm men bildan din va fin 🙂

  Æg e redd førr at dæm skal ramle og slå sæg. Førr ein kroppskontroll turneran har. Tænk å vær så atletisk da. Det hadd vør drømmen. Æg huska det va mareritt da vi skulle hopp over den fæle bukken i gymtiman på skolen. Det va et mareritt og komme inn i gymsalen når æg så bukken som va satt opp. Ho gymlærern tok oss ikkje imot førr ho stod på sida av bukken.

  Æg ønska dæg ein fin ættermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Det var en kjempemorsom opplevelse å få være publikum på Nordeuropeisk mesterskap, for jeg har aldri sett en live turnkonkurranse på det nivået her før.

   He, he, he 🙂 Jeg har det akkurat på samme måte når det er stup fra tårn.At jeg har høydeskrekk selv hjelper ikke akkurat på, og jeg får sug i magen med tanke på at det står så høyt oppe. Jeg er redd for at de skal slå seg.

   Du er nok ikke alene om å ha angst for denne bukken i gymtimene på skolen. Det var noen i klassen min også som “plutselig” hadde “forstuet” foten sin rett før det ble deres tur.

   Lærerne har plikt til å sikre slik at skader ikke skjer, og det håper jeg gymlærerne i skolen også vet. Jeg har gått igjennom sikkerhetskurs i trampett, og slikt kurs bude kroppsøvingslærerne ha også før de tar i bruk trampetten i en gymtime.

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge