1. LUKE I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

Hver dag frem mot jul tenkte jeg å ha en bloggadventskalender 🙂 I år ønsker jeg å dele en og en episode av “Jul i Skomakergata”. Den ble vist i desember på NRK 1979 🙂 Personlig har jeg mange gode minner fra den TV-adventskalenderen 🙂 Jeg var 13 år det året, og jeg gikk i 7.klasse på ungdomsskolen 🙂
 
 
Ingen av oss i klassen ville innrømme at vi fulgte med “Jul i Skomakergata”, men etter vi ble voksne har vi innrømmet alle sammen at vi fulgte med serien, men på ungdomsskolen skulle vi være litt “voksne” av oss 🙂
 
 
Henki Kolstad som spilte Skomaker Andersen var en kjempestor og flink skuespiller 🙂 Det er mange kjente og gode gamle skuespillere som nå dessverre har gått bort.
 
 
Her kommer i hvertfall 1. episode av “Jul i Skomakergata” 🙂
 
 

1. episode av “Jul i Skomakergata” 🙂

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “1. LUKE I MIN BLOGGADVENTSKALENDER :)

 1. Nå fikk jeg minner tilbake til den fineste julekalenderen på tv som er laget noen sinne 🙂

  Hele serien er rolig og harmonisk med gode verdier. Rollen som Henki Kolstad spiller i skomaker Andresen får jeg en følelse av en snill bestefar som er hjertevarm og snill.

  Det var et hjertevarmt gjensyn med en fin julekalener 🙂

  Tusen takk for at du la ut episode nummer 2 🙂 Jeg gleder meg til å se neste episode når den kommer på bloggen din 🙂

  En fin kveld ønskes deg og dine 🙂

  Godklem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge