BILDER KAN VISE HVOR KJEMPEVAKKER HØSTEN ER NÅR ORD IKKE STREKKER TIL <3 :)

Selv er jeg en vår- og sommerperson, men når det gjelder høsten synes jeg høsten er den flotteste årstiden når det gjelder farger i naturen. Det er ingenting som er så kjempefint som en solfylt høstdag med blå himmel, og når du ser de kjempeflotte høstfargene male naturen med sine farger 🙂
 
 
Har lyst til å dele noen høstbilder som jeg har tatt, og jeg håper dere liker bildene mine 🙂 
 
 

Kjempefine høstfarger på treet 🙂 

 
 

Høstfarger på bladene på treet 🙂 

 
 

Dette gjenspeiler en kjempeflott og nydelig høstdag med blå himmel og kjempefine høstfarger på treet 🙂 

 
 

Dette er naturen høstmaleri med kjempefine høstfarger 🙂 

 
 

Rognebærtreet med en skyfri og blå himmel = Perfekt høstdag 🙂 

 
 

Man trenger ikke si noe mer, men se bare på bildet hvor kjempefin høsten er og kan være 🙂 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “BILDER KAN VISE HVOR KJEMPEVAKKER HØSTEN ER NÅR ORD IKKE STREKKER TIL <3 :)

  • Deveny: Jeg også 🙂 Høsten er den fineste årstiden i farger, og ingenting slår en kjempefin høstdag med kjempefint vær med sol og blå himmel og nydelige høstfarger. Synes det er kjempekoselig å kose seg om høsten også <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

 1. Jeg liker også høsten når solen skinner fra en blå himmel for da blir alt fint 🙂 Når det regner blir alt grått og trist.

  Flotte bilder du har tatt og jeg synes høstfargene kommer godt frem i bildene dine 🙂

  Du må ha en riktig fin onsdag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene S: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg <3 🙂

   Høsten er en kjempefin årstid når været er kjempefint med blå himmel og sol, for høstfargene er ekstra nydelige da 🙂 Jeg elsker å ta bilder med høstmotiv om høsten, og jeg henter inspirasjon av det fine været.

   Det er også kjempekoselig å kose seg innendørs når være er dårlig slik det har vært den siste uka med møkkavær. Sette seg i sofaen, tenne stearinlys, strikke, lese en god bok, lese et blad, se på TV og ta en god kopp te 🙂 Akkurat det er høstkos 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god uke <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Else Marit: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg Else Marit-vennen <3 🙂

   Kjempekoselig du likte bildene mine, og jeg elsker jo å fotografere ulike motiver. Høsten gir meg inspirasjon til å fotografere, og særlig når du har en solfylt høstdag med blå himmel. Da er jeg ikke sen for å ta med kameraet ut for å fotografere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg <3 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine. Jeg henter inspirasjon når jeg ser kjempefine høstfarger på en solfylt høstdag med blå himmel. Da er jeg ikke sen om finne frem kameraet for å fotografere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Jeg liker høsten godt, og jeg liker å gå tur i skog og mark når det er høst for å finne forskjellige blader til plantefarging av garn. Høsten er best til å finne blader jeg kan bruke til å farge garn 🙂

  Veldig fine bilder du har tatt, og det var veldig fine bilder med den blå himmelen over trærne med fine høstfarger på 🙂

  Jeg ønsker deg en fin ettermiddag 🙂

  Stor bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Adventstiden skaper stemning og forventning 🙂My Profile

  • Gry: Høsten er kjempefin, og høsten har de flotteste fargene i naturen. Når jeg ser solen skinner fra skyfri himmel og kjempenydelige farger i naturen minner det det meg om et maleri. Et Nasjonalromantisk maleri <3 🙂

   Ja, du holder på med plantefarging av garn du ja 🙂 Så spennende! Det gjorde i da vi hadde kunst og håndtverk på førskolelærerutdanningen. Husker vi var på klassetur hvor kollokviegrupppene samplet på ulike planter, og av plantene farget vi garn. Husker noe av det vi gjorde, men jeg har ikke gjort det etterpå.

   Kjempekoselig at du likte bildene mine, og når jeg ser kjempefine høstfarger blir jeg inspirert til å fotografere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

  • Ei_heks: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Ja, høsten er kjempefin, høsten er den årstiden med de flotteste fargene ute i naturen. Tenk på alle de flotte fargene som lyser mot oss i rødt, gult og litt grønt 🙂 Da blir jeg inspirert til å fotografere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge