PAKKE TIL KATTENE FRA DYRENETTBUTIKKEN TREAT FOR TAILS :) (Sponset innlegg)

Abyssinertrioen min var kjempeheldige at de fikk pakke i posten fra nettbutikken: Treat for tails
 
 

Her kan dere få se hva som var oppi pakke nr.1:

 
 

Det som var oppi pakken fra Treat for tails 🙂

 
 
 
Den første pakken de fikk fra Treat for tails skal jeg hilse å si falt i smak 🙂 
 
 
Prøveposene med tørrfòret likte de kjempegodt, og de blir brukt til kveldsgodis hver kveld 🙂 Alle tre abysinnerne mine liker tørrfòret kjempegodt, og til og med Dixie som er den som er mest vrien i matveien.
 
 
Det var en lekeball hvor det ligger en katteleke i midten, men den ballen er ikke med på bildet. En av abyssinertrioen min hadde allerede begynt å leke med den da bildet ble tatt 🙂
 
 
Den minste lekemusen med fjær (den hvite og grønne) er apportmusa til Dixie. Mus nr.2 den gule med lilla farge og rosa prikker ble kjempepopulær med en gang. Når de leker med den kan de holde på lenge å leke med den. Akkurat nå har den havnet lengst under sofaen, men kjenner jeg Elvis rett får han til å krabbe under sofaen å hente den fram igjen når jeg minst venter det. 
 
 
Den lilla gummibørsten er kjempebra når man skal børste pelsen til kattene. Jeg sverger med hånden på hjertet at gummibørste som denne er det beste for pelsen. Den er ikke hard til pelsen, og den får bort løspelsen likeså godt som en stålbørste. En stålbørste gjør at pelsen flasser lettere, men det gjør ikke en slik type gummibørste! 
 
 
De to pinnene som ligger der kalles for sølvkattebusk, og jeg har en pinne liggende på gulvet. Kattene mine biter ofte i den, og de leker ofte med den 🙂 
 
 
Den røde er en isbitform med kattemønster, og det passer kjempebra for en crazy cat lady som meg 🙂
 
 
Tusen hjertelig takk for den sponsede pakken, og med hånden på hjertet kan jeg si at det falt i smak for kattene mine 🙂 I kveld skal jeg åpne pakke nr.2 fra Treat for tails 🙂 Jeg fikk den i posten på fredag før jeg jeg reiste til Kristiansund på utstilling, og har ikke rukket å åpne den enda.  
 
 
Dere kan også besøke Treat for tail sin blogg her: http://www.treatfortails.blogg.no/
 
 

En videofilm fra da pakken fra Treat for tails ble åpnet 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “PAKKE TIL KATTENE FRA DYRENETTBUTIKKEN TREAT FOR TAILS :) (Sponset innlegg)

 1. Kerr kanonkult at kattan din fekk pakke da og hærre gud kerr my fint dæm fekk. Kanonartig at du la ut video koss kattan reagert da du åpna pakken og æg mått flir av ho Nadina. Ho e jo bærre ivrig på den musa 🙂

  Æg ønska dæg ein fin ættermiddag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ja, ikke sant? Det falt i smak for kattene mine ja, og godisbitene er for lengst spist opp. Trioen min elsket det 😀

   Den musen ligger lengst under sofaen, men blir med jevne mellomrom funnet frem av en eller annen katt, og den er kjempepopulær 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

 2. Heldig gjeng abyssinerne dine som fikk den fine pakken i posten fra dem. Jeg så litt på hjemmesiden til nettbutikken, og de hadde mye fint til kattene der 🙂

  Kjekt å få se hva kattene dine fikk, og kjekt at du videofilmet når du åpnet pakken 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Den pakken ble kjempepopulær for kattene mine. Kommer en video til med en annen pakke jeg fikk fra dem 🙂

   Godisbitene ble fort oppspist, og kattene elsket dem, og lekemusen som Nadina falt for henter de frem etter tur og orden for å leke med dem. Den musa med fjær på er bare mus igjen, og ingen fjær 🙂 He, he, he 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Artig med nye katteleker for skjønningene dine snuppa mi;)) Og jeg synes videoen var artig for kattene er jo med på å sjekke ut hva de får. Det var en flott pakke de fikk da;))

  Jeg sjekket ut nettsiden til treat for tails jeg også. Og det var mye artige ting til kattene de hadde der. I kveld satt jeg og vurderte å kjøpe noen nye leker til Snuppa vår. Du skulle ikke tro at hun blir 10 år. For hun er like leken som hun var da hun var kattunge;)) Jeg tror ikke abyssinere blir for voksne fra å slutte og leke jeg.

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Så langt kan voksne bloggere hevne seg hvis de kommer på kant med andre bloggere….My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar på blogginnlegget og videoen min Else Marit vennen 🙂

   Du aner ikke, kattene var kjempeivrige da jeg åpnet pakken, og de luktet nok på lang vei at her var det godsaker 🙂 I går åpnet jeg en ny pakke fra samme leverandør, og de var ikke sene om å komme på bordet for å være med på pakkeåpningen. Det kommer en ny video fra denne pakken 🙂

   Det er en kjempebra nettbutikk, og jeg kommer til å handle der senere!

   Abyssinere blir aldri for gamle til å leke 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Det var mye fint som kattene dine fikk, og det så ut i følge videoen at lekene og godbitene falt i smak 🙂

  Jeg synes du er flink til å skrive innlegg hvor du får sponset noe, og du skriver på en troverdig måte.

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ja, kattene fikk kjempemasse fint, og i går åpnet jeg en ny pakke fra Treat for Tails med minst like mye fint opp i, og den falt også i smak 🙂 Video derfra kommer i morgen 🙂

   Tusen takk for det! Det setter jeg kjempestor pris på å få vite. Ja, når jeg skriver sponsede innlegg, så er jeg 100% ærlig om hva jeg synes!

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge