KJEMPEFLOTT JUBILEUMSKONSERT MED MANNSKORET NØKKEN :) (Bilder og videoopptak)

Minus 5 grader i Trondheim, og vi har fått kjenne tørrkulden. Vi har litt snø også. Det er bare å bite i det sure eplet å erklære vinteren for velkommen!
 
 
Lørdag 05.11.2016 var mannen min og jeg på 75-årsjubileumskonserten til Mannskoret Nøkken. Mannen min er leder i Norges Korforbund Sør-Trøndelag, og han hadde fått to billetter til konserten samt jubileumsmiddag etter konserten.
 
 
Konserten ble holdt i konsertsalen på Ringe Museum i Trondheim, og du verden for en kjempeflott konsert 🙂 Korsangerne i koret er fra 50 år og opp til 91 år! De bød på seg selv. Flere av korsangerne sang solo, de spilte på ulike instrumenter, og koret vise kjempemasse sjarm for oss som var publikum 🙂 Det som imponerte meg mest, var en 91-år gammel korsanger som sang solo på en av sangene. Han hadde den kjempefine stemmen! Tenk 91 år gammel, og fremdeles få lov til å synge i kor med en fin stemme? Det er bare å bøye seg i støvet! Du verden for en prestasjon 🙂
 
 
Som tidligere dirigent selv har jeg den holdningen at når jeg er publikum er jeg publikum. Det viktigste for meg når jeg sitter og hører på en korkonsert er at koret kan formidle noe til meg, og det greide Nøkken med glans 🙂
 
 
Koret hadde en gjestesolist fra Trondheim sin vennskapsby i Skottland (Dunfermline). Han sang sangen “Nidelven Stille Og Vakker Du er” på Norsk og Engelsk, og han fortalte om han som hadde skrevet sangen. Tilstede på konserten var også grandnevøen til kompinsten av sangen “Nideleven” 🙂
 
 
Det ble en allsidig konsert som hører en jubileumskonsert til 🙂
 
 
Etter konserten var det jubileumsmiddag med taler osv. Til hovedrett fikk vi servert hjortestek, og det smakte kjempegodt 🙂 Desserten smakte også fortreffelig. Inntrykket jeg satt igjen med var at Mannskoret Nøkken er et mannskor som har det sosialt, og det er mange kreative korsangere i koret 🙂
 
 
Selvfølgelig tok jeg noen bilder og videoopptak på konserten som jeg har lyst til å dele med dere 🙂 Håper dere liker bildene og videoen 🙂
 
 

051116_konsert_noekken7

Mannskoret Nøkken oppstilt på scenen på Ringve Museum 🙂

 
 

051116_konsert_noekken8

Nøkken viste det som på godt norsk kalles for publikumsfrieri, og de koste seg på scenen 🙂

 
 

051116_bandet_solistnummer_noekken2

Flere av korsangerne stod frem som sangsolister, eller at de spilte på instrument 🙂 Her er en av korsangerne på gitar sammen bandet 🙂

 
 

051116_pausemusikere_noekken2

I pausen var det tre av korsangerne som spilte noen melodier 🙂

 
 

051116_91_aring_solist9

Denne korsangeren som var solist er 91 år gammel! Det var kjempeimponerende, og han sang kjempebra 🙂

 
 

051116_gifford_lind_solist_noekken12

Gjestesolisten fra vennskapsbyen til Trondheim i Skottland (Dunfermline) under sin opptreden av sangen “Nidelven” 🙂

 
 

051116_noekken_gudrun_floyte6

Dirigenten spilte også fløyte på konsertene 🙂

 
 

051116_noekken_siste_sang4

Mannskoret fikk velfortjent applaus fra publikum når konserten var ferdig 🙂

 
 

Mannskoret Nøkken med sangen: “You Raise Me Up” 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “KJEMPEFLOTT JUBILEUMSKONSERT MED MANNSKORET NØKKEN :) (Bilder og videoopptak)

 1. Kerr kanonkult å læs om konserten og sjå bildan og hør videoen 🙂

  Ka e det du skriv? 91 år? Ut fra bildet ditt på bloggen såg han ikkje ut som han va det. Kerr sprækt gjort.

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

 2. Endelig en langfrihelg, og det er deilig kan du tro 🙂

  Moro å lese om konsertopplevelsen som du mannen din var på, og moro å se bildene og høre sangen. Jeg synes You raise me up er fin 🙂

  Mannen min og jeg har bestilt oss billetter til Vi synger julen inn med Nidarosdomens guttekor i desember, og vi har vært på konserten i 3 år på rad. Det er en konsert som jeg må ha med meg, og jeg kommer ikke i julestemning før jeg har hørt julekonserten med guttekoret 🙂

  En fin torsdag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

 3. Det er kjekt å lese innlegget ditt, og som vanlig publiserer du fine bilder og et videoopptak med koret 🙂

  I Kristiansund er det noen flinke kor, og det hender at jeg går på en julekonsert. To av kollegaene mine synger i kor, og jeg har hørt på julekonsertene de har hatt 🙂 De er flinke, og et av de bedre korene i byen.

  Fin, fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 4. Råkost å lese om konserten dere var på snuppa mi;)) Og den sangen er råfin;)) Herre min så flinke koret var;)) Jøss 91 år. Det må jeg si var sprekt gjort.

  Jeg syns kor er fint å høre på. Det er bare det at jeg kommer ikke på å dra på korkonserter.

  Hver 2.advent har korpset som yngstejenta spiller i og ett barnekor og et blandetkor førjulskonsert i kirka. Og det er råkost å få med seg;)) De er råflinke alle sammen;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Bli med i facebookgruppen Bloggere mot det sykelige jaget etter det “perfekte” utseendeMy Profile

 5. Det så ut som en koselig og morsom konsert dere var på 🙂 Jeg må innrømme at det er sjelden jeg er på korkonserter, for jeg kjenner ikke så mange som synger i kor. Hvis jeg hadde kjent noen av familien eller vennnene mine som hadde sunget i kor ville jeg kanskje ha gått på fler korkonserter. Jeg har vært på Oslo Gospel Choir sin julekonsert. De er flinke 🙂

  Jeg synes det er koselig å se på bildene dine som du poster på innleggene dine. Bildene dine passer så fint til teksten du skriver.

  Jeg ønsker deg en fin fredag 🙂

  Bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Fin helg med kjæresten, og jeg er i gang med nytt hekleprosjekt 🙂My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge