UKA SOM GIKK I ORD OG BILDER :)

Da var denne helgen over, og vi står klare for en ny uke med nye muligheter. Akkurat nå sitter jeg her. Har tatt meg en ibux og en parasett, og venter på smertene i albuen skal avta før jeg kryper til køys.
 
 
Uken har gått fort, og den har rast avgårde.
 
 
Mandag 05.06.2017 om kvelden hadde vi i aby- og somaliringen styremøte. Vi planla litt mer angående medlemsbladet vi skal ha ut til våre medlemmer før sommeren. Begynte møtet kl.19.00, og ble ferdige kl.21.00. Vi som sitter i styret i aby- og somaliringen bor i Norge og Sverige, og styremøtene har vi på skype.
 
 
Tirsag 06.06.2017 hadde jeg en spillejobb på fløyta i begravelse kl.11.00. Om kvelden var det korøvelse med finpuss på sangene vi skal synge på konserten på sangertevne i Bjugn som er til helgen 🙂
 
 
Onsdag 07.06.2017 var jeg på trening, og jeg var kjempefornøyd med treningen. Jeg økte i nesten alle vekter. Begynte med oppvarming på tredemølle i ca.20.min. Deretter leggpress som er en av mine favorittøvelser. Økte fra 77,1 kg til 86,2 kg (3×15). Neste var seated leg curl hvor jeg økte fra 40,8 kg til 49,9 kg (3×10). Så leg extension samme vekt som jeg har hatt 31,8 kg (3×10). Netrekk bredt grep fra 20 kg til 25 kg (3×10) Neste nedtrekk nøytralt grep fra 20 kg til 25 kg (3×10). Deretter stående roing kabel 11,5 kg (3×15). Så kabel biceps cur 5 kg på venstre arm, og 1 1/2 kg på høyre arm 3×15. Til slutt situps hvor jeg la på noen øvelser til med knære i 45 grader og strake knær. Hele styrkeprogrammet mitt tar litt over en time å kjøre igjennom, og det er kjempeherlig 🙂 Jeg får enormt med enerig etter treningene, og jeg kan gjerne gå i gang me å vaske leiligheten når jeg kommer hjem 🙂 He, he, he 🙂 Har virkelig funnet min form for trening som jeg synes er kjempegøy, og det er når jeg øker i vekter jeg blir motivert. Ikke minst blir jeg motivert når jeg merker at jeg blir sterkere 🙂 Den formen for trening er den som er rett for meg.
 
 
Etter jeg var ferdigtrent fikk jeg runde nr.2 med med trykkbølgebehandling på albuen, og du grønne kineser og granskogen innenenfor så vondt det var! Unner ikke min verste fiende å få den behandlingen der!
 
 
Torsdag 08.06.2017 var jeg en tur på besøk til min mor etter middag, og vi koste oss med te og satt og pratet.
 
 
Fredag 09.06.2017 var jeg til fysioterapeuten og trente igjen, og da hadde jeg veiledningstime med fysioterapeuten min i treningssalen. Hun så om jeg gjorde øvelsene riktig, og hun sa jeg utførte øvelsene kjempebra, riktig og kontrollert. Jeg kom hjem fra fysiotreapeuten kl.12.30, dusjet og ryddet i leiligheten min. Mannen min reiste på hytta til søsteren min og svogeren min for å hjelpe til med å legge tak på anekset de holder på å bygge.
 
 
Om ettermiddagen møtte jeg venninnen min Irene i byen på en kafè, og vi tok en kopp kaffe sammen og satt og pratet. Det var en kjempekoselig ettermiddag 🙂
 
 
Lørdag 10.06.2017 stod jeg opp tidlig, og ordnet meg i stand. Vi i koret skulle synge på Saupstaddagene i Trondheim. Sapustad er en bydel i Trondheim. Der var det rigget opp en scene, og det var underholdning av forskjellige slag. Vi i koret sang tre sanger. Av 60 korsangere var vi ca.25 korsangere som var med og sang. Det gikk kjempefint selv om vi ikke var fulltallig, og dirigenten vår var fornøyd 🙂
 
 
Om ettermiddagen og kvelden var jeg hjemme og slappet av med håndarbeid, så på TV’n og koste meg 🙂
 
 
Søndag 11.06.2017 stod jeg opp i rett tid. Jeg dro på treningssentert og tok en lett beinøkt. Først gikk jeg på tredemølla, og deretter kjørte jeg litt styrke på beina. Om ettermiddagen hentet jeg min mor og vi dro på besøk til søsteren min. Vi tre hadde det kjempekoselig, og vi satt og pratet og koste oss 🙂 Det var kjempekoselig og treffes bare vi tre 🙂
 
 
Kom hjem ca.kl.18.30. Mannen min kom hjem fra hytta sammen min svoger ca. kl.21.15.
 
 
Vi har hatt kjempefint vær hos oss i uka som har gått, men i går regnet det. Selv om det regnet var det fin temperatur ute.
 
 
Kattene koser seg mye ute på verandaen nå som det er varmere i været, og de nyter det å få kose seg i sola ute på verandaen. Det er bare det at måsen på hustaket til naboen stuper ned mot verandaen, og det liker ikke kattene mine. Da løper de inn med flaskekosthale 🙂 Enten har måsemor fått måsunger, eller så er det like før. Jeg kan med hånden på hjertet si at Elvis og jeg er helt enige med Odd Børresen når han sier: “Jeg hater måker”. Elvis fordi måsen styrter ned mot verandaen når han ser kattene der, og jeg for at måsen driter ned bilen!
 
 
År etter år de siste årene har måsen hekket på det samme hustaket, men lærer de? Nei. Hvert år faller måsen ned på bakken, og vi er omgitt av hissig måker som prøver å angripe oss! Jeg tenker nå mest på barnehageungene på barnehagen like i nærheten. Det er jo mange måker som hekker rundt om på hustakene her i nabolaget!
 
 
Alt i alt har uka som har gått vært ei kjempefin uke 🙂
 
 
Ønsker å dele noen bilder fra den siste uka som jeg har tatt, og jeg håper dere liker bildene 🙂
 
 

050617_premier_arets_katt_elvis3

I 2016 kom Elvis på 2.plass i NRR som avlshannkatt, og her er premiene han fikk fra NRR 🙂

 
 

070617_tredemoelle_oppvarming4

Når jeg trener begynner jeg alltid med å varme opp på tredeølla for å bli varm i kroppen 🙂

 
 

070617_leggpress2

Favorittøvelsen min er leggpress 🙂

 
 

070617_seated_leg_curl3

Nok en favorittøvelse er seated leg curl 🙂

 
 

070617_leg_extension2

Leg extension er en øvelse jeg ikke er venn med, men den kjennes ja!

 
 

100617_smoothie3

Jeg er ingen frokostmenneske, men jeg drikker smoothie hver eneste morgen. Denne smoothien er laget av: 1 1/2 dl vann, 100 g frosne bringebær, 100 g frosne blåbær, 1 banan, 100 g mager kesam og 50 g havregryn.

 
 

110617_drikkeflasken2

Den beste drikkeflasken noen sinne jeg har hatt, og den er alltid med på trening og ellers 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “UKA SOM GIKK I ORD OG BILDER :)

  1. Råkoselig blogginnlegg snuppa mi;)) Meningsfylte hverdager som det du har skaper glede i hverdagen.

    Åhhh såååå flink du er til å trene;)) Du har hatt litt av en utvikling på treninga di. Jeg synes du er råflink jeg.

    Treningen hos meg går i rykk og napp i perioder. For jeg kommer inn i en fin flyt. Men etter noen uker kommer det travle uker på jobb og hjemme. Og da får jeg ikke tid. Jeg skulle vært mye flinkere til å trene.

    Råkoselig for søsteren din, moren din og deg å være sammen;)) Du må hilse moren og søsteren din så mye. Husker søsteren din godt. Og jeg husker det var råartig å være hjemme hos dere. For søsteren din fant på masse morsomme ting med oss. Hun tok oss med på turer på Munkholmen og andre steder;))

    Jeg håper du vet at du er til inspirasjon for andre som er i din situasjon.

    Grattis med premien til Elvis;)) Den sløyfa var råfin da;))

    Ha en fin ettermiddag;))

    Stooor klem fra Else Marit
    Else Marit recently posted..En liten oppdatring fra april og mai 2017.My Profile

  2. Wow. Ennu fleire præmia på han Elvis. Det må æg sei e kanonbra 🙂 Grattis tel han Elvis.

    Æg må sei at du har skreve et kanonkost innlægg over det du gjør i kvardagen din og æg syns det kanonkost å læs om ka du gjør 🙂 Du slår mæg langt ned i støvlan over det du driv med og hærre gud kerr variert og spenndene kvardag du har med kor, kattan, utstillinga, fløyta di og alt det andre.

    Undervisninga på høyskola e ferdig førr oss no men æg tar ikkje sommerferie før et par uka i juli førr æg bli sittende og jobb med masteroppgava. Æg har plana om å kom længst mulig med oppgava før studiestart tel høsten. Samboern min og æg har bestilt oss tur tel Kypros i to uka i jul og det glæda æg mæg til 🙂 Det skal bli kanon hærlig å reis bort et par uka tel sol og varme.

    Æg ønska dæg ein fin ættermiddag 🙂

    Stor bloggklæm fra mæg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge