TRUMP ER UTVALGT AV GUD…..

Under valgkampen mellom Clinton og Trump ble vi vitne til anklager kandidatene i mellom for å sverte hverandre. Denne måten å drive valgkamp på kan diskuteres. Det kom frem ting om Hillary Clinton, men av de to var det nok Hillary Clinton som var den beste kandidaten.
 
 
Trump sjokkerte med sine mange uttalelser. Som f.eks. at han skal sette opp en mur mot Mexico. Han vil nekte muslimer innreise til USA, og han vil gjøre om på helsereformen som Obama har innført. Det siste har han i ettertid vurdert å la stå.
 
 
Trump har stått frem som arrogant, hissig, ytterliggående, ekstrem, har utttalt seg svært rassistisk mot muslimer, har rakket ned på homofile og han har rakket ned på Mexikanere.
 
 
Jeg tror det var sjokk for mange onsdagsmorgen å se at Trump hadde vunnet valget. Mange hadde regnet med at Hillariy Clinton skulle vinne.
 
 
Av ren høffelighat ønsket Hillary Clinton Trump lykke til, og Trump takket Hillary Clinton for en vel gjennomført valgkamp. Selve valgkampen i USA synes jeg minner mer om et skuespill enn politikk 🙂 Det er uvant for oss Nordmenn å se valgkamp på denne måten.
 
 
Uttalelsene Trump har kommet med før og under denne valgkampen gjør jo at man stiller seg spørsmål om hvorvidt han er skikket til å være president. Her handler det ikke om ulikt syn på politiske spørsmål, men om en mann som har så lite impulskontroll, er antidemokratisk i sin tro på seg selv som frelser med konspiratoriske ideer og et grunnleggende negativt syn på kvinner og minoriteter, Selv er jeg alvorlig bekymret for hans lempfeldige forhold til bruk av atomvåpen.
 
 
Selv har jeg flere venner som er Amerikanske, og alle de jeg kjenner som bor i USA er redd for hva som kommer til å skje i USA når Trump overtar presidentstolen i januar. De forteller om at mange Amerikanere vil emigrere til Canada. Det sier ikke så rent lite.
 
 
Hvorfor lar vi oss engasjere i presidentvalget i USA? Jo fordi USA har en stor rolle politisk sett i verden. De sitter med stor makt i internasjonal politikk. Ingen får gjort noe med valget i USA nå. Valget er tatt, og sånn er det når det er demokrati. Så får vi bare håpe på det beste at han ikke gjør noe som får katastrofale følger.
 
 
Selvfølgelig er de aller fleste negative til Trump som president, og man finner de som er positive til at han vant presidentvalget.
 
 
Jeg respekterer fullt og helt de som støtter Trump, men da skal de også respektere mitt valg at jeg tar avstand fra Trump som president. Det jeg har merket meg er at de som er søtter Trump ikke tar seg fem flate øre for å kalle oss som tar avstand fra Trump for sosialister. Det er helt i orden, og det gjør ikke meg noe.
 
 
Det jeg reagerer på er at noen får seg til å mene at Trump er utnevnt av Gud! Vedkommende mener at Gud bruker Trump som han brukte Ronald Regan. Ja, du leste riktig!
 
 
Dette skrev vedkommende som støtter Trump på min vegg på facebook:
 
 
“Så ble Clinton skilt ifra hveten. At Donald Trump har blitt president, må alle forstå er et mirakel. Det ble profetert i 2011, at han ville bli president. Og kristenfolket i USA og rundt om i verden har bedt for Trump. Og det republikanske partiet fikk seg en bommerang, da de prøvde, å eliminere Tea-party bevegelsen. Dette fikk vi se i dette valget. Tiltross for massiv støtte til Hillary, ifra hele eliten, pressen, CNN, alle meningsmålingsbyråene, rockestjernene og alle Trump fiender. Klarte de ikke, å vinne over Donald. Ganske enkelt fordi kristenfolket våknet opp og fastet og ba. Gud bruker en Trump, som han brukte Regan, Nebukadnesar, kong Kyros, Gorbarsjov og andre hedninger. For å fullføre hans vilje, for denne tiden. Vi lever i de siste tider, å jeg tror at igjennom President Trump får USA og verden en ny nåde tid, for evangelisering. I den verdens vide vekkelsen som går frem over verden.
At reaksjonene er som de er i Norge og vesten, forteller hvor venstrevridd og sekulærisert vesten er. Men også med Brexit og de strømningene som er i Europa, imot eliten og det demokratiske diktaturet. Hvor vanlige mennesker ikke når frem, å hvor eliten lever i sine egne bobler. Vil dette også skje i Sverige og Norge. Vanlig folk når ikke frem i Nav, i barnevernet, i politiet, politkerne hører ikke på grasrota. Men kjører sitt eget forstå seg på politikk, å dette vil før eller senere komme som en bommerang tilbake.
Så nå håper vi Trump leverer det han har lovet. Og får ryddet opp etter Obamas 8 års vanstyre. Også her må de venstre vridde journalistene besinne seg. Alle løgnene de sprer om økonomisk krise, verdens krig, osv, på grunn av at Trump blir president. Dette er jo tull. Det var akkurat som under EU valget, alle medier og politikere var for. Og drev skremsel propaganda om at Norge ville gå under om vi ikke ble med i EU. Men takk Gud for grasrota, som tenkte selv. Slik var det også når Regan ble valgt. Da sa de samme idiotene, at en cowboy han ikke styre et land . Men Reagan fikk revet Berlin-muren og skapte fred og fikk slutt på den kalde krigen. Obama har skapt en ny kald krig med Russland, som jeg er sikker på Trump vil få slutt på. Og til alle dere som er så fulle av hat til Trump og USA. Samt alle som mener noe annet enn dere. Slutt med menings diktaturet deres. Ha litt stor sinn, å tro at demokratiet i USA virker. Det amerikanske folket har stemt, å Trump har vunnet. Vær så snill og godta det, selv om dere tapte. Verden går videre. Vær velsignet. DETTE ER SKREVET AV JAN HANVOLD”

 
 
Jan Hanvold har skrevet boken: “22.juli profetien” hvor han mener at Gud straffet de unge på Utøya pga andre menneskers behandling av Israel. Kilde: http://www.dfef.no/cat/616.aspx/515 Unnskyld at jeg sier det! Jeg blir kvalm og uvel bare ved å tenke på at noen kan uttale seg på denne måten!
Her kan dere selv se hva Jan Hanvold skriver på sin facebookside: https://www.facebook.com/JanHanvold/
 
 
Vedkommende som støtter Trump mener at vi som ikke gjør det er villedet av satan, at vi er mordere fordi vi er liberale, og alle liberale støtter selvbestemt abort! Vedkommende skrev følgende på min facebookvegg: “Liberal politikk fører aborter”.
 
 
Jeg har overhodet ikke noe imot de som er kristne, men jeg reagerer når det blir for ekstremt og ytterliggående. Hvis de som tilhører slik gren av kristendommen er lykkelig er det kjemepflott, men jeg holder lang avstand til slik ytterliggående og ekstremisme innenfor kristendommen. De tar ikke fem flate øre for å fordømme de som velger å ta abort, og de støtter faktisk Ludvig Nessa, som ble eksludert fra Den Norske Kirke som prest for sin abortdemontrasjon. I tillegg er de svært så fordømmende mot homofile. De fleste av de ytterliggående og ekstreme kristne mener at homofile er besatt av satan. I mine øyne driver de ytterliggående og ekstreme kristne med fordømmelsesforkynnelse. Det står klart i Bibelen at man ikke skal dømme andre, og man skal være mot andre som man ønsker at andre skal være mot dem. I tillegg står det også at den som er uten synd kan kaste den første stein! Igjen må jeg påpeke at hvis de er lykkelige innen den formen for kristendom, så er det jo det beste for dem. Jeg personlig reagerer på den typen kristendom. De ytterliggående og ekstreme kristne mener jo at KRF og statskirken er alt for liberale i sine holdninger.
 
 
Det gjør meg ingenting at de som støtter Trump kaller meg for sosialist, men når ytterliggående og ekstreme kristne som er Trumptilhengere mener at at alle som heller ønsket at Hillary Clinton skulle vinne er mordere som støtter abort er grensen nådd for meg. Husk bare på at det finnes liberale som ikke søtter abort!
 
 

donald_trump2

Bildet lånt fra denne nettsiden: https://radikalportal.no/2016/01/05/donald-trump-fenomenet/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “TRUMP ER UTVALGT AV GUD…..

 1. Jeg måtte lese flere ganger det h*n som skrev på veggen din under diskusjonen du hadde om Trump skrev at det var Guds vilje at Trump vant. Milde måne for noen holdninger. Jeg greide ikke dy meg og gikk inn på profilen til hans/hennes. Da jeg leste at h*n delte innlegg hvor h*n støttet Ludvig Nessa skjønner du hva slags menneske dette er, og hva h*n står for.

  Jeg måtte google Jan Hanvold, men kom på hvem det var da jeg så bildet av ham. Holdningene til Jan Hanvold som støtter Trump er noe av det mest radikale og ekstreme jeg har lest på lenge. Jeg koker innvendig av forbannelse når jeg tenker på at han sier at det er Gud som straffet ungdommene på Utøya. Den guden jeg fikk høre om da jeg ble konfirmert og da ungene konfirmerte seg ble fremstilt som en kjærlig Gud. Er det den sammen guden kirka og de der snakker om?

  Det er ikke rart at det er krig i verden, og ekstremisme innen religion er farlige greier.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 2. Bra innlegg snuppa mi;))

  Jeg fulgte med på facebooveggen din på freda og lørdag. Og jeg ble mildt sagt sjokkert over de radikale og fordømmende uttalelsene til din facebookvenn. For noe så fordømmende mot alle som skrev at de ikke støttet Donald Trump har jeg aldri sett maken til. Det gikk for langt når din facebookkvenn mente at liberal politikk fører til flere aborter. For jeg må si at jeg ble sjokkert over at kristne kan ha sånne meninger som det din facebookvenn har. Jeg synes meningene til din facebookvenn ikke minnet mye om nestekjærlighet som jeg forventer av de som er kristne.

  Og som mange andre av facebookvennene dine gikk jeg inn på profilen til din facebookvenn som hadde en ganske åpent profil for å se. Jeg kom meg fort ut av den facebooksiden der;))

  Det er sånn type kristendom jeg ikke liker. For de dømmer alt det andre gjør. Jeg har to lærerkollegaer som er kristne. Men de er ikke i nærheten på den måte. Begge kollegaene mine menr at det var feil at Trump ble valgt som president.

  Herre gud. Å si at Trump er valgt av Gud er å dra den for langt. Han der Jon Hanvold virker ganske spesiell når han mener at ofrene på Utøya ble straffet av Gud. Den Guden jeg har lært om er ikke en sånn Gud.

  Ha en fin mandag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Bli med i facebookgruppen Bloggere mot det sykelige jaget etter det “perfekte” utseendeMy Profile

 3. Er så glad jeg ikke bor i usa. Jeg blir mer og mer usa-kritisk etterhvert som tiden går.

  Denne fyren kommer til å slå George W. Bush ned i støvlene når det gjelder å spre hat og frykt sant synet som han har til andre nasjonaliteter.
  Glafo recently posted..Recapture the MomentMy Profile

 4. Ka e det æg sitt å læs??? Ska gud ha valgt ut Donald Trump som president? Det e det dummeste æg nån gang har læst. E dæm seriøs når dæm meine det? Æg bærre lura.

  Han dær Hanvold virka å vær heilt sprængt. Æg så det han hadde skreve om valget i USA på facebooksida si og det va et sammensurium som ikkje hang samen. Du snakke om konspirasjonsteoria. Æg finn ikkje ord førr no har æg læst det også.

  Æg skjønna ikkje at folk tar sånne pastora alvorlig. Dæm må jo vær blind førr det å tænk sjøl. Kæm e det som lure trygda folk. Det jo han Hanvold sjøl gjennom den visjonkanalen på tv. Pastora som han Hanvold må ha stor makt på svake folk.

  Æg ønska dæg ein fin ættermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

 5. Jeg tror nesten ikke mine egne øyne når jeg leser innlegget ditt, men jeg leste linkene du har henvist til. Da forstår jeg hvorfor du valgte overskriften du valgte.

  Jeg lot bevisst være å kommentere på facebookstatusen hvor R V hadde kommentert, og jeg måtte sitte på hendene mine for å unngå å skrive noe jeg hadde angret på. Den verste kommentaren fra R V var når h-n skrev at Hillary Clinton er en morder fordi hun støttet abort opp til 9.måned. Du snakker om høyreekstreme meninger. Denne R V siterte bare til Hanvold sitt facebookinnlegg, og kunne ikke gjøre rede for annet enn at h-n gjentok seg selv til det kjedsommelige. Når h-n ble spurt om å fortelle hva h-n mente kunne h-n svare, men gjentok seg til det kjedsommelige. Jeg ble mørkredd av meningene til R V, og du snakker om å skjære alle som ikke liker at Trump skal bli president over en kam. Det var ikke mye medfølelse å spore der i gården.

  Dette er ekstremisme innenfor kristendommen, og de som klager på at det finnes islamske ekstremister må tenke over vi har ekstremisme innenfor kristendommen. Jeg tror alle religioner har ekstremisme i en eller annen form. Religionsekstremisme er det skumleste som finnes.

  En fin kveld ønskes deg og dine 🙂

  Godklem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge