EN SOMMER ER OVER! HVERDAGSOPPDATERING MED TRENINGSBILDER :)

På Reiseradioen på NRK P1 spilte de ved sendingens slutt: “En sommer er over” med Kirsti Saprbo, og i dag våknet vi til 10 grader, regn og gufsevær hos oss! I morgen begynner skolene, og det er tilbake til striskjorta og havrelefsa. Herved ønsker vi høsten velkommen!
 
 
Det har vært kjempegodt med sommerferie og avbrekk fra daglige gjøremål, og jeg har hatt en kjempefin og avslappende sommerferie 🙂 Akkurat som en sommerferie skal være 🙂
 
 
Enda kan vi få noen fine dager med sol og varme, og hva er vel nydeligere enn en høstdag med strålende sol, blå himmel og kjempefine høstfarger på trær og blader? Da er høstdagen perfekt 🙂
 
 
Selv har jeg kommet tilbake til hverdagen når det gjelder spillejobber på fløyta og trening. Jeg trener tre dager i uka, og målet er å trene 3 dager hver uke. Da trener jeg to fullkroppsøkter og en overkroppsøkt. Jeg står opp tidlig, hopper rett i treningsklærne og kommer meg på trening før kl.09.00. Bruker ca. 1 – 1time og 20 minutter på treningen. Når jeg kommer hjem har jeg god tid til å øve på fløyta, gjøre husarbeid og forberede meg på de ulike oppgavene innenfor vervene jeg har 🙂
 
 
Trening er blitt en del av hverdagen min, og det gir meg energi! Fysioterapeuten min sier at hun ser stor forskjell på meg fra da jeg begynte å trene meg opp fra i fjor sommer. Jeg merker det på kroppen at jeg har blitt sterkere, og det merker jeg på antall kg jeg tar. Min motivasjon for å trene ble forsterket av Anette Marie Antonsen sitt “Team jeg liker” og “Vekt jeg liker”. Jeg har fulgt teamet fra de startet opp, og jentene i “Team jeg liker” og “Vekt jeg liker” er til stor motivasjon 🙂
 
 
På tirsdag begynner vi høstens første korøvelse, og det gleder jeg meg kjempemasse til 🙂 Vi har mye spennedne å se frem til i høst. Koret skal synge på en scene på Torvet i Trondheim under noe som heter “Kulturnatt”, vi skal hjelpe til under NM for kor, vi skal synge på en førjulskonseret og vår faste 4.juledagskonsert 🙂
 
 
I løpet av høsten har jeg planer om 3 katteutstilling med kattene. Den første utstillingen er i Kristiansund 02.09 – 03.09.2017. På den utstillingen skal jeg ha med Nadina som stilles i veteranklassen (katter 7 år og oppover) og datteren Dixie. Dixie kan ta sin Premiertittel lørdag 02.09, og sitt første cert til neste tittel på søndag 03.09.2017. Etter det må hun til Sverige. Da har jeg valgt å melde meg på utstilling i Falun 30.09 – 01.10.2017. På den utstillingen skal jeg ha med Dixie og Elvis. Utstillingsåret avsluttes med utstilling på Adelkatten sin utstilling i Letohallen på Dal. Jeg skal tygg litt på hvem av kattene som skal få være med der.
 
 
Jeg ser frem til høsten, og en perfekt høstkveld for meg er å tenne stearinlys, koke seg en god kopp te, finne frem håndarbeidet og sitte under godpleddet. Kommer til å benytte fine høstdager til å fotografere, for fotografering er en kjempestor hobby.
 
 
Kommer også til å være sosial med familie og gode venner, Vi i venninnegjengen pleier å treffe hverandre en fast kveld i måneden til god mat og drikke 🙂 Enten er vi hjemme hos hverandre, vi kan dra på kino, konsert eller på kafè 🙂
 
 
På torsdag 24.08.2017 skal jo RBK spille returkamp på Lerkendal mot Ajax, og vi Trøndere krysser fingre og tær for at RBK sikrer seg avensement til Europaligaen. Da kan det fort bli noen turer på Lerkendal på hjemmekampene 🙂
 
 
Jeg ønsker å dele noen bilder som jeg har tatt på trening. Selv er jeg ikke av den typen som står og tar bilder av meg selv på trening, men bildene viser de aparatene jeg kjøerer når jeg kjører mine fullkroppsøkter 🙂 Jeg håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Første øvelse oppvarming på tredemølle 🙂

 
 

Jeg begynner alltid overkroppsøktene mine med nedtrekk bredt grep og nedtrekk smalt grep. Da jeg for alvor begynte med treningen i januar 2017 greide jeg kun 10 kg! Så ja, det har skjedd noe 🙂

 
 

Denne øvelsen er kjempefin hvis du har en stillesittende jobb foran PC hele dagen 🙂

 
 

Denne øvelsen tilsvarer benkpress 🙂

 
 

En av mine yndlingøvelser for overkroppen 🙂

 
 

Skulderpress tilsvarer det som kalles for millitærpress 🙂

 
 

Denne øvelsen er kjempegod for overkroppen 🙂

 
 

Denne er en kjempebra øvelse for magen 🙂

 
 

Etter treningen i går lørdag 19.08.2017 laget jeg sunne protinpannekaker toppet med mager kesam og banan, og det er kjempegodt 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “EN SOMMER ER OVER! HVERDAGSOPPDATERING MED TRENINGSBILDER :)

 1. Sååå råkoselig innlegg snuppa mi;))

  Hverdagen er tilbake i huset hos oss også. Gutten er i gang med studiene sine i Trondheim. Og forrige uke var han fadder for nye studenter. Eldstejenta har hatt noen dager som stipendiat på folkehøgskolen. Og elevene begynte skoleåret 19.august. Yngstejenta er også ferdig med fadderuken sin. Og hun er i gang med medisinstudiet. Hun har bestemt seg for å bo hjemme mens hun studerer. For hun vil spare penger. I Oslo er det dyrt å leie og kjøpe leilighet.

  Jeg har fri i dag. Og har min første arbeidsdag i morgen. Vi skal ha med elevene på tur i morgen. Jeg har begynt med 5.klasse og er timelærer i matematikk og engelsk Og jeg var heldig med timeplanen i år også. Jeg har fri mandager og fredager.

  Du altså så råflink du er. Og da jeg traff deg i sommer vistes det godt på deg at du hadde gått ned. Artig at du har funnet glede i trening;)) Jeg skulle vært mye flinkere selv. Men to venninner i nabolaget hvor vi bor og jeg har en trimturkveld i uka. Og jeg har bestemt meg for å aktivere kortet mitt på treningssenteret.

  Jeg synes det er mer respekt av deg når du trener. For jeg vet hvor mange ganger du har operert i leddene dine. Da er det råbra at du trener som du gjør;)) Husk at hvis andre folk dømmer deg for den måten du trener på skal du ikke høre på dem. For du skal være stolt over den treninga du har kommet i gang med;))

  Jeg vil ha mer sommer jeg. Men jeg har ikke noe imot høsten. Det er råkoselig når det er mørkt ute å tenne talglys. Og det gjør vi mye om kveldene for å kose opp når vi sitter og ser på tv. Jeg tror høsten er som du gjør det til selv.

  Det er råkost med sånne sosiale venninnekvelder. Og vi 3 nabodamene og en dame til har syforening en gang hver 3.uke hvor vi møtes hjemme til hverandre på omgang. Det er råkoselig ja;))

  Ha en fin mandag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Når voksne bloggere skriver kvalmende kommentarer som går på utseende har det gått for langt;((My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen 🙂 Det varmer kjempemasse å få slike motivasjonstilbakemeldinger <3 🙂

   Jeg får virkelig energi av å trene, og det gjør meg kjempegodt, og motivasjonen min ligger i at jeg merker jeg blir sterkere ettersom tiden går 🙂

   Så kjempegøy med 5.klasse da! Læreryrket er jo krevende og spennende, og det å jobbe med mennesker er givende. Ingen dag er lik. Kjempekoselig med en tur for elevene nå under oppstarten. Regner med elevene synes det er kjempekoselig å treffe igjen vennene sine. Husker fra min egen barndom at det var kjempegøy å treffe igjen klassevenner etter ferien, og spenningen å få ny timeplan og bøker 🙂

   Kjempegodt å høre at ungene dine trives med studier og jobb, og det er det viktigste 🙂 Du må hilse dem alle sammen <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Trening har mye å si for både kroppen og det mentale. Jeg kjenner meg mye mer glad når jeg i perioder trener. Nå er jeg altfor sløv, det må jeg innrømme 😮 Du er flink da 🙂
  frodith recently posted..Varme..My Profile

  • Frodith: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ja, det har kjempemasse å si. Jeg får jo masse energi etter jeg har trent, og jeg kjennere det gjør godt for hele meg 🙂 Da jeg var yngre gikk jeg på turn, men etter jeg sluttet som turner selv ble airobic. Er vant med å trene styrke, og har alltid likt å trene stryke. Utholdenhetstrening er ikke akkurat favorittøvelsen min, og har aldri vært det.

   Tusen takk for det 🙂 Kjempekoselig sagt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

 3. Jeg koser meg når jeg leser bloggen din, og jeg har sagt det før at innleggene dine er beviset på at du er optimistisk og positiv dame 🙂 Vi har kjent hverandre siden vi gikk på gymnaset, og når jeg vet hvor mange operasjoner du har hatt i føtter og armer tar jeg av meg hatten for at du trener jevnlig. Du kan være med på å motivere andre som har kroniske plager.

  Jeg husker deg fra årene da jeg bodde i Trondheim at du var glad i å trene airobic, og jeg var med deg på et par airobictimer i turnforeningen. Det gikk ikke så bra. He he he he 🙂 Føttene mine stokket seg, og jeg følte meg klein.

  Det er kjekt å se bildene av apparatene som du trener med, og den proteinpannekaken så god ut 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det var oppmuntrende ord fra deg <3

   Hva annet kan jeg være? Jeg har ingen grunn til å være negativ og pessimistisk, for jeg har kjempemasse bra i livet mitt 🙂

   Jeg stortrives med treningen min, og det har gått inn i hverdagsrutinene mine 🙂

   Ha, ha, ha 🙂 Du er ikke alene om ikke å beherske airobic pga trinnene. Airobic var kjempegøy, men den tid er forbi for min del ja.

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Jentene våre begynte i 2.klasse på videregående skole i går, og jeg tror de syntes det var koselig å møte klassevennene sine igjen ja 🙂 Det meste av dagen i går brukte de til å få tak i seg nye skolebøker. I sommerferien har det vært sene kvelder på jentene. Siden de ikke er 18 år enda er det problemer for de å få seg sommerjobb. De har vært mye i Ålen på besøk til broren min og familien hans. Søskenbarna deres er ca like gamle som jentene våre, men de har vært mye sammen med venninnene sine. Det er ikke noe problem for dem å få dagene til å gå i sommerferien 🙂

  Jeg kunne glatt hatt ferie lengre, men det er deilig å komme tilbake til normal rytme igjen etter ferien. De fleste kollegaene mine er tilbake i jobb etter feriene sine.

  Herlighet altså. Du imponerer voldsomt med treningen din, og jeg vil tro du merker effekten av treningen 🙂 Ikke gi opp nå når du er godt på vei, men jeg vil be deg om å ta det i ditt tempo ut fra smertene i leddene dine.

  Jeg lover meg selv bot og bedring hver høst, og drar på treningsstudioet 2-3 ganger før jeg gir opp. Etter hvert høstmørket siger på dørstokkmila litt for lang for min del. Godstolen er alt for god til å bli sittende i.

  Jeg har tenkt alvorlig på det vi snakket om at jeg melder meg inn på Impulse sammen deg. Det er mer motivasjon å trene flere sammen, og jeg trenger noen å trene sammen med for å motivere meg. I september vet jeg det blir fjellturer på gubben og meg, og blir det godvær kommer vi til å bruke helgene til å gå turer i skogen og fjellet. Oktober er en fin måned for meg å melde meg inn på treningssenteret sammen deg. Vi snakkes nærmere om det.

  Jeg tar meg en tur innom deg på lørdag før jobb med en liten oppmerksomhet til deg <3

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Jeg synes det var som i går at tvillingjentene dine ble født jeg, og nå er de 17 år gamle! Du har i hvert fall kjempeflotte døtre 🙂

   Tusen takk 🙂 Ja, treningen er blitt en del av hverdagsrutinene mine, og jeg stortrives med å trene slik jeg gjør nå 🙂

   Hvem er det ikke som synes dørstokkmila er for lang når høstkveldene er mørke, og du er nok ikke alene.

   Ja, vi snakkes nærmere om målet å trene sammen en dag i uka 🙂 Det blir kjempekoselig 🙂

   Du er hjertelig velkommen, og jeg er hjemme på lørdagsformiddag jeg 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Kerr kanonkost og hør at du har hatt en fin sommer 🙂 Æg har jobba med masteroppgava mi næsten heile sommern men samboern og æg tok en hoppå tur tel syden andre uka i august. Æg trængt en liten ferie.

  Hærre gud kerr flenk du e til å tærn. De gøy å følg med på snappan din når du skal træn og hær om dagen gikk æg ned på træningsrommet på skola førr æg trængt å rør på mæg.Æg skjønna ikkje at æg ikkje har brukt træningsrommet på skole meir førr det e bra apparata dær. Æg har bestæmt mæg at æg ska få tel å træn to ganga i uka ætter æg e ferdig med å jobb med masteroppgaven 🙂

  Æg høre fleire av vænnan mine ælsak proteinpannekaka og det har vært gøy å prøvd det sjøl.

  Det sjer ut som om det blir ein kanonfin høst på dæg og at du har my og gjør. Lykke til på katteutstillingan du skal på 🙂

  Æg ønska dæg ein fin dag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Så kjempeflink du er da som jobber jevnt hele tiden med mastroppgaven 🙂 Jeg er kjempeimponert av deg 🙂 Det er en fulltisjobb å skrive masteroppgave, og vel så det.

   Tusen takk for det 🙂 Jeg stortrives med treningen, og treningen har blitt en del av hverdagsrutinene mine 🙂 Det som motiverer er når jeg ser jeg øker i vekter og blir sterkere 🙂

   Ja, proteinpannekakene er kjempegode, og jeg kan dele oppskriften på bloggen min. Det er kjempelett 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge