DE SISTE DAGENE AV MAI MÅNED I ORD OG BILDER :)

Vi skriver torsdag 31.05.2017, og i morgen er det 01.06, og våren har gått over i sommer 🙂 Det er en kjempeherlig årstid, og faktisk så kjempenydelig. Ute er fargene på bladene på trærne på sitt grønneste 🙂
 
 
Vi har hatt tre dager med lettskyet pent vær og fin temperatur, men i dag er det kaldere igjen med regn i luften. Det er ikke meldt noe særlig i pinsne. Jeg er kjempeglad for at jeg skal reise bort.
 
 
Freag 02.06.2017 reiser jeg til Østersund, og der skal jeg på katteutstilling. Jeg skal ha med to av kattene (Elvis og Nadina) på utstillingen. Hvis alt går som det skal håper jeg at Elvis kan bli Premier på søndag. Nadina skal kun stilles i seniorklassen. Hun har alleree fått den høyeste tittelen som fertil, og det er Supreme Champion.
 
 
Jeg skal dele stor hytte sammen med 3 andre rasekattvenninner som er med i samme katteklubb som meg. Regner med vi får en kjempekoselig helg 🙂
 
 
I dag var jeg og trente til fysioterapeuten, og jeg fikk en kjempebra treningsøkt i dag, for i dag følte jeg at jeg hadde kontakt med de forskjellige muskelgruppene jeg jobbet med. Det ble en treningsøkt på 1 time og 30 minutter 🙂 Da treningen var ferdig begynte jeg behandlingen for betennelsen i albuen. Jeg fikk noen enkle øvelser jeg skal gjøre med armen, og jeg fikk beskjked om at jeg må ha på meg en støtteskinne som skal avlaste. Albuen er betent over et nokså stort område. Jeg fikk min første trykkbølgebehandling, og fy flate inni granskauen det gjorde svinvondt! Unner ikke min verste fiende dette en gang. Jeg skal ikke gjenta glosene jeg kom med, men det var noen gloser som passet der og da!
 
 
Nå skal jeg ha tre trykkbølgebehandlinger til. Hjelper ikke det må jeg belage meg på operasjon. Jeg spurte fysioterapeuten om akupunktur kunne hjelpe, men fysioterapeuten sa at det hjelper som smertelindring, men at man aldri skal sette akupunkturnåler inn i betent ledd.
 
 
Tirsdag 30.05.2017 sang vi i koret på et sykehjem her i byen. Vi sang noen av våre egne sanger, og hadde også noen vårlige allsanger sammen de beboerne. De lyste opp når vi sang, og musikk gir jo glede til demente. Mange av dem er jo demente, men vi la merke til at de var med på noen av sangene. Musikken er jo et språk for dem, og musikk blir brukt til terapi for demente. Det gir også koret kjempestor glede når vi synger for beboere på et sykehjem.
 
 
Etter vi hadde sunget for beborene fikk vi låne rommet på sykehjemmet slik at vi fikk ha korøvelse. Det nærmer seg sangerstevne med stormskritt, og jeg gleder meg kjempemasse 🙂 Vi har to øvelser igjen før sangerstevne nå. I år skal sangerstevnet være i Bjugn. Vi i koret skal bo på hotell på Ørlandet. Det kommer til å bli en sosial og kjempekoselig helg sammen med gode korvenner 🙂
 
 
I styret i katteklubben jeg er med i jobber vi med å forberede vår egen katteutstilling i juli. Vår klubb fyller 30 år, og selvsagt skal det markeres på utstillingen vår 🙂
 
 
Det går slag i slag frem til 20.juni med forskjellige gjøremål, og jeg koser meg kjempemasse å ha mye å være engasjert i. Jeg står opp kl.08.00 hver eneste dag, og det første jeg gjør etter jeg er ferdig på badet er å drikke min faste frokostsmoothie, lese avisen og drikke kaffen. De dagene jeg trener drar jeg rett på trening kl.09.00, og trener i 1 1/2 time. Drar så hjem og dusjer. Slapper så litt av med lunch, før jeg går i gang med å øve på fløyta. Øver i 1-2 timer hver eneste dag. Nå som jeg har betennelse i alabuen øver jeg 1 time, for å ungå å ikke overbelaste armen. Mannen min kommer hjem fra jobb ca. kl.16.30, og da spiser vi middag. Om ettermiddagene slapper vi av, en av oss er på ett styremøte eller et annet møte, jeg koser meg med håndarbeid, hører på musikk, koser med kattene, leser og er sosial med familie og venner. Dagene bare raser i vei.
 
 
I går var jeg ute en på en gåtur, og jeg fotografere noen bilder som jeg har lyst til å dele med dere. Håper dere liker bilene mine 🙂
 
 

300517_hestehov6

Løvetann som stod i veikanten.

 
 

300517_groenne_blader_tre5

Nå er bladene på træren på sitt aller grøneste, og det er kjempenydelig 🙂

 
 

300517_himmel_gjennom_grener4

Himmelen vises gjennom grenene på treet 🙂

 
 

300517_blomster_tre9

Det blomstrer på trærne også, og det er kjempenydelig. Ikke minst dufter det kjempegodt 🙂

 
 

310517_tredemoelle3

Dagens oppvarming på tredemølle 🙂

 
 

310517_leggpress2

Leggpress er favorittøvelsen min når jeg trener 🙂

 
 

310517_seated_leg_curl3

Det samme er også øvelsen seated leg curl, og neste uke skal jeg øke vektbelastning på flere av øvelsene 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “DE SISTE DAGENE AV MAI MÅNED I ORD OG BILDER :)

 1. Koselig innlegg som oser av positivitet og glede som du har skrevet, og nok en gang fine bilder som passer til blogginnlegget ditt 🙂

  Jeg synes du har en spennedne og variert hverdag med alt du holder på med som katter, musikk, kor, fotografering, utstilling også videre, og jeg skulle ønske jeg var like flink som deg til å trene.

  Håndball er min favorittsport, men for 3 år siden ødela jeg menisken. Da måtte jeg slutte med håndball. Det nærmeste jeg kommer trening er å gå turer. Da får jeg koblet av fra jobb, og jeg får tankene over på andre ting.

  Mine dager går med i jobb, enten seinvakt eller tidligvakt. De dagene jeg har seinvakt gjør jeg det samme som når jeg har tidligakt, men jeg forskyver litt på når jeg står opp. På dager hvor jeg har seinvakt rekker jeg å vakse og legge sammen klær og rydde huset før jeg sykler til jobben.

  Når jeg kommer hjem fra seinvakt sitter jeg våken litt lengre, for jeg må koble ut før jeg legger meg. Jeg kan ikke gå rett å legge meg etter en seinakt. Det går ikke, for da får jeg ikke sove.

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for sist! Det var kjempekoselig å treffe deg på fredag, og det må ikke bli lenge til neste gang vi tar en tur på kafè igjen 🙂 Den grønne kaffen jeg kjøpte var noe av den beste kaffen jeg ever har smakt 🙂

   Kjempekoselig at du likte innlegget mitt 🙂 Jeg tar nok de fleste bilder når det er oppholdsvær, og når himmelen er fin. Da synes jeg motivet blir så fint 🙂

   Jeg har funnet gleden og motivasjonen til å trene styrketrening, og jeg blir kjempemotivert når jeg kjenner at jeg blir sterkere. Har stor forståelse for at du og dere andre som jobber fulltid ikke har ork eller overskudd å dra ut for å trene når dere kommer hjem fra jobb. Du har jo en fysisk tung jobb som sykepleier, og du får jo mye bevegelse på jobben din!

   Slik er mannen min og jeg når vi kommer hjem fra koret. Det nytter ikke å legge seg med en gang, for da kverner det gjerne en sang i hodet av det vi har øvd på i løpet av korøvelsen. Da må vi koble helt av 🙂

   Husker da jeg jobbet tidlig og seinvakt da jeg jobbet som førskolelærer. Selv om jeg begynte senere på seinvakt, gjorde jeg det samme om morgenen før jeg dro på jobb som da jeg hadde tidligvakt Bare jeg kunne sove litt lengre om morgenen 🙂 Når du har seinvakt er du ikke hjemme før ca. kl.23.00, og da er det sikkert kjempegodt for deg å slappe av før du legger deg.

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Kerr kanonkoselig innlægg du har skreve og hærre gud ker fine bilda du har tatt 🙂

  Akkurat no føl æg at æg har ett liv og det e på læsesalen når æg skriv masteroppgava mi men samboern min og æg prøve å vær flenk tel å gå oss en tur på søndagan. Det slitsom å sett på læsesalen en hel dag og jobbe førr æg bli ør i hodet av det. Da må æg ut førr å koble av.

  Det høres ikkje godt ut med betennelse i albuen men æg håpa du bli bra sånn at du slæpp operasjon og det e bra at du fortsette træninga di sjøl om du har vondt.

  Æg syns dagan dine virke variert og fin og du gjør ka du syns e gøy. Det e det som gir meininga med livet 🙂

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Setter kjempestor pris på kommentaren din <3 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine, og det motiverer meg til å fortsette å ta bilder som jeg deler med dere på facebook, blogg, instagram og snapchat 🙂

   Jeg kjenner igjen det der. Følte selv at jeg bodde på lesesalen da jeg skrev min masteroppgave, og jeg satt der fra kl.08.00 - 22.00 om kvelden. Da tok jeg noen timer med øving på fløyta på øvingsrommet for å koble av fra skriving og lesing! Man blir tung i hodet av å sitte og jobbe på en lesesal.

   Det er ikke godt med betennelsen, og det kjennes ja! Jeg også håper inderlig at jeg slipper operasjon. Akkurat det får de to nærmeste ukene vise!

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr og stor bloggklem fra Toril og kattene

 3. Åhhh snuppa mi så råherlig innlegg du har skrevet;)) Jeg blir i godt humør hver gang jeg leser hverdagsinnleggene dine. For du skriver på en positiv måte. Og det er deg som person som jeg kjenner deg;))

  Jeg vet jo gjennom vår daglige chatting på facebook, smser og telefonsamtaler hva du holder på med om dagene. Men det er artig å lese om hverdagen din.

  Råfine bilder har du også tatt;)) Jeg liker godt motivene du tar når du fotograferer ute.

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..En liten oppdatring fra april og mai 2017.My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen, og jeg setter kjempestor pris på kommentaren din <3 🙂

   Jeg blir helt rørt av det fin du skriver til meg <3 🙂 Tusen takk 🙂

   Jeg synes det er kjempekoselig å dele hverdagen min med dere faste bloggvenner og med leserne jeg har 🙂 Får jo tilbakemelding på bloggfacebooksiden til hverdagsbloggen min at de som følger med bloggen min liker det jeg skriver 🙂

   Har hørt flere si at jeg motiverer dem, og det er jo kjempekoselig å høre 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Kjekt innlegg du har skrevet, og vakre vårlige bilder 🙂 Mai er min yndlingsmåned, for jeg koser meg å ordne og plante i hagen. Her blomstrer rododendroen nå, og den luker godt 🙂

  De to siste helgene har vi vært på hytta på Halsa, og vi har hatt det virkelig kjekt 🙂 Det er kjekt å få koble av fra alt på hytta, og hva er vel bedre enn å sitte ute på terrassen på hytta og drikke morgenkaffe bare å høre fulgekvitter og bølgene som slår mot land.

  Fin, fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg, og jeg setter kjempestor pris på kommentarn din <3 🙂

   Det lukter kjempegodt ute, og ikke minst av syrinen som blomstrer så kjempefin nå 🙂 Synes det lukter litt ekstra godt ute når det har regnet litt.

   Så kjempekoselig for dere å være på hytta da! Det er jo så kjempefint der hos dere med kjempenydelig utsikt mot sjøen 🙂 De gangene vi er på hytta til søsteren min og mannen hennes er det rekreasjon og meditasjon å høre på lydene fra sjøen og sjøfuglene 🙂 Kan sitte ute i timesvis å se på sjøen og landskapet ved hytta til søsteren min 🙂

   Gleder meg til å ta en tur innom dere på hytta igjen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge