ONDSKAPSFULLT Å KASTE ET KATTEBUR MED LEVENDE KATT I NED EN SKRÅNING :(

En av tingene som gjør meg rasende sint og opprørt er når jeg leser i avisen at det foregår dyremishandling! Meg kan man gjøre hva man vil med, men forsvarsløse dyr. Da blir jeg rasende sint 🙁
 
 
02.03.2019 kunne en lese i Adresseavisen at politiet hadde fått inn melding at noen hadde kastet et kattebur med en levende katt i ned en skråning rett ved E6 https://www.adressa.no/nyheter/trondelag/2019/03/02/Katt-i-bur-ble-kastet-utfor-en-skr%C3%A5ning-18579483.ece 🙁
 
 
Når jeg leste artikkelen i Adresseavisen ble jeg rasende sint at jeg begynte å gråte!
 
 
Hvilke ondsinnede og hatefulle mennesker gjør noe slikt mot en forsvarsløs katt? En ting er sikkert, og det er at de/den som utfører en slik ondskapsfull handling er mennesker med et kjempestort hat rettet mot et forsvarsløst dyr <3 🙁 Jeg kjenner tårene presser på bare ved tanken 🙁
 
 
Hver gang jeg ser på kattene mine når jeg stryker dem kjærlighetsfylt over hodet, og de ser på meg med sine kjempenydelige, kjærlighetsfulle og kloke øyne tenker jeg for meg selv:”Ikke ett menneske i verden skal få gjøre dem noe ille <3 <3 <3 🙂 De kloke øynene og tillitsfulle øynene smelter hjertet mitt <3 🙂 Hvis jeg hadde vært vitne til at noen hadde mishandlet en av mine katter hadde jeg blitt så rasende sint, og jeg hadde gladelig stått for konsekvensene!
 
 
Det stikker meg langt inni hjertet at noen kan finne på å kaste et transportbur med en levende katt inni ned en skråning. Tenker på hvor livredd den stakkars katten måtte ha vært <3 🙁
 
 
Det er i hvert fall ingen normale og oppegående mennesker som utfører en slik ondskapsfull og grotesk handling, og det finnes ingen unnskyldning. Jeg politiet finner vedkommende som gjorde dette, og jeg håper vedkommende får en straff som svir! Vedkommende burde blitt fradømt retten til å ha dyr for alltid.
 
 
Det skulle ha vært et navngitt register over mennesker som var blitt fratatt retten til å ha et dyr for alltid!
 
 
De som utfører dyremishandling er gjerne noen med store psykiske problemer, psykopatiske tendenser, et innebygd hat og sinne, empati- og følelsesløse. Når de først mishandler et dyr er faktisk veien kort til å mishandle et menneske! Det de trenger er rett og slett psykiatrisk behandling!
 
 
Det finnes ingen unnskyldning for å utføre en slik hatefull ugjerning mot et levende individ!
 
 
Dersom man ikke har økonomi eller tid til å ta seg av et kjæledyr skaffer man seg ikke et kjæledyr! Det er slike ting man tenker seg grundig om før man skaffer seg et kjæledyr.
 
 
Før du skaffer deg et kjæledyr er det viktig å huske på at du skal ta deg av dyret i 15-17 år! Har du ikke tid eller økonomi til å ta deg av kjæledyret ditt finnes det en veterinærer som kan hjelpe deg med å formidle nytt hjem til dyret. Det finnes også private dyreomplasseringsorganisasjoner og Dyrebeskyttelsen som kan hjelpe deg.
 
 
Du dumper bare ikke katte for å kvitte deg med den! Da er du en hatefull dyremishandler i mine øyne, og du er ikke verd sølevannet under skosålene dine!
 
 
Heldigvis gikk det bra med katten <3 🙂 02.03.2019 samme dag stod det skrevet i Adresseavisen at Monica hadde funnet transportburet med katten i, og reddet katten <3 🙂
 
 
Her kan dere lese historien hennes: https://www.adressa.no/nyheter/trondelag/2019/03/02/Monica-fant-en-levende-katt-i-buret-som-ble-kastet-utfor-en-skr%C3%A5ning-18579699.ece
 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
Heldigvis gikk det fint med katten takket være engler som reddet ham <3 🙂 Jeg hadde gjort nøyaktig det samme. Hvis jeg hadde funnet en mishandlet katt hadde jeg tatt den med meg hjem, stelt med den, og gjort alt for at den skulle få det bra, og ikke minst slik at den kunne få tillit til mennesker igjen!
 
 

Godpusejenta mi Hera slapper av på oppe på gardinstangen <3 🙂

 
 

Godpusejenta mi Dixie Rose <3 🙂

<3 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “ONDSKAPSFULLT Å KASTE ET KATTEBUR MED LEVENDE KATT I NED EN SKRÅNING :(

 1. Åååhhh stakkars katten;(( Det er råfælt å lese sånne artikler for jeg får så vondt inn i meg;((

  Du har rett at det er ingen unnskylding for å mishandle en katt;(( Det hjelper ikke om det aldri er så mye psykiske problemer. Men selvsagt må de ha hjelp.

  Jeg leste en artikkel for noen år siden at de som er dyremishnaldere også er i faresonen for å ty til vold mot folk også. De kan ha et voldsomt innvendig sinne som de må ta ut mot de som er svakere enn seg selv. Men å la det gå utover dyr og andre mennesker;((

  Saker om dyremishandling rører meg voldsomt fordi jeg har katt selv.

  Ha en råfin mandag snuppa mi;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kommentaren fra deg Else Marit-vennen!

   Jeg også får kjempevondt inni meg, fordi jeg tenker på hvor redd og engstelig katten var. I tillegg blir rasende sint at jeg finner ikke ord, for jeg synes dyremishandling er så motbydelig og forferdelig noen kan gjøre mot et dyr som ikke har gjort noe galt <3 🙁

   Det er derfor jeg støtter meg på teorien om at de som er dyremishandlere må være fylt av innvendig hat, bitterhet, sinne og aggresjon! Dyremishandling er ikke tilgivelig!

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Rita Laakso: Jeg blir så rasende sint når jeg leser om folk som gjør slikt på et forsvarsløst dyr som ikke har gjort noe vondt. Tilliten mellom et menneske og katten brytes jo totalt ned, for en katt er jo avhengig av et menneskes kjærlighet, omsorg og tilstedeværelse <3 <3 <3

   Hvis jeg hadde sett noen som hadde prøvd å mishandle noen av mine katter hadde jeg gjort noe som jeg kunne fått en straff for, og jeg skulle gladelig tatt straffen for å beskytte mine katter.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 2. Forferdelig å lese og jeg blir fly forbanna på de gjør noe så hjerteskjærende vondt mot dyr 🙁 Det er viktig å belyse saker som handler om dyremishandling for det er fremdeles alt for mye av det. Tenk på hvor mange katter som blir dumpet i vår og sommerhalvåret 🙁 Det er forferdelig trist 🙁

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Ja, det vrenger seg inni meg når jeg leser om slike hendelser for jeg forstår bare ikke hvordan noen har samvittighet til å utøve vold mot et forsvarsløst dyr som ikke har gjort noe vondt! Blir rasende sint!

   Slike mennesker må være fylt av sinne, aggresjon, hat, tomme for empati og de må ha store personlige problemer! Håper at slike mennesker aldri skaffer seg dyr igjen, og hadde jeg visst at noen hadde jeg visst om noen som hadde mishandlet dyr hadde fått tak i seg et nytt dyr hadde jeg tatt dyret fra dem!

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Jeg leste det på nettavisen den dagen det sjedde, og jeg finner ingen ord. Det så groteskt og forfrdelig gjort mot katten 🙁 Jeg blir så opprørt når jeg skriver om det, men fint at du skriver om at dyremishandling skjer for å bevisstgjøre folks holdninger til å ha et dyr.

  Du må ha en fin kveld 🙂

  Go’klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kommentaren din 🙂 Jeg finner heller ingen ord, og ord blir fattige i en slik forferdelig sak. Får vondt langt inni hjerteroten min når jeg leser eller hører om dyremishandling 🙁 Blir så rasende sint at jeg begynner å gråte 🙁

   En ting er sikkert, og det er de som utøver vold mot dyr er totalt tomme for empati, de er fylt av hat, sinne, aggresjon og de har store personlige problemer. Slike mennesker skulle aldri fått lov til å ha dyr igjen noen gang!

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Ja det er forferdelig å lese/høre om mennesker som kvitter seg med dyr fordi de ikke har tid til de lenger…………….. Jeg forstår meg ikke på slike mennesker…………… 🙁

  • Mette Kvalsvik: Det er kjempegrusomt 🙁 Jeg blir så rasende sint at jeg begynner å gråte når jeg leser om dyremishandling, for jeg har slik medfølelse for dyrene 🙁 Hvis jeg hadde sett noen mishandle mine katter. Jeg hadde blitt så sint at jeg ikke hadde visst hva jeg hadde gjort, og jeg hadde gladelig gått i fengsel eller tatt straffen for å beskytte mine katter fra et ondt og grusomt menneske!

   De som mishandler dyr er totalt tomme for empati, de må være fylt av innvendig hat, sinne og aggresjon og de har store personlige problemer!

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge