KJEMPEHERLIG PÅSKEFERIE ER OVER, OG DET ER VÅR :)

Påsken er over for denne gang, og vi er i gang med en ny arbeidsuke. Jeg håper alle sammen har hatt en like fin påske som jeg?
 
 
Til å begynne med var ikke værmeldingen så lovende for Trondheim, men vi Trøndere fikk kjempefint vær med sol fra onsdagen i påskeuken, og sola varte til og med i går. Været i påskedagene var vi Trøndere kjempeheldige med 🙂 I dag har det vært overskyet, men foreløpig ingen nedbør.
 
 
Vi har passert halve april måned, og det våres utendørs 🙂 Det er kjempeherlig 🙂 Våren er en av mine farvorittårstider, og for hver dag som går blir det grønnere og grønnere. Vårblomstene har kommet fram etter vinterdvalen, og fuglene kviterer 🙂 Akkurat nå har måkene paringstid, og de de gjør seg yndige for hverandre 🙂
 
 
Det som er godt nå som det er vår, er at jeg kan begynne å tur innimellom treningene mine på treningssenteret. Turen jeg går er på litt over 1 km, men jeg presser meg selv slik at jeg får opp pulsen. Som fysioterapeuten min sier er det kjempebra med 1 km, enn ingen, og jeg får smerter i achillesscenen hvis jeg går for mye. Da kjenner jeg at det strammer seg i hælen. Jeg får ikke smerter når jeg går på tredemølla, og achillesscenene mine tåler ikke å gå på ujevnt underlag. Likevel er det kjempeherlig å gå en tur ute 🙂
 
 
Timeplanen min når det gjelder trening er: Mandager styrketrening hos fysioterapeuten min, onsdager går jeg en tur, fredag styrketrening til fysioterapeuten min og søndager gå en tur eller bryst- og overkropptrening på treningssenteret 🙂 De dagene jeg trener hos fysioterapeuten prøver jeg å være på plass kl.09.00 når de åpner. Etter det har jeg dagen fri til å øve, ta på meg spillejobber på tverrfløyta, fotografere, skrive, øve på piano og øve på sangene som vi har i koret 🙂
 
 
Påska var kjempeherlig, og jeg fikk slappet av, og ladet batteriene 🙂 Mandag 10.04.2017 ble Elvis kastrert. Jeg gikk noen runder med meg selv før jeg tok endelig avgjørelse. Trøsten min er at det er 3 hunnkatter etter Elvis her i Norge som går videre i avl, og en i Tyskland. Som oppdretter er det også viktig å tenke på at genene ikke blir brukt opp. Hvis det blir for mange avkom etter en hannkatt, møter vi abyssineropdprettere oss selv i døren.
 
 
Onsdag 12.04.2017 var mannen min og jeg på besøk til min mor, og det var kjempekoselig 🙂 Torsdag 13.04.2017 reiste mannen min, broren hans, svigerinnene min og onkelbarna til mannen min opp til Namdalen for å besøke svigermor. Siden Dixie går med skjerm måtte jeg bli hjemme. Hun går med skjerm fordi pelsen etter keisersnittet skal få vokse skikkelig ut igjen, og det har kommet en del pels nå 🙂 Dixieprinsessen min godtar å gå med skjerm, og hun er kjempetålmodig <3 🙂     Fredag 14.04.2017 slappet jeg av, tok det med ro, holdt på med håndarbeid, leste og på ettermiddagen gikk jeg meg en liten tur 🙂 Om kvelden fikk jeg besøk av barndomsvenninnen min Else Marit, og det var kjempekoselig å treffe henne igjen <3 🙂 Som vanlig hadde vi mye å prate om, og vi ble sittende til kl.01.30 å prate før Else Marit kjørte hjem til foreldrene sine 🙂     Påskeaften 15.04.2017 kjørte min yngste nevø, min mor og jeg på hytta til søsteren min. Vi fikk en kjempenydelig dag med sol og blå himmel. Vi tok på oss godt med klær, tente opp i bålpannen og koste oss ute 🙂 Det var perfekt påskestemning 🙂 Våren der søsteren min og mannen hennes har hytte hadde kommet mye lengre enn her i Trondheim. Min mor jeg reiste hjem til Trondheim kl.17.55.     Søndag 16.04.2017 var været også kjempefint her i Trondheim, og jeg gikk meg en tur. Tok med mobilen og fotograferte litt på turen min 🙂 Om kvelden kom mannen min hjem, og han hadde hatt noen kjempefine dager hjemme 🙂     Mandag 17.04.2017 dro jeg nokså tidlig på treningssenteret og trente, og det var kjempegodt 🙂 Det var en deilig følelse å få begynne uka med trening.     I går tirsdag 18.04.2017 var det første korøvelse etter påskeferien, og nå er det fult fokus på sangerstevne som skal være i Bjugn i juni 🙂 Vi har virkelige kjempeherlige sanger vi skal synge på konserten den helgen 🙂     I dag stod jeg opp kl.08.00, og ordnet meg i stand. Gikk så i gang med å øve på fløyta, og senere på dagen gikk jeg meg en trimtur 🙂 Jeg skal trene styrke til fysioterapeuten på fredag.     Det nærmer seg SW (Scnadinavian Winnershow, en stor katteutstilling) som skal foregå på Scandic Lerkendal Hotell i Trondheim 🙂 Gjett om jeg gleder meg 🙂 Jeg gleder meg til å treffe kjente og kjære abyssiner- og somalivenner og andre rasekattkollegaer 🙂 Av mine katter skal jeg ha med Elvis, Nadina og Grace. Oppdretteren til Elvis kommer til Trondheim, og hun har med seg faren til Elvis 🙂 Til helgen er det bading av Elvis og Nadina, samt kloklipp av alle 3 kattene.     Jeg har det kjempebra, og har faktisk ingenting å klage over 🙂 Har fått så mye overskudd etter jeg begynte å trene, og jeg storkoser med alt jeg holder på med. Føler at jeg har så mye meningsfylt å holde på med, og alt jeg gjør gir meg kjempemasse tilbake 🙂     Jeg har tatt noen bilder som jeg ønsker å dele med dere, og jeg håper dere liker bildene mine 🙂    

140417_blaklokker5

Kjempeherlig vårtegn når vårblomstene begynner å blomstre 🙂

 
 

140417_leirfivel3

Det stod en liten leirfivel 🙂

 
 

140417_to_leirfivel3

To stk. leirfivel 🙂

 
 

150417_vaernes_ferjekai6

Bildet tatt på ferjekaia mens vi ventet på ferja som skulle ta oss over dit hvor søsteren min og mannen hennes har hytte 🙂

 
 

150417_vaernes_ferjekai8

Bildet tatt på ferjekaia 🙂

 
 

150417_leksa8

Kjempefin utsikt fra hytta til søsteren min og mannen hennes 🙂

 
 

150417_leksa9

Utsikten utenfor hytta til søsteren min og mannen hennes, og derfra kan man se Hitra, Frøya og Fjellværøya 🙂

 
 

150417_leksa10

Den kjempefine utsikten fra hytta til søsteren min og mannen hennes 🙂

 
 

150417_groenne_skudd_tre6

Skudd på seljetreet ved hytta til søsteren min og mannen hennes 🙂
 
 

150417_balpanne3

Bålpanna ble fyrt opp, og da ble det virkelig påskestemning 🙂

 
 

150417_ferjeleie_leksa5

Bildet tatt på ferjeleiet på tur hjem 🙂

 
 

150417_ferjeleie_leksa6

Bildet tatt fra ferjeleiet 🙂

 
 

160417_aprilsol_gjennom_tre5

Solskinn gjennom treet 🙂 Bildet ble tatt søndag 16.04.2017.

 
 

160417_paskeliljer5

De første påskeliljene har også dukket opp etter vinterdvalen 🙂

 
 

160417_skudd_tre5

Skudd på dette treet også 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “KJEMPEHERLIG PÅSKEFERIE ER OVER, OG DET ER VÅR :)

 1. Vel overstått påske 🙂 Det var koselig å lese at du hadde ei fin påske, og det ser ut som du har gjort litt av hvert 🙂

  Synd at vi var på hytta, for jeg hadde hatt lyst til å møte Else Marit og deg langfredag. Jeg satt og tenkte på om jeg skulle kjøre ned til Trondheim for å treffe dere.

  Påskeferien var superduper, og vi koste oss alle sammen. Alle fikk gjøre det de ville. Hvis noen ville på ski gikk de seg en tur. Når vi er på hytta i påskeferien er vi enige om at den som vil gå på ski gjør det, og hvis noen ønsker å gå på føttene gjør de det. Broren min vil gå på fjelltopper, men der er ikke vi og jentene. Skjærtorsdag var vi i Sverige og handlet. Det er en skjærtorsdagstradisjon for oss 🙂 Også det været vi hadde i påska. Det ble straks mer påskestemning ja 🙂

  Fine vårbilder du har delt 🙂 Det så flott ut ved hytta til søsteren din med beliggenhet ved sjøen og fin utsikt 🙂

  Jeg må bare si at jeg blir imponert over at du er flink og motivert til å trene, men vær forsiktig slik at du ikke overbelaster hælene dine når du går turer. Sørg for å ha gode sko på deg med støtdemping. Hold deg til det fysioterapeuten din anbefaler deg. Det er lett å bli for overivrig. Husk at 2 ganger mosjon i uka er bra for en mosjonist som det du er, og du skal være stolt av deg selv 🙂

  Jeg har frihelg i helga, og begynner på jobb på seinvakt på tirsdag 🙂 Det er godt 🙂

  Du får ha en strålende helg 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Råkost innlegg du har skrevet snuppa mi;)) Og tuuuusen takk for sist;)) Det var råkost å treffe deg og kattene i påska;))

  Vi hadde en råkos påske hjemme. Og det var råkost å treffe familie, slekt og venner;)) Det ble ingen skiturer på oss. Vi gadd ikke ta med skiene. Men vi tok et par turer i Estenstadmarka.

  Åhhhh herregud så råfine bilder;)) Jeg kjenner lukten av påske bare av å se på bildene dine;)) Bildene dine gjenspeiler det råherlige været vi hadde.

  Jeg sa det til deg den kvelden jeg besøkte deg at den jobben du har gjort med å trene som du har gjort er råbra for deg. Og vær såååå snill å tro meg når jeg sier at du skal være fornøyd. Jeg vet hvor mange operasjoner du har hatt siden siden midten av 90-tallet. Og der er forståelig at betennelsene i hælene dine setter en stopper for valg av aktivitet. Du må aldri i verden finne på å sammenlikne deg med andre som trener. For de har et helt annet utgangspunkt enn det du har. Hvis noen kritiserer deg for måten du trener på er det fordi de er uvitende om din reumatisme.

  Det var råherlig å se hvor du strålte. Og det var klart at du har funnet din metode for å holde deg i aktivitet på;))

  Vi reiste hjem til Oslo på mandag. Og det var hardt å begynne på jobb igjen på tirsdag etter avslappende dager hjemme;)) Neste gang vi skal opp til Trondheim er på avslutningsdagen til eldstedatteren vår på folkehøgskolen. Hun gruer seg til å slutte. For hun har fått mange gode venner på folkehøgskolen. Og hun sier det er det beste skoleåret hun har hatt;)) Til høsten skal hun være stipendiat ett år. Og det gleder hun seg til;))

  Ha en fin kveld;))

  Stor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Du snakker om å snakke med splittet øgletunge….My Profile

 3. Kanonkoselig å læs det du har skreve 🙂 Kerr hærlig å læs at du har hatt ei fin påske 🙂 Æg jobba i heile påska med å bli ferdig med skissa tel masteroppgava mi men æg tok fri påskeaften og første påskedag. Veilederen min sa at æg va godt i rute og han godkjente det æg hadde skreve så æg må bare fortsett å jobb med oppgava mi.

  Kerr kanonfine bilda du har tatt. Vi fikk sny hos oss i går og det va kvitt på bakken 🙁 Æg vil ha vår nu. Æg hørt på radioen at fleire fjelloverganga va stængt.

  Når æg såg bildan dine fekk æg følelse av vår og æg også ælska våren 🙂 Æg glæda mæg tel sommeren 🙂

  Æg ønska dæg ein fin lørdag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

 4. Det er alltid like kjekt å lese blogginnleggene dine og se bildene du har tatt, og bildene dine var vakre. Den flotte utsikten som søsteren din har fra hytta sin 🙂 Vår hytte på Halsa har beliggenhet med utsikt mot sjøen 🙂 Ingen ting er som å sitte ute med en kaffekopp på verandaen når sola skinner 🙂

  Vi kom oss på ski noen dager, og andre dager kjørte vi båten ut for å finne en kjekk plass hvor vi kunne grille og kose oss 🙂 Det har vært ei kjekk påske ja 🙂

  Jeg kommer inn til Trondheim om to uker for jeg skal på todagerskurs gjennom jobben. Det hadde vært kjekt å få treffe deg og Irene når jeg er i byen. Vi holder kontakten på facebook og sms 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge