STØVSUGERMAFIABOSSEN HAMMURABI :) (Videoopptak)

Godpusegutten (N) Hakrilas Hammurabi <3 🙂

 
 

Hammurabi slapper av på laptoppen min 🙂

 
 

På denne videoen ser dere hvordan en ekte støvsugermafiabossabyssiner er 🙂 Hammurabi er ikke redd for støvsugeren i det hele tatt, og det er plent umulig å støvsuge i nærheten av ham. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “STØVSUGERMAFIABOSSEN HAMMURABI :) (Videoopptak)

 1. Åååhhh sååå råsøøøt;)) Råherlig video av Hammurabi;)) Fra det jeg ser på videoen er han ikke redd i det hele tatt. For en tøffing han er;)) Hvis dette hadde vært Snuppa, hadde hun gjemt seg bare jeg hadde nærmet meg der hvor støvsugeren vår står. Hun liker ikke støvsugeren.

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..En liten oppdatering med bilder;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Lille godpusegutten min Hammurabi har en kjempeherlig personlighet, og når han forfølger meg med støvsugeren for å herje med slangen og røret når jeg støvsuger må jeg bare le. Hera er litt mer iakttagende. Hun er med på støvsugerleken hun også, men kommer inn gjerne etter at Hammurabi har lekt litt.

   Elvis, Nadina og Dixie velger å være på tryggest mulig avstand 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Dette må være verdens skjønneste og tøffeste støvsugermafiaboss 🙂 Hjekpe meg hvor tøff han er 🙂 Lucia hater støvsuger hun også. Det er jo ikke normalt at katter er så tøffe mot støvsugeren?

  Vi er på hytta vår i Halsa, og vi koser oss masse 🙂 Jeg begynte ferien på fredag, og jeg har 3 uker hvor jeg skal slappe av fra jobb 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Ja, Hammurabi er en liten tøffing som ikke vet å være redd for noe 🙂 Han går rett på han uten å tenke seg om. Det er plent umulig å støvsuge med den gutten i nærheten. Tar jeg av munningen stikker han labber og snuten inn i røret selv om støvsugeren er på full guffe.

   Hera pleier å sitte på avstand for å se, men dukker opp og blir med i leken hun også 🙂

   Kjempekoselig å være på hytta da 🙂 Dere må kose dere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Nei men har du sett for en tøff ung herremann Hammurabi er 🙂 Maco fordufter som et lyn når han aner uro om at støvsugeren skal fram.

  Moro å se videoen av lille tøffen din 🙂

  Jeg teller ned dagene til jeg begynner ferien. Torsdag 19.juli er siste arbeidsdagen min før ferien. Jeg gleder meg 🙂 Sender deg en melding på chat eller sms og kommer en tur på besøk før jobb en dag.

  Du må ha en fin søndag 🙂

  Godklem fra Irene S

  • Irene S: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Jeg har aldri hatt en slik kattunge som Hammurabi før som har vært så tøff og uredd absolutt alt som finnes 🙂

   Med en gang jeg finner frem støvsugeren, sitter han klar til å angripe. Da er angriper han røret. Hvis jeg tar av støvsugermunningen putter han labben og snuten inni, og han gir seg ikke . Han gjentar det mange ganger. Hera avventer, men etter hvert kommer hun til hun også 🙂

   Jeg pleier å si at vettet hans går ut gjennom ganespalten 🙂 Ha, ha, ha 🙂

   Gleder meg til å treffe deg også, og det blir kjempekoselig og prates over en kopp kaffe 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Jeg måtte bare ta et videoopptak av ham når han holder på slik med støvsugeren slik at dere og andre som følger fikk se ham i aksjon 🙂 Ja, rasen er tøff på sin måte og på sine områder. Nå er det kun ham av kattene mine som elsker å leke med støvsugeren. Søsteren hans (Hera) står og ser på, men kan begynne å leke etter med støvsugeren hun også 🙂

   Nadina; Dixie og Elvis holder seg klokelig på avstand når de hører lyden av støvsugeren.

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge